yardım edin...!

Siz niye evinizden cıkıp gidiyorsunuz ki? Orası sizin eviniz. Eğer gelen yüzsüzlüğü eline aldıysa siz de olmayan yüzüne bakmazsınız olur biter.

Belki de bu kadar sabır göstermemek gerekiyordu baştan
Madem eşiniz olayın farkında ve kv de üzerinize yürğyecek kadar edepsizliği ele almış ,
Gereken karşılığı vermeliydiniz ona
Bu kaçmak olmuş başka birşey değil
Evinizi bırakıp gitmemeliydiniz
Kalıp mücadele etmeli, gerekh tavrı göstermeliydiniz, sonucu ne olursa olsun.

Bence esinize aciyip durmayin. 2 ay tum kargasadan uzakta yurt didinda tabiri caizse kafa dinliyor. Siz burda yeri geldi mi babanizin rahatsizligi yeri geldi mi kv cilesi her seyi cekip bir de 6 yasinda aslanlar gibi evlat buyutuyorsunuz.
İkinci olarak esiniz polise giderse ortada tutanak bir sey olursa ve Allah korusun bosanirsaniz bu tutanaklar karsiniza cikar o zaman. Cocugumu kacirdiya kadar cirkinlesir olay. Sonuna kadar hakliyken haksiz duruma dusmeyin.

Anlattıkların o kadar yarım kalmış ki. Eşinin izni bitiyorsa kvalide sizde mi kalacak. Otele yerleşecek kadar abartmamak lazımdı sanki olayları. Seninle kvaliden arasındaki sorunu ikili ilişkiden çıkarıp çoklu sorun haline dönüştürdüğünün farkındasındır umarım.

Çok cesaretliymişsiniz yaşadiklarinız kolay degil bicak kemige dayanmış demekki napmayı düşünüyorsun sürekli otelde kalamassın cıkman gerekicek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kayınvalideniz geldi diemi evi terk ettiniz anlamadımmm ne güzell cesaretinize hayran kaldımm

aynen katılıyorum size. bazı arkadaşlar konu sahibinin evi terketmekle biraz yanlış olduğunu söylemiş. ben buna katılmıyorum. daha ne yapacaktı kız. kv üstüne yürümüş. kv dayağı yemeyimi bekleyecekti

en büyük hata eşinde tmm ailesine bişi söyleyemiyor. getirmesin kabul etmesin. görüşmenizi istemiyorum. ben gelir siz görürüm desin. bu kadar olmaz. annesi karısının üstüne yürüyor. o gdip annesini getiriyor.

kv de çok yüzsüzmüş haber vermeden hemde oğlu yokken geliyor. napıcakmış konu sahibiyle tek başına

en iyisini yapmışsın. telefonunu aç ararsa eşinede dersin. annen gitsin ben dönecem. bir dahada asla görüşmem dersin. kv üstüne yürüme olayını ısrarla belirt. bu en büyük kozun senin. dayakmı yiyecem annenden dersin

mrb arkadaşlar kötü bir geceden sonra sabah otelden oğlumla ayrıldık,kahvaltı yapmaya gittiğimiz yerde tel i açtım eşim sürekli aramış ve "evine bıraktım dönüyorum" diye gece msj atmış.Tel i açtım 5 dk. sonra aradı nerdesiniz diye kahvaltı yerimizi söyledim geldi.Gözleri şişmiş ve boynu bükük bi şekilde karşımıza oturdu,eşimin olaylara karşı tutumu hep ortadadır hiç yorum yapmaz ve ne olup bittiğinden bahsetmez ve yine öyle oldu..O oturdu sürekli şunu da ye bunu da ye diye laf attı ben de suskun şekilde cvpsız oğlumu doyurup kalktım.Biz gidiyoruz dedim,yada sen git bir daha seninle yaşamak istemiyorum çık git hayatımdan dedim yine başladı ağlamaya,nerde kaldınız gece meraktan öldüm deyip ağladı ben de sokakta yattık annenle rahat yayılın diye dedim.yine sustu ve o sustukça ben daha çok sinirlenip ayrıldım,yine çıktık sokaklara oğluşla,döndüm dolaştım ve evime geldim.Eşim cuma namazında galiba evde yok.

Arkadaşlar konular yarım demişsiniz,ben şu 8 sene de yaşananları anlatacak güce artık sahip değilim,bildiğim ve çıkardığım tek özet şu,eşimin ailesi benim boşanıp gitmem için her yolu deniyor ve ben her defasında yine tek başıma mücadele edip,sonunda eyvallah bunu da unutur atlatırız deyip seni seviyorum bebeğim ne yapabilirim diyen bir adamla yaşamaya devam ediyorum...Ne yapmalıyım yıllardır boşanmam için her türlü pisliği yapanlara meydanı bırakıp buraya kadar mı demeliyim yoksa kızım senin de çilen buymuş çekeceksin deyip devam mı etmeliyim.Eşimle belki abartıyor diyeceksiniz ama yemin ediyorum kendimize ait tek bir kavgamız yok,O benim bu dünyada tanıdığım en saf,en dürüst,en saygılı insan ve ne o bensiz ne de ben onsuz yaşayamayız.Bir taraftan tamam ne güzel annesini almış evine sokmadan geri bırakmış deyip rahatlıyorum ki bu benim için çok büyük bir aşama,ama diğer taraftan eşim bunu yaptığı için yani anne-babasına karşı geldiği için hep vicdan yapacak..

