Yardim edin

Cnnhkn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2016
94
7
86
31
Ben dublex evde oturuyrum. Fakat erkek arkadasim kucuk bir yer evinde oturuyor. Bizim durumumzsa cok iyi değil ama ilerde sorun olmasindan korkuyorm. Bunu ona da söyleyemiyorum çok kirici bisey. Onlarinda durumu normal cok kotu degil. Bu ev konusu cok onemli yer tutar mi ilerde

Ben dublex evde oturuyrum. Fakat erkek arkadasim kucuk bir yer evinde oturuyor. Bizim durumumzsa cok iyi değil ama ilerde sorun olmasindan korkuyorm. Bunu ona da söyleyemiyorum çok kirici bisey. Onlarinda durumu normal cok kotu degil. Bu ev konusu cok onemli yer tutar mi ilerde
Ben 185 metrekare evde oturuyorum nişanlımin ailesi 85 metrekare evde. Benim için ailem için onların kalplerinin genişliği önemli sizin için de bu böyle olmalı . Kendi ailenizi taniyorsaniz ileri de bunun sıkıntısı olacak mı diye düşünün . Birde evlenince o ev de mi yasayacaksiniz?

Evlenince ayni evde yasamayacagiz. Bosuna mi dert ediyorum icim huzursuz oldu birden :(

Evlenince ayni evde yasamayacagiz. Bosuna mi dert ediyorum icim huzursuz oldu birden :KK43:
Ya tabiki boşuna tek sıkıntı bu olsun . Seviyorsaniz böyle şeyler sıkıntı olmamalı sakin sevdiğiniz insana bunu soylemeyin hissettirmeyin. .

Bence sen utaniyorsun yada kendine yakistiramiyorsun nisanlinin ewini kendine eminim senden baska bu konuda kafa yoran yoktur....

Ben ist fistik gibi binada yazliklarda ciftlikerde en luks arabalarda buyudum esimin ailesi kucuk bir ilde köy ewinde kerpic bir ewde yasiyordu ewliyiz duan cok guzel kendimize ait olan mis gibi bir ewimiz var ne alaka hala anliyamadim senin sorunuuu

Yok soyleyemem tabiki cok üzücü olur. Benim cevremde oyle bir evde yasayan olmadigi icin bir an tereddute dustum ama o yuzden de ayrilmam cok sacma olur. Onlarin genel cevresi akrabaları biraz maddi sıkıntılı yani. İlerde birsey olacak diyecekler diye cok korkuyorum.

Ben olayi anlamadim :KK64:
Neden duzgun yazmiyorsunuz?:110:
Bende tam olarak nasil anlatacagimi bilmiyorum. Sevgilimin ailesinin durumu bizimki gibi normal yani. Bizimki bi tik daha iyi gibi. Onların oturdugu ev biraz eski ve kucuk. Benim akraba cevremde hic o şekilde oturan yok ve ben tereddutte kaldim ilerde bu durum önüme cikar mi diye. Onu seviyorum ama ilerisi icin bu durumu dusunmelimiyim bilmiyorum. Cok sacma geliyor bana da akrabalarini vs. Cok dusunmeye başladım :(

Bence sen utaniyorsun yada kendine yakistiramiyorsun nisanlinin ewini kendine eminim senden baska bu konuda kafa yoran yoktur....

Ben ist fistik gibi binada yazliklarda ciftlikerde en luks arabalarda buyudum esimin ailesi kucuk bir ilde köy ewinde kerpic bir ewde yasiyordu ewliyiz duan cok guzel kendimize ait olan mis gibi bir ewimiz var ne alaka hala anliyamadim senin sorunuuu
Ne guzel Allah daha mutlu etsin insallah

Daha şimdiden bunu düşünüyorsan içten içe onu aşagılıyorsan evlenmeyin bari yazık sizene onun ailesinin oturduğu evden onu da doldurup ailesine düşman etmeyin de. Bu düşünceleriniz çok sağlıksız gerçekten benim abim de bizi beğenmeyip çok burun kıvırdı karısının yüzünden hep. Gerçekten çok sinir bozucu. Sizene onun ailesinin evinden bu kadar gocunuyorsanız evlenmeyin boşa.

Akrabalarını dahi düşünüyorsanız ev değil demek ki tek sorun. Genel olarak ailesini beğenmiyorsunuz. Neyse susuyorum. Diyecek söz yok.

Bence tek sorun ev değil yoksa bu konuyu bu kadar dert etmezdin,her şeyden önce düşünüp taşın sonra evlilik kararı al derim.

Evle ne alakasi var siz evlenince kendinize yeni ev kurmuycakmisiniz. Bende ilk yillarimda cok kotu bi evde oturdum ama hic birgun evle ilgili bi konu tartisma yasamadim. Ne alaka ev. Onemli olan inaninki huzur ve mutluluk.

Fazla ayrintiya takilan bir insanim sanirim. Siz olsaniz ne yapardiniz
Gerçekten seviyor ve bu adamla hayatını geçirmek istiyorsan bunlara takılma fakat bunu anlaman için kendine karşı dürüst olman lazım çünkü en ufak bir şühpe zamanla hayatınızı zehir edebilir hem kendini hem de onu yakmış olursun.

Gerçekten seviyor ve bu adamla hayatını geçirmek istiyorsan bunlara takılma fakat bunu anlaman için kendine karşı dürüst olman lazım çünkü en ufak bir şühpe zamanla hayatınızı zehir edebilir hem kendini hem de onu yakmış olursun.
Evet sanirim haklisiniz seviyorum ve bu dusuncelerden kurtulmaya calisicam. Cevremdeki arkadaslarim da bunu takmamam gerektigini soyluyor cunku bjrbirimizi seviyoruz. İnsallah hayirlisi olur

Back
X