yardım edinn

Eski Sevgiliyi halinin altina süpürmüssünüz... İyi temizlik olmamis bu...Adam ne dese hakli... Onu gectim, uzun zaman önce diyorsunuz, sizin evde halilar kalkmadan mi temizlik yapilir uzun zaman...

yaaa aslında yatağımın ordaki halının altından çıktı fotoğraflar. halı kaymış biraz footoğrafların ucunu görmüş sonraaldı çıkardı işte bu ne diye

Vallaaaaa zor bir durum ,bundan sonra daha titiz olucaz aylarca halının altı silinmeden olmuyormuş demek

Kim olsa yanlış anlardı ben olsam ben de sanırım kıyaameti kopartırdım.Ama senin kendini ifade etmen gerekiyor canım

Eski Sevgiliyi halinin altina süpürmüssünüz... İyi temizlik olmamis bu...Adam ne dese hakli... Onu gectim, uzun zaman önce diyorsunuz, sizin evde halilar kalkmadan mi temizlik yapilir uzun zaman...
yaa annem gelince atmıştım işte oraya napım

yaaa annem gelmişti bi ara ben annem görmesin diye yatağın altına sokmuştum fotoğrafları unutmuşum sonra da

filmlerdeki gibi mi keşke dolaba soksaydınız

not ,ben adamdan bahsediyor sandım annem görmesin diye yatağın altına soktum derken meğer fotoğraflardan bahsediyormuş

Sevgilini seviyorsan eski sevgilinin resimleri neden yataginin altinda? Onu gectim sevgilinin yataginda nasil buldu bunu?
yaa ben pek bişey etmeyı sevmiyorum takıntı mı artık neyse. o da orda kalmış benmde hiç aklıma gelmedi orda olduğu.

Yani ben eski sevgilisinin resmini yatagin altinda bulsam neler yapardim

Adam kendine göre hakli , ama eger seni taniyor biliyorsa , yakinda Döner belki..

siz ne yaşamıştınız düzelmiş miydi aranız

Eski telefonumda nişanlımla olan fotoğrafım ekran resmiydi. O sırada kullandığım telefonumla alakalı bir sorun yaşadım ve elime geçen ilk eski telefonu yanıma alıp şarj cihazı ile birlikte çıktım evden. Sonra kartı yanıma aldığım eski telefona taktım, telefonuda şarja taktım tabii, telefon açıldı sürprizzzzz eski nişanlı ve ben huzurlarınızda!

Doğrusu hiç aklıma gelmemişti o fotoğrafın hala ekran resmi olduğu zaten telefonu kullanmayı bırakalı 4 sene olmuş nasıl hatırlayabilirim ki. Çooookkk bozuldu tabii vay sen nasıl hala bu fotoğrafı tutarsın diye gürlemişti. Bir kapris bir naz sorma, tekrar tekrar o telefonun üzerine 3 cihaz değiştirdiğimi ve o fotonun orda olduğunun aklıma gelmediğini söyledim.Sonunda niyetime inandı tabii ama çirkin bir durum oldu.

yaaa insanlık hali insan unutabiliyo işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…