Benim kendime olan güvenim ve cesaretim hep dilindedir eşimin ne kedime ne de ona yanlış bir şey yapmıycamı bilir,gece otelde kaldığımdan emin olmuş ve resepsiyonu tembihlemiş,adam sabah çıkarken eşiniz gece geldi sizi sordu ben de burdalar dedim sonra eşiniz oğlum uyuyordur rahatsız etmeyelim sabah alırım bi sorun olursa beni bu no dan arayın demiş.Adam anlatırken resmen filmlerde hissettim kendimi..Söyleyin ALLAH AŞKINA BEN BU ADAMI ÇOK SEVİYORUM VE SEVİLDİĞİMİ BİLİYORUM ne yapayım nasıl kurtulayım bu insanlardan???

Eşiniz sizi nasıl bulmuş bimilyon otel arasından bide oraya gelip tamam burdalar deyip sizi almadan geri dönmúş valla eşiniz sıradışı okuyunca çok şaşırdım türk erkeginin yapısına aykırı hareketler sergiliyor sondurumu merakla bekliyorum

boşver yaaa. vicdan yaparsa da yapsın eşin. ne takıyosun. senden uzak olsunlarda ne olursa olsun. eşininde hatası var. yüz göz etmiş sizi. en azından gelmeyin demeliydi. ama hatasını düzeltmiş. göndermiş annesini eşinle mutlu olmaya bak

Bunun üzerine esin daha halen annesinin pesine kosuyor ise bence birak gidip kossun. Evlilikler sadece "iyi biri" oldu diye yürümez canim. Bir insan çok iyi bir arkadas, evlat,.. olabilir fakat ayni zamanda çok kötü bir es olabilir. Beni korumayan, kollamayan birini ne yapim? Ve üstelik dedigin gibi, 6 yasindaki bir oglun var herseyi anlayan.

Yani bence otele gitmek ile çok iyi yapmissin. Keske çok daha önce birseyler yapsaydin. Bu peygamber sabri ile bak sendi görüyorsun hiç bir yere varilmiyor. Artik hersey esinin ellerinde. Artik pasif kalma bir lüksü yok onun. Sen o kadar sabir gösterdin, birazda o çabalasin evliliginiz için. Bakiyorsun, halen durum ayni, bence bosan gitsin. Gerçekten dünyada herseyden önemli olan huzurdur, para ile bile alamazsin. Sana ve ogluna huzur vermiyecekse bosan. Olsun kv'de halay çeksin,o simdi çeker, sonralarda seni zaten çok arar, her zaman böyle.

Ne yaptı konu sahibi merak ettim

mrb arkadaşlar 2 gündür giremedim nete..Yorumlarınızı okudum,benim yaşadığım yer 100 bin nüfuslu küçük bir yer,Toplamda 4 otel var o yüzden eşimin bulması çok kolay olmuş.Sonrasında konuşurken çok sinirlendi ama ben o kadar ağır konuştum ki adeta tüm birikmişliği kustum.Yıllardır susup güldüğüm herşeyi bir bir konuştum hem de çok ağır hakaretlerle.Ben böyle konuşrken karşımda sadece dinleyip kafa saladı anlıyorum der gibi 1- 2 saat geçmişi bugünü bütün yaşananları konuştum,yaşanan herşeyin sorumlusunun o olduğunu bize hiç sahip çıkıp onlara karşı savunmadığını,2 tarafa da hay hay derken aslında olayların daha da kötüleştiğini söyledim ve dedim ki "Ben den bu kadar..! Bundan sonra ya oğlum ve ben yada onlar...Ya arkamızda dur bunlar benim karım ve çocuğum,ona göre davranın diye bize sahip çık yada bizi bize bırak biz bakarız yolumuza 10 gün ağlar 11. gün hayatımıza devam ederiz dedim.Eşim yine salya sümük ağlama krizine girdi tamam dedi yapıcam..O öyle derken yine telefonu çaldı ve yine annesi...Ben de surat yine sallandı.Konuşmada annesi nasılsın merak ettim seni dedi.Eşim deki cvp " Anne nedir buya çocuk gibi zırt pırt aramadan duramıyomusunuz siz beni"dedi ve annesi direk tel i yüzüne kapattı,kadın resmen şok olmuştur ki ilk defa böyle bir şey duyuyor oğlundan...O bunu söylerken inanın ben kalp krizi geçiricem sandım.Nasıl söyledi nasıl cesaret etti bilmiyorum.Yalnız şunu da içimden geçirmiyo değilim kesin sonra arayıp gönlünü alıp özür dilemiştir.Neyse bugün Eşimi yolcu ettim..Bu kez yolcu ederken duygusal davranmayıp tekrar göz dağı verdim.Sakın döndüğünde bu yaşananların unutulacağını sanma eğer tekrarı olursa bi daha yüzümüzü göremezsin dedim,tamam dedi gitti..

Galiba bu sefer siz kazandınız bence eşiniz dönünce annesiyle arasına baya bi mesafe koyucak bu ona ders olmuştur

Eşim ailesiyle mesafe koymayı başarabilecek mi çok merak ediyorum yalnız şu var ki kayınvalidem bu yapılanı yanıma bırakmayıp kötü bir şekilde saldıracak..Bunu sindiremeyeceği kesin de ne yapacağını yalnız Allah biliyor..

Kayınvalidem konuşur eşimle ama öyle bir konuşur ki eşim yaptığına yapacağına pişman olur.Hakkımı helal etmiyorum dese eşim kahrından ölür zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…