yardım edinn:(

Bendeki de inat psikolojisi ile çoğalmıştı.Dünya yıkılacak bir durum yok.Spora yöneltebilir çocuğu zira ben sporcuydum o ortamdan kopmak başlatmıştı beni,inat yapmıştım 15 yaşımda.Spora gitsin.
Al işte yakmak geldi içimden yine bi tane
;)Ay Alemsin

Fitness etkili olurmu

Yaptığı sporu ve hocasını ve oradakileri severse süper olur hem de.İyi bir hoca onu yönlendirecek.bu yaşlarda aile hariç herkesin sözü dinleniyor çünkü. :))
İnşallah dediğin gibi olur çok teşekkür ederim şimdilik spor en iyisi galiba

Aslında fitness grup sporları gibi olmadığı için fitness yapıp da içen çok kişi var. Ama yaşı gereği fitness'tan vücut geliştirmeye falan kayarsa vücut geliştirme yaparken içmez. Bütün antrenörler yasaklıyor çünkü.
Çok teşekkür ederim akşamdan beri bu soruyu soruyordum çok açıklayıcı oldu ama bu çocuk arkadaşlarının gitti spor salonuna yazılmak istiyor Babasıda izin vermediği için aylarca askıda bu konuda ne düşünüyorsunuz

Çok teşekkür ederim akşamdan beri bu soruyu soruyordum çok açıklayıcı oldu ama bu çocuk arkadaşlarının gitti spor salonuna yazılmak istiyor Babasıda izin vermediği için aylarca askıda bu konuda ne düşünüyorsunuz
Gitsin. En kötü spor yapmış olur. Hele hele fitness'a tutulursa zaten 2 km fazla koşayım, 2 set fazla yapayım diye sigarayı bırakma ihtimali var. Bir de iyi ve özendiği bir hocaya denk gelirse o da bıraktırır zaten.
Ama önceden spor salonunu bir araştırın, nasıl bir yermiş gidin görün. İnternetten falan araştırın, ünü falan nasılmış.

Gitsin. En kötü spor yapmış olur. Hele hele fitness'a tutulursa zaten 2 km fazla koşayım, 2 set fazla yapayım diye sigarayı bırakma ihtimali var. Bir de iyi ve özendiği bir hocaya denk gelirse o da bıraktırır zaten.
Ama önceden spor salonunu bir araştırın, nasıl bir yermiş gidin görün. İnternetten falan araştırın, ünü falan nasılmış.
Çok teşekkür ederim gerçekten çok faydası oldu babasıyla konuşuyum oda yumuşacık hocayla da irtibat halinde olsun tekrardan çok ama çok teşekkür ederim

Yasaklar tatlı ne yazikki yalnız size bir kitap ismi önerebilirim sigara biraktiriyor içeriği öyle ciğer kalp vs değil. Farklı bir anlatım tarzı var okuyanlar 3. Günde ve 1. Haftada kendiliğinden bırakmış. Ama tabi gerçekten bırakmayı istemek önemli

Eğer fitness de hırs yaparsa tabi ki yarar. Ama gider de öylesine gider yada zevk almazsa zannetmiyorum ya
Yani çok istekli fakat arkadaşlarının yazıldığı spor salonuna yazılmak istiyor Babasıda izin vermiyor ve verecek gibide durmuyor.Kuzeni var oda fitness ve vucut geliştirme yapıyor ve baya baya üçgen vucut oldu.Ona hevesleniyor yani yaparken zevk alırda bu salon meselesinden sorun çıkmaz inşallah ilginiz için teşekkürler. .

Yasaklar tatlı ne yazikki yalnız size bir kitap ismi önerebilirim sigara biraktiriyor içeriği öyle ciğer kalp vs değil. Farklı bir anlatım tarzı var okuyanlar 3. Günde ve 1. Haftada kendiliğinden bırakmış. Ama tabi gerçekten bırakmayı istemek önemli
Lütfen çok memnun olurum kitabın ismini alabilir miyim

Lütfen çok memnun olurum kitabın ismini alabilir miyim

Allen carr kitabın ismi işe yarayacagindan eminim yeter ki istesin. Günde 2 paket içen kardeşim 4. Günü bıraktı umarım sizde de ise yarar

Ayy inşallah umut etmekten başka çaremiz yok gibi çok çok çok teşekkür ederim çok iyi bir alternatif oldu sağolun

Rica ederim. Umarım etkisi olur. Mantığa dayalı bir kitap ilk sayfalarda skilabilir ama sonrasında sevecektir. Eğer birakirsa bizimle paylaşın :)

Üff bırakın içsin çocuk aileden kopacak sonra vur başını taşlara. Bu kadar üstüne gitmek ne ki o kendi isteyecek önce aynılarını bana da yaptı babam tınmadım 10 yıl oldu halen içiyorum demek istediğim çocuk kendi istemediği sürece bırakmaz isterse falakaya yatırsın

Back
X