Yardım edin

feminist pembesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2017
4
0
1
26
Merhaba arkadaşlar ben universite kazanamayacağım. Ama ailem ve çevrem benden çok şey bekliyor. Ben onlara bu beklentinin karşılığını veremeyeceğim. Bu dusunce beni hep intihar etmeye yönlendiriyor ne yapmalıyım.

hayatını başkaları memnun olsun diye yaşamıyorsun.
sahip olduğun güzelliklerin farkına var, genceciksin, bu yıl olmazsa seneye daha iyi hazırlanır kazanırsın.
hayat üniden ibaret değil..
çıkar aklından intihar vs gibi şeyleri..
keşke tek derdim seninki gibi olsa, şuan bulunduğum yerden kaçar sinemaya giderdim heralde

Herkesin beklentisini karşılayacaksın diye bir kaide yok.
İntihar ne ya bonibon mu yutacaksn te Allahım kendine gel mantıklı düşün

hayatını bir sınava neden bağlıyorsun. o kadar umutlanacaklarsa o kadar istiyorlarsa kendileri girseymiş sınava.
hayat devam ediyor. şimdi olmazsa seneye olur

Üniversiteye gidemeyeceğim ne demek?
Bu yıl olmaz öbür yıl olur.Hemen bir yılmışlık bıkmışlık.
Sendeki durum, istemiyor gibisin.
Kendi istediğin ne ise onu yap.
Onlar tıp istiyor da siz turizm mi istiyorsunuz nedir?

Annenler üniversiteyi kazanamadığına mı daha çok üzülür kendi canına kıymana mı daha çok üzülür sence?

17 yaşındasın.
İki sevgili arasında tercih yapmaya uğraşacağına üniversite tercihleri yapmaya uğraş.
Ayrıca kazanamazsan dünyanın sonu değil

Daha girmediğin sınavı kazanamayacağını ne biliyorsun?
Anne ve baba için sınavlarda başarılı evlat değil, sağlıklı mutlu evlat en önemlisi toprak altında olmayan evlat önemli.
Çıkar aklından intihar düşüncesini, çıkaramıyorsam konuş ailenle senin için uygun psikolojik tedaviye başlatsınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…