- Konu Sahibi mihrimah80
-
Kayınvalidem konuşur eşimle ama öyle bir konuşur ki eşim yaptığına yapacağına pişman olur.Hakkımı helal etmiyorum dese eşim kahrından ölür zaten..
Aynen öyle canım bir tek telefon konuşması yeter vicdan azabı çektirmek için,sonra yine sil baştan((
malesef aynen öyle benim eşimi öyle bağımlı hale getirmişler ki annesini arıyor 1 dk sonra babasını arıyor ve bu her gün olan bişey arayıp hergün malumat veriyor ayrıca babasına asla ağız açamaz annesine de bişey diyecek olsa ağlayıp zırlayıp konuyu kapattırmayı kendi istediğini yaptırmayı çok iyi biliyor ben de canları cehenneme diyorum
Başlarda bende ne halleri varsa görsünler diye başladım ama sonra oğullarını idare ettikleri gibi beni de idare altına almaya kalktılar öyle ki evime süresi belli olmayan şekilde gelip,istedikleri gibi yiyip içip akşam ben işten gelince kayınpeder ajanda elinde o ay nereye ne verdin buraya ne verdin,şunu kaça aldın,bu ay kaç para artırdın gibi sorularla sorgu altına alıyordu,kayınvalide hanım ise bana bunlar salonda yapılırken mutfakta beni Taç ın fabrikasına götür alacaklarım var deyip götürtüp bir ton eşyayla eve taşıtır bir o kadar masrafa sokar kocasına da burda herşey çok ucuz buraya mı yerleşsek diye dalgasını geçerdi.
Simdi böyle bir durum var, hangimiz annemiz bize hakkimi helal etmiyorum dediginde maf olmaz? Esinizde kendini öyle his edecek.
Sizin icin kötü kaynana, ama onun icin ona can veren. Esinize yardimci olun bence evliliginiz icin. Ona söyleyin benim arkamda durcaksin, ama beni onlarla görüstürmüyeceksin. Kendin görüsmek istiorsan buyur, ama benden uzak tut.
Yoksa esinizde arada cok yiprancak ve buda evliliginizi etkiliye bilir bence.
Simdi böyle bir durum var, hangimiz annemiz bize hakkimi helal etmiyorum dediginde maf olmaz? Esinizde kendini öyle his edecek.
Sizin icin kötü kaynana, ama onun icin ona can veren. Esinize yardimci olun bence evliliginiz icin. Ona söyleyin benim arkamda durcaksin, ama beni onlarla görüstürmüyeceksin. Kendin görüsmek istiorsan buyur, ama benden uzak tut.
İlk başlarda bahsettim eşimle olan birlikteliğimizde ikimizle ilgili tek bir sorun olmaz mı yok işte yok..Keşke sorun onda olsaydı veya boşanılası bir adam olsaydı ama değil işte benim eşime arkadaşları halife derler o kadar düzgün ve iyi yürekli bir adamdır,insan kırmayı bırakın kendini yer bitirir yine karşı tarafı rencide etmez..Ama bunu acı tarafı da ailesine de durun diyememesi işte,bir arkadaş bahsetmiş kayınpederinin küfür etmesinden,ben bunu defalarca yaşayıp 10 gün geçmeden büyüktür affedelim deyip elini öptüm bir de üstüne..Ben alttan aldıkça iyice yerlere düştüm,aileyiz çocuk yetiştiriyoruz annemin bana en büyük tembihi sokağa çıkarken sakın büyüklerine karşı gelme,sakın terbiyesiz bir harekette bulunmaydı.Bu mudur annemin onca yıl uğraşıp bana verdiği terbiyenin hakkı,karşılığı,bende mi etseydim karşısına geçip ağız dolusu küfrü,yoksa ben de kayınvalidenin yaptığı yemeği benim kine yaptığı gibi çatalla tabaktan mı atsaydım,ya da kapıları kapatıp afedersiniz it gibi kapı dışında ne konuştuklarını beni dışlayıp neler doldurduklarını bilmeden eşime ben de onların suratıa mı kapı kapasaydım,evlerden kovulduğum ki hala ne sebep olduğu belli değil ben de kovsaydım evimden..Ne anlatmakla ne saymakla bitmez arkadaşlar,YENİ EVLİ ARKADAŞLAR eğer burda bunları okurlarsa iyi bilsinler ki,her ne yaparsanız yapın,ne kadar iyi olursanız olun,ne mevki,ne gelirl,ne diğer insanların size duyduğu saygı ve sevgi hiç bir şey ama hiç bir şey önemli değil önemli olan tek şey biz onların oğullarını aldık ve bunun için çok büyük suçluyuz hiç bir zaman da aklanamayız...
Arkadaşım evliliğinizin başından beri mi böyle bilmiyorum ama 2 ay yurt dışında 15 gün burda diyorsun. Yani 2,5 ayın hepi topu yarım ayında görüşüyorsunuz. Üşenmedim hesapladım eğer evliliğinizin başından beri böyleyse birlikte geçirdiğiniz zaman 19,2 ay. Yani evliliğinizin %20inde ancak sizi görmüş bir adam da bir zahmet melek gibi olsun. 2 ay zaten görmüyorsunuz ne yapacak o iki haftada da bağırıp çağıracak mı? Zaten hasret gidermeye bile yetmez. 8 yılın 8 inde de dipdibe olun da o zaman görün melekliğini. Bence esas melek sizsiniz. Hem evliliğinizi tek başına yaşıyorsunuz %80 ya dilek olay evliliğinizin %80inin yalnız geçiriyorsunuz. Çocuğunuzu tek başınıza büyütüyorsunuz bir de manyak ailesi ile uğraşıyorsunuz. Esas peygamber sabrı olan, esas güçlü olan esas melek olsan sizsiniz. Oysa hiç bir sorunun çözümünde değil. Hiç bir aktif rol almıyor. Niye alsın ki? 2 hafta sonra gidecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?