- 1 Şubat 2010
- 36
- 9
- 98
- Konu Sahibi mihrimah80
-
8 yıllık evliyim ve evliliğim boyunca kayınvlide ve kayınpeder sıkıntısı çektim,eşim yurt dışında çalışıyor, 2 ay orda 15 gün burda..aralık ayında kayınvalidem yine bir sürü olay çıkardı ben de bu son dedim eşime artık bitti görüşmiycem onlarla...o günden beri de ne tel ne de başka şekilde görüşmedim,eşim 2 gün sonra izni bitip gidiyor bugün kayınvalide eşimi aradı terminaldeyim gel beni al diye,eşim evden çıktı ben de oğlumu alıp evden çıktım,telefonum saatlerdir kapalı bir otele yerleştim,ne oldu bitti hiç bişey bilmşyorum ne yapayım bana akıl verin lütfen..!!
8 yıldır düğünüm,doğumum başta olmak üzere tüm özel anlarımda imzası vardır kayınvalide ve kayınpederimin,hep onlara,dünya onların üzerine kurulmuş..ne hareket ne de en ağır hakaret hiç çekinmediler yaparken.hep oğulları nasıl sa karsı gelmiyor diye her defasında dozunu artırdılar,ben de sabır peygamber sabrı,herkese karşı sabrımı zorlarım ama artık evladım büyüdü 6 yaşında ve herşeyi anlıyor,en son doğumgününde yani aralık ayında üstüme yürüdü kayınvalide yine anlamsız bahanelerle ve bu kez oğlum şahit oldu..Öleceğimi hissettim oğlumun karşısında kendimi Allah bi daha göstermez inş. öyle şeyleri.
nedeni sadece kıskançlık..Yıllarca 3 oğlu vekocası tarafından bir dediği 2 yapılmamış hep el üstünde tutulmuş..Kayınpederimin sülalesini olduğu gibi küstürmüş kimseyle görüştürmemiş,kayınpederimin annesini huzur evine babasını da tek başına bir eve bırakmışlar,kadın hep ben demiş ve bağlamış çocuklarına kendisini.Benim 2 eltim daha var 2 side ağzına bakar,evlerinin nahtarları onun elindedir kendi evi gibi girer çıkar.Bana baştan bunlarla geldi ben ne dersem o dedi,ben de hiç cv vermeden karşı çıkmadan sesiz kalıp evimi kendi idare altına aldım ve karıştırmadım tek derdi benim ben onun en kötü geliniyim..
işin beni bu kadar cesaretlendiren kısmı da şu zaten,annem ve babam eşim ocak 5 de gittikten sonra sömestr tatilinde oğlumla birlikte olmak için bana geldiler.Babamın mide ağrısı şikayeti vardı farklı bir ilde yaşadıkları için müdahale edememiştim bana gelince gel dedim baba endoskopi çektrelim gelmişken ne varsa bilelim dedim.Endoskopi sonucu temiz çıktı sonra bir doktor arkadaş amca gelmiş madem bir de kolonoskopi çekelim dedi onu da yaptık ve sonuç olarak dünya başımıza geçti babam kolon ca çıktı apar topar Çapa da bir dr. bulup ameliyat ettirdik ve kemoteraiye başlandı erken teşhis olduğu için urtardık çok şükür ama Allah bir daha tekrarını nasip etmesin..Neyse bu dönem içinde oğlum akrabalarda günlerce kaldı ne ben ilgilenebildim ne de babası gelebildi yurtdışından ve ne kayınvalide ne de kayınpeder tek bir geçmiş olsun demediler ne bana ne aileme ki ailemin aramızdan geçen hiç bir şeyden haberi yok çok mutlu bir evliliğimin olduğunu bilirler,bundan dolayı ne anneme ne de babama böyle sıkıntılı şeyleri bu dönemde anlatamam ki babamın hiç strese girmemesi gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?