Arkadaslar allahın izniyle ocakta bir oğlum olucak suan üç ayı doldurduk isim bulmakta baya zorlanıyorum hem güzel anlamı olsun istiyorum hem kuranda geçsin yardimci olursaniz sevinicem ayrıca ilk çocuğum hem yeni evlilik yeni bi şehir hem annelik duygusunu yaşayan biri olarak beni anlayanlardan bi fikir istiyorum
3 aylık çocuğun erkek olacağına nasıl bu kadar eminsin kiArkadaslar allahın izniyle ocakta bir oğlum olucak suan üç ayı doldurduk isim bulmakta baya zorlanıyorum hem güzel anlamı olsun istiyorum hem kuranda geçsin yardimci olursaniz sevinicem ayrıca ilk çocuğum hem yeni evlilik yeni bi şehir hem annelik duygusunu yaşayan biri olarak beni anlayanlardan bi fikir istiyorum
bizimkide 14 haftalik falan ogrendik. Meraktan bekleyemedik:) Kiz olunca tam emin olamayabiliyorlar ama erkek olunca aninda soyluyorlar zaten.3 aylık çocuğun erkek olacağına nasıl bu kadar eminsin ki
biraz daha beklemeye ne dersin
evet bende o haftada öğrendim de sonradan çok yanlış çıkanlar olduğu için temkinli yaklaştım kaldı ki konu sahibibizimkide 14 haftalik falan ogrendik. Meraktan bekleyemedik:) Kiz olunca tam emin olamayabiliyorlar ama erkek olunca aninda soyluyorlar zaten.
muaz,mushab,muhammed eymenArkadaslar allahın izniyle ocakta bir oğlum olucak suan üç ayı doldurduk isim bulmakta baya zorlanıyorum hem güzel anlamı olsun istiyorum hem kuranda geçsin yardimci olursaniz sevinicem ayrıca ilk çocuğum hem yeni evlilik yeni bi şehir hem annelik duygusunu yaşayan biri olarak beni anlayanlardan bi fikir istiyorum
Bende 34 gün önce doğum Yaptım ve doğumda karar verdik hangisi olsun diye kararsız kaldığımızdanArkadaslar allahın izniyle ocakta bir oğlum olucak suan üç ayı doldurduk isim bulmakta baya zorlanıyorum hem güzel anlamı olsun istiyorum hem kuranda geçsin yardimci olursaniz sevinicem ayrıca ilk çocuğum hem yeni evlilik yeni bi şehir hem annelik duygusunu yaşayan biri olarak beni anlayanlardan bi fikir istiyorum
oğlunun ismi ne peki?Bana gore ismin anlami guzel olsun kuranda gecip gecmedigi onemli degil benim icin. Oglumun 2 adi var ikiside kuranda geciyor ama ben sirf bu yuzden koymadim bana guzel anlamli geldikleri icin koydum. Bi oglum daha olursa adini Mirza Efe koymak istiyorum. Bunlar kuranda gecmiyor mesela ama hosuma gidiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?