yardım edinn

Eirene23

Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2014
51
2
13
32
sevgilim eski sevgilimin fotoğraflarını yatağımın altında buldu ve beni terketti bıraktı gitti. çok ağladım ama durmadı. o eski sevgilimi biliyo ve aşırı uyuz oluyodu. çok seviyorum naapıcam nolur yardım edin. fotoğrafları koymuştum taa bir zaman unutmuşum altında.

Eski sevgilinizi halen unutamadiginizi zannetmis haliyle.. kotu bir durum valla ne deyim.kendini onun yerine koy,ne dese ne yapsa ona inanirdin,sevgisinden emin olurdun,bunu düsün once ona görede hareket edersin.

Eski sevgilinizi halen unutamadiginizi zannetmis haliyle.. kotu bir durum valla ne deyim.kendini onun yerine koy,ne dese ne yapsa ona inanirdin,sevgisinden emin olurdun,bunu düsün once ona görede hareket edersin.
yaa ama benim onu sevdiğimden emin aslında. o kişiye çok takıntılı olduğu için çok kızdı

Sizin sevginizden eminse,sizde gerekli aciklamayi yapmis,onu her türlü ikna yoluna girdiyseniz ama yinede olumlu bir dönus yapmadiysa ki öyle,birakin biraz kendi haline,oda sizi gercekten seviyorsa cocukluk yaptigini anlar.. sizde bu sayede onun sevgisinden emin olursunuz.

yataginin altinda resimleri duruyorsa ya cok eski bir sevgili degil, ya da cok pissin. yeni sevgilinin buldugunu bunca zaman sen nasil goremedin.

Biz olsak onun yerinde? Sevgilimizin yatağının altında eski Kız arkadaşının resimleri.. Allah yardimcin olsun zor durum. Ama sevdiğime emin demişsin. Yakında barışirsiniz, üzülme.

yaa ikna etmeye çalıştım da dedim ya o fotoğraftakine zaten çok takıktı. iyice attı tepesi. bide zaten tam giderken gördü fotoyu gitmesi gerekiyodu. görünce tepesi attı bi saat falan durdu yine işi olmasına rağmen anlatmaya çalıştım da pek anlamadı

Aboo benim kocamin sevgiliyken böyle vukuati olsa terk etmez gözünü oyardım her gece yatmadan bakıp öyle mı uyuyodun nomissiiiizzz derdim

Benden beteri varmış demek... Zamanla herhalde siniri geçer ama kendini iyice ifade etmen lazım. Şu an aklı hala onda diye düşünüyordur.

Biz olsak onun yerinde? Sevgilimizin yatağının altında eski Kız arkadaşının resimleri.. Allah yardimcin olsun zor durum. Ama sevdiğime emin demişsin. Yakında barışirsiniz, üzülme.
yaaa evet çok haklı gerçekten ben daha kötüsünü yapardım belki ama ne bilim ya nasıl oldu hala anlayamıyorum

Benden beteri varmış demek... Zamanla herhalde siniri geçer ama kendini iyice ifade etmen lazım. Şu an aklı hala onda diye düşünüyordur.
kendimi nasıl ifade edicem ki biliyo benim onu sevdiğimi ya öle düşünmez heralde. ama senin hiç bi lafına inanmıyorum dedi

Aboo benim kocamin sevgiliyken böyle vukuati olsa terk etmez gözünü oyardım her gece yatmadan bakıp öyle mı uyuyodun nomissiiiizzz derdim
yaaa çok haklı gercekten ama bakmıyodum gerçekten hatta o fotoğraftakinden nefret ediyorum yani o derece ne sevgisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…