yardım edin...!

soyledıklerınız benı cok ıncıttı nden bılmem
maddı gucunuz varmı otel ıcın:S

15 yıllık devlet memuruyum ne para ne de başka bişey umrumda değil artık biraz huzur istiyorum..

bence cokta ıyı yapmıssınız esınızın yada annesının bıraz gozunun korkması lazım
teefonunzu olabıldıgınce acmaayın derim

eşim çok üzgün ve korkmuştur yanlız kayınvalidem boşansam halay çeker o yüzden olan yine eşim,oğlum ve bana oluyor.Eşim dünya iyisi bir adam ondan yana tek sıkıntım ailesine karşı tek bi laf bile edememesi ne bana ne de onlara kıyamıyor,ortada ziyan oluyor..

yınede esınızın bıraaz sızden taraf olması ıcın bunu yapmanızda fayda goruyorum ben
muhakkak ıse yarayacak dıye bırsey yok ama .. ay cok uzuldm ınanın cumlelerımı toparlayamadım bile

Allah once evladiniza sonra size yardim etsin.esinizin haberi yoksa merak etmez mi.polise felan gidebilir,oglunuz kac yasinda.kv ne diye gelmis,

kayınvalideniz geldi diemi evi terk ettiniz anlamadımmm ne güzell cesaretinize hayran kaldımm

eşim çıldırmış ve deli dana gibi arıyordur ama otel de değil arkadaşlarımda arıyordur muhtemelen..Kayınvalide ise tek hedefi her zaman ki gibi huzur bozmak..

8 yıldır düğünüm,doğumum başta olmak üzere tüm özel anlarımda imzası vardır kayınvalide ve kayınpederimin,hep onlara,dünya onların üzerine kurulmuş..ne hareket ne de en ağır hakaret hiç çekinmediler yaparken.hep oğulları nasıl sa karsı gelmiyor diye her defasında dozunu artırdılar,ben de sabır peygamber sabrı,herkese karşı sabrımı zorlarım ama artık evladım büyüdü 6 yaşında ve herşeyi anlıyor,en son doğumgününde yani aralık ayında üstüme yürüdü kayınvalide yine anlamsız bahanelerle ve bu kez oğlum şahit oldu..Öleceğimi hissettim oğlumun karşısında kendimi Allah bi daha göstermez inş. öyle şeyleri.

neden yapıyo pekı bunları sebebi ne neymiş sizinle alıp veremedıklerı? daha acık yazarsanız yardımcı olabılırız:44:

nedeni sadece kıskançlık..Yıllarca 3 oğlu vekocası tarafından bir dediği 2 yapılmamış hep el üstünde tutulmuş..Kayınpederimin sülalesini olduğu gibi küstürmüş kimseyle görüştürmemiş,kayınpederimin annesini huzur evine babasını da tek başına bir eve bırakmışlar,kadın hep ben demiş ve bağlamış çocuklarına kendisini.Benim 2 eltim daha var 2 side ağzına bakar,evlerinin nahtarları onun elindedir kendi evi gibi girer çıkar.Bana baştan bunlarla geldi ben ne dersem o dedi,ben de hiç cv vermeden karşı çıkmadan sesiz kalıp evimi kendi idare altına aldım ve karıştırmadım tek derdi benim ben onun en kötü geliniyim..

iyi yapmışsınız bence bu şekılde belkı eşinizin aklı basına gelır:44:

eltimin biri kendi kızkardeşinin kızı yani yeğenini gelin almış,eşime de başka bir akrabasının kızını istemiş hep ama eşim kabul etmemiş,yeni evlendiğimde el öpmeye evine gittiğim gün düğün masrafı listesiyle karşılandım,bugüne kadar küfür de dahil bırakıp gitmem için her türü şeyi denediler,eşim ben den önce ağladı ama onlara hiç ses çıkaramadı..Bana her defasında haklısın ama onlar büyük ben seni seviyorum sen sabret dedi,Diye diye bugünlere geldik,otel odaları da varmış nasip de,ama ben de and içtim bırakmıycam eşimi bakalım kim kazanacak ne kadar daha uğraşacak...

insanları dişli yapan bırazda hayatın getırdıklerıdır, eşiniz hiç ses cıkaramamıs ama suan ki gözünün donmesıyle belkı bu gece mıladı olur.... ıyı yapmıssınız evet haklısınız ıyı bıle dayanmıssınız, ama bence varsa anne babanıza haber verın onlarda meraklanır sımdı..... ya da bı msj atıp eşinize kapatın yıne telınızı.... yazık esınıze de uzuldum ama onun sessız kalmasından gelmıs tum bunlar basınıza.... su akar yolunu bulur uzulmeyın, kv de anlamıstır, öyle ha deyınce kımsenın evıne gıdılmeyecegını.....

valla boğasım geldı kv nizi delimidir nedir....

işin beni bu kadar cesaretlendiren kısmı da şu zaten,annem ve babam eşim ocak 5 de gittikten sonra sömestr tatilinde oğlumla birlikte olmak için bana geldiler.Babamın mide ağrısı şikayeti vardı farklı bir ilde yaşadıkları için müdahale edememiştim bana gelince gel dedim baba endoskopi çektrelim gelmişken ne varsa bilelim dedim.Endoskopi sonucu temiz çıktı sonra bir doktor arkadaş amca gelmiş madem bir de kolonoskopi çekelim dedi onu da yaptık ve sonuç olarak dünya başımıza geçti babam kolon ca çıktı apar topar Çapa da bir dr. bulup ameliyat ettirdik ve kemoteraiye başlandı erken teşhis olduğu için urtardık çok şükür ama Allah bir daha tekrarını nasip etmesin..Neyse bu dönem içinde oğlum akrabalarda günlerce kaldı ne ben ilgilenebildim ne de babası gelebildi yurtdışından ve ne kayınvalide ne de kayınpeder tek bir geçmiş olsun demediler ne bana ne aileme ki ailemin aramızdan geçen hiç bir şeyden haberi yok çok mutlu bir evliliğimin olduğunu bilirler,bundan dolayı ne anneme ne de babama böyle sıkıntılı şeyleri bu dönemde anlatamam ki babamın hiç strese girmemesi gerekiyor.

anladım, çok büyük geçmiş olsun babanıza ve aılenıze....
benım demek ıstedıgım eşininz aılenızı ararsa en azından bılsınler dıyeydı, aramaz dıyorsanız tabıkı soylemeyın telas yapmasınlar, açtınız mı bu arada telınızı hıc?

Esiniz terminale gitmek icin evden cikmadan once annesinin gelmesiyle ilgili tartistiniz mi?
Eminim cok korkmustur esiniz. Bence bir haber verin, en azindan iyi oldugunuzu bildirin.
Yazik 2 gun sonra da yurt disina cikacakmis zaten 15 gunluk izni varmis zehir olmustur.
Kadina bak huzur kaciran. Yuzsuz yuzsuz cikmis gelmis ustelik habersiz

Eşinizi sizden ve en önemlisi oğlundan haber almasını engelleyerek cezalandırmanız hiç ama hiç doğru değil bence.
O anda insanın aklına neler neler gelebilir?
Tartışmadan dolayı mı yoksa başınıza gelen bir işten dolayı mı kaybolduğunuzu bilmiyor.
Bu çok fazla.
En azından toparlanmaya ihtiyacınız olduğu için bir süre dinleneceğinizi bari söyleseydiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…