E neden duruyo o resimler hala? Siz olsanız ne yapardınız?yaaa çok haklı gercekten ama bakmıyodum gerçekten hatta o fotoğraftakinden nefret ediyorum yani o derece ne sevgisi
yaaa aslında yatağımın ordaki halının altından çıktı fotoğraflar. halı kaymış biraz footoğrafların ucunu görmüş sonraaldı çıkardı işte bu ne diye
kendimi nasıl ifade edicem ki biliyo benim onu sevdiğimi ya öle düşünmez heralde. ama senin hiç bi lafına inanmıyorum dedi
yaa annem gelince atmıştım işte oraya napımEski Sevgiliyi halinin altina süpürmüssünüz... İyi temizlik olmamis bu...Adam ne dese hakli... Onu gectim, uzun zaman önce diyorsunuz, sizin evde halilar kalkmadan mi temizlik yapilir uzun zaman...
bende olsam kıyametleri kopartırdım ya o az bile yaptı ama affettirmem lazımmKim olsa yanlış anlardı ben olsam ben de sanırım kıyaameti kopartırdım.Ama senin kendini ifade etmen gerekiyor canım
yaaa annem gelmişti bi ara ben annem görmesin diye yatağın altına sokmuştum fotoğrafları unutmuşum sonra da
siz ne yaşamıştınız düzelmiş miydi aranızİşin doğrusunu tekrar tekrar anlatacaksın başka yolu yok, seninle benzer bir şey yaşadığım için biliyorum :)
Siz en iyisi sevgililerinizi evinize getirmeyin, fotolar sigmis hali altina ama canlisi pek sigmaz...yaa annem gelince atmıştım işte oraya napım
ayy hiç gülceğim yoktu yafilmlerdeki gibi mi keşke dolaba soksaydınız
not ,ben adamdan bahsediyor sandım annem görmesin diye yatağın altına soktum derken meğer fotoğraflardan bahsediyormuş
offf off napıcammmVallaaaaa zor bir durum ,bundan sonra daha titiz olucaz aylarca halının altı silinmeden olmuyormuş demek
ya bi açıklaması yok gerçekten resimlerin durma sebebi yokE neden duruyo o resimler hala? Siz olsanız ne yapardınız?
yaa ben pek bişey etmeyı sevmiyorum takıntı mı artık neyse. o da orda kalmış benmde hiç aklıma gelmedi orda olduğu.Sevgilini seviyorsan eski sevgilinin resimleri neden yataginin altinda? Onu gectim sevgilinin yataginda nasil buldu bunu?
siz ne yaşamıştınız düzelmiş miydi aranız
yaaa insanlık hali insan unutabiliyo işteEski telefonumda nişanlımla olan fotoğrafım ekran resmiydi. O sırada kullandığım telefonumla alakalı bir sorun yaşadım ve elime geçen ilk eski telefonu yanıma alıp şarj cihazı ile birlikte çıktım evden. Sonra kartı yanıma aldığım eski telefona taktım, telefonuda şarja taktım tabii, telefon açıldı sürprizzzzz eski nişanlı ve ben huzurlarınızda!
Doğrusu hiç aklıma gelmemişti o fotoğrafın hala ekran resmi olduğu zaten telefonu kullanmayı bırakalı 4 sene olmuş nasıl hatırlayabilirim ki. Çooookkk bozuldu tabii vay sen nasıl hala bu fotoğrafı tutarsın diye gürlemişti. Bir kapris bir naz sorma, tekrar tekrar o telefonun üzerine 3 cihaz değiştirdiğimi ve o fotonun orda olduğunun aklıma gelmediğini söyledim.Sonunda niyetime inandı tabii ama çirkin bir durum oldu.
yaa ben pek bişey etmeyı sevmiyorum takıntı mı artık neyse. o da orda kalmış benmde hiç aklıma gelmedi orda olduğu.
yaa tabiki haklı ben de çok sorun yapardımYani ben eski sevgilisinin resmini yatagin altinda bulsam neler yapardim
Adam kendine göre hakli , ama eger seni taniyor biliyorsa , yakinda Döner belki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?