Saç Rengi ve Saç Boyama yardım edin :'(

BuusBuus

büşbüş
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2014
17
1
3
Isparta
kızlar bu akşam saçımı koleston 6.0 koyu kumrala boyadım normal sadece tüp aldım içinde krem falan yoktu önceden saçımı açık kumrala boyamıştım 15. gün sonra için renk aktifleştiricisi vardı onu da yumuşatır diye sürdüm saçıma krem sarı çıktı sonra arkasını falan okudum eldivenle sür her yere eşit dağıt 10 dakika bekle falan yazıyordu oda boya gibiymiş meğer saçlarım siyaha çok yakın bi renk oldu nasıl akıtcam bilgisi olan varmı açıçı yaptırmam asla sırf açıçılar kaybolsun diye uzun saçlarıma kıydım enseme kadar kestirdim :((

kızlar bu akşam saçımı koleston 6.0 koyu kumrala boyadım normal sadece tüp aldım içinde krem falan yoktu önceden saçımı açık kumrala boyamıştım 15. gün sonra için renk aktifleştiricisi vardı onu da yumuşatır diye sürdüm saçıma krem sarı çıktı sonra arkasını falan okudum eldivenle sür her yere eşit dağıt 10 dakika bekle falan yazıyordu oda boya gibiymiş meğer saçlarım siyaha çok yakın bi renk oldu nasıl akıtcam bilgisi olan varmı açıçı yaptırmam asla sırf açıçılar kaybolsun diye uzun saçlarıma kıydım enseme kadar kestirdim :KK43:(
Her gün yıka saçlarını bol bol şampuanla.

Back