Doğuma Hazırlık yardım edin....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Banada 12 haftalikken erkek demislerdi.isim bile dusunmustuk.deniz,ata,ya da kemal koyucaktik..15.haftada kontrole gittim kiz dedi.biz sasrdik esimle..ben cok istiyodum kiz olmasini..snra 20de ayrintili ultrasonda netlesince isme karar verdk.dedgn gbi degisebiliyo bu haftalarda..

aynen cinsiyet önemli değil sağlıklı olsun yeter

fakat kendini moda sokup hayal kırıklığına uğrmak kötü yeğenimi kız sandı annesi ne sevindi ne heveslendi bizi de heveslendirdi

sonrası erkek çıktı ağlayıp durdu zor alıştı

he tabi o kadar kıyafeti ,eşyayı alınca zorlukta yaşadı değiştirmekte

Kimisi dogumda sok geciriyo..insan kendini alistiriyo sonucta..20.haftaya kadar kaptirmamak lazim...

Sanki 3 günün kalmış gibi yardım edin diye şimdiden konu açman tuhaf değil mi?3 aylık daha cinsiyet bile net olmaz.bak ben 26.haftadayım isim koymadık.dert etme yaniii

Ayrıca dinimizde kuranda geçsin diye bi tabir yok.kuranda iblis ismi de geçiyor neticede.önemli olan güzel,manası olan isim olması

oğlunun ismi ne peki?

bende Emir yada Doruk istiyordum

babası Mert istedi kaç kişi koymayın dedi mertler çok yaramaz olur, koyduk çok yaramaz bir oğlan şimdi
muaz,mushab,muhammed eymen
Valla ben doktorun yalancisiyimda
Bende 34 gün önce doğum Yaptım ve doğumda karar verdik hangisi olsun diye kararsız kaldığımızdan

Valla canim mayısta hamile olduğumu öğrendim yani üç ayı tam doldurduk Ultrasonda baya belliydi erkek olduğu ben dördü tam doldurmadigimizdan öyle yazdım :)

Fikir ve düşüncelerini paylasanlara çok teşekkür ederim kimisi erken demiş falan doğru ama ilk olunca herseyi yavaş yavaş güzel olsun istiyor Ultrasonda erkek olduğu baya belliydi doktorda onayladı herkesde aynı olcak diye bir şey söz konusu değil....

Ultrasonda erkek olduğu baya belliydi doktorda onayladı herkesde aynı olcak diye bir şey söz konusu değil....
Heyecanınız çok güzel Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah da sanki kız olsa hakaret kabul edecekmişsiniz gibi yazmışsınız.
Evet herkeste aynı olmaz tabi ama arkadaşlar da ne olur ne olmaz Allah'ın takdiri demek istiyorlar kimse sizi yargılamıyor

Batın...

Ayrıca dinimizde kuranda geçsin diye bi tabir yok.kuranda iblis ismi de geçiyor neticede.önemli olan güzel,manası olan isim olması

Oh be sonunda biri çıkıp şunu yazmış!! Bir arapla tanışmıştım türkiyede yaşıyordu.dediki buraya geldiğimde şoka uğradım türkler doğru düzgün anlamını bilmeden sırf kuranda geciyor diye anlamı iyi olmayan isimleri bile koyuyorlar.kuran Allahın arapça kelamı..okuyup anlayalım diye gönderilmiş ,cennetten düşen ilk damlayı içen kuşun tüyünün renginin arapçada kelime karşılığını bulup çocuğuna koymak sonrasında da kuranda geçiyor demek çok komik oluyor.

evet mesela aleyna bizim üzerimize demek,selemün aleyküm ün aleyküm(sizin üzerinize)ü gibiecrin karşılık demek mesela.araştırmadan koyuluyor maalesef

Taha yasin. Ya da Talha ömer yaadaa ömer faruk yaaaa mehmet akif

evet mesela aleyna bizim üzerimize demek,selemün aleyküm ün aleyküm(sizin üzerinize)ü gibiecrin karşılık demek mesela.araştırmadan koyuluyor maalesef

Evet ve o şekilde kullanıldığında da hiçbir anlamı olmuyor ismin :) hatta o adam bana türkiyede çok kullanılan(tabiki kuranda diye) ama anlamı kötü olan bir ismi söylemişti,şuan hatırlayamadım. kur'an da geçen bir kelimeyi söylemeyi sevap sayıyorlarsa araplar zaten arapça konuşuyor o zaman sabahtan akşama kadar sevap akıyor onlara :) neyse dini konulara girmeyelim hiç.Okuyup anlayalım süs diye taşımayalım.Buarada böyle dediğime bakmayın bende yeterince anlayarak okuyanlardan değilim ama en azından süs diye de kullanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…