- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- 248
- Konu Sahibi mihrimah80
-
8 yıllık evliyim ve evliliğim boyunca kayınvlide ve kayınpeder sıkıntısı çektim,eşim yurt dışında çalışıyor, 2 ay orda 15 gün burda..aralık ayında kayınvalidem yine bir sürü olay çıkardı ben de bu son dedim eşime artık bitti görüşmiycem onlarla...o günden beri de ne tel ne de başka şekilde görüşmedim,eşim 2 gün sonra izni bitip gidiyor bugün kayınvalide eşimi aradı terminaldeyim gel beni al diye,eşim evden çıktı ben de oğlumu alıp evden çıktım,telefonum saatlerdir kapalı bir otele yerleştim,ne oldu bitti hiç bişey bilmşyorum ne yapayım bana akıl verin lütfen..!!
8 yıllık evliyim ve evliliğim boyunca kayınvlide ve kayınpeder sıkıntısı çektim,eşim yurt dışında çalışıyor, 2 ay orda 15 gün burda..aralık ayında kayınvalidem yine bir sürü olay çıkardı ben de bu son dedim eşime artık bitti görüşmiycem onlarla...o günden beri de ne tel ne de başka şekilde görüşmedim,eşim 2 gün sonra izni bitip gidiyor bugün kayınvalide eşimi aradı terminaldeyim gel beni al diye,eşim evden çıktı ben de oğlumu alıp evden çıktım,telefonum saatlerdir kapalı bir otele yerleştim,ne oldu bitti hiç bişey bilmşyorum ne yapayım bana akıl verin lütfen..!!
kayınvalideniz geldi diemi evi terk ettiniz anlamadımmm ne güzell cesaretinize hayran kaldımm
Arkadaşlar konular yarım demişsiniz,ben şu 8 sene de yaşananları anlatacak güce artık sahip değilim,bildiğim ve çıkardığım tek özet şu,eşimin ailesi benim boşanıp gitmem için her yolu deniyor ve ben her defasında yine tek başıma mücadele edip,sonunda eyvallah bunu da unutur atlatırız deyip seni seviyorum bebeğim ne yapabilirim diyen bir adamla yaşamaya devam ediyorum...Ne yapmalıyım yıllardır boşanmam için her türlü pisliği yapanlara meydanı bırakıp buraya kadar mı demeliyim yoksa kızım senin de çilen buymuş çekeceksin deyip devam mı etmeliyim.Eşimle belki abartıyor diyeceksiniz ama yemin ediyorum kendimize ait tek bir kavgamız yok,O benim bu dünyada tanıdığım en saf,en dürüst,en saygılı insan ve ne o bensiz ne de ben onsuz yaşayamayız.Bir taraftan tamam ne güzel annesini almış evine sokmadan geri bırakmış deyip rahatlıyorum ki bu benim için çok büyük bir aşama,ama diğer taraftan eşim bunu yaptığı için yani anne-babasına karşı geldiği için hep vicdan yapacak..
8 yıldır düğünüm,doğumum başta olmak üzere tüm özel anlarımda imzası vardır kayınvalide ve kayınpederimin,hep onlara,dünya onların üzerine kurulmuş..ne hareket ne de en ağır hakaret hiç çekinmediler yaparken.hep oğulları nasıl sa karsı gelmiyor diye her defasında dozunu artırdılar,ben de sabır peygamber sabrı,herkese karşı sabrımı zorlarım ama artık evladım büyüdü 6 yaşında ve herşeyi anlıyor,en son doğumgününde yani aralık ayında üstüme yürüdü kayınvalide yine anlamsız bahanelerle ve bu kez oğlum şahit oldu..Öleceğimi hissettim oğlumun karşısında kendimi Allah bi daha göstermez inş. öyle şeyleri.
Kaynana o davranisdan sonra ogluyla konusacagini zan etmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?