Canım ilişkilerde kadınların en çok yaptığı hatalardan biri bu işte.İhanet ya da dayak dışındaki problemleri ufak saymak,görmezden gelmek.Oysaki çook büyük problemler bunlar inanın bana.Çünkü sizin hayatınızın geri kalanında kafese tıkılmış hissedebilirsiniz.Şimdi diyorsunuz ki ben zaten gece alemlerine gitmem,partilere katılmam,barlarda sabahlamam.Peki ama hayatınızın geri kalanda evden işe işten eve mi gelip gideceksiniz,şu an aşkınız,tutkunuz yetiyor ama bir kere kavuştuktan sonra 1 2 sene sonra heyecan azalacak.Siz hayatınızın geri kalanını 4 duvar arasında geçirebilecek misiniz?İş çıkışında arkadaşlarınızla yarım saat oturup kahve de mi içmeyeceksiniz,fal da mı bakmaya gidemeyeceksiniz,kız kıza alışverişe gitme zevkine varamayacak mısınız,ya da hiç mi sinemaya gitmek istemeyecek canınız,komşuya güne de gidemeyeceksiniz?Bir erkeğin dozunda kıskanmasını,kıyafete karışmasını anlarım ama bir erkek eğer kuzene gitmeye bile kötü bakıyorsa ben o erkeğin kadınlara bakış açısında,zihniyetinde bir sorun olduğunu düşünürüm.Çünkü erkeklerin bazıları dışarıda gezen,akşam ezanından sonra dışarıda olan,azıcık kısa bir etek giymiş kızlara f.hişe gözüyle bakıyorlar ve bir kadının bunu yapmaktaki tek amacının erkekleri tahrik etmek olacağına inanıyorlar;bir kadının da eğlenmek hayatını yaşamak isteyebileceğine ihtimal veremiyorlar.Erkeklerin mini eteğe izin vermemelerinin altında yatan sebep kıskançlık kadar bu düşüncedir de.Sizin sevgiliniz de böyledir demiyorum,onu en iyi siz tanırsınız ama ben azıcık modern ve hayatı seven bir kadının bu zihniyette bir erkekle mutlu olacağından şüpheliyim.Ama sizi karamsarlığa itmek istemem elbet o sizin nişanlınız,siz ne düşünüyorsunuz bu adam hakkında?