• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım edinnn hamileyim ve düğünüm var

15 haftalık çok belli olmaz diye düşünüyorum yani benim belli olmuyordu
neyse cocuk sahibi olma konusunda sıkıntı çeken bir toplum olarak tebrik ediyorum sizi
hepsini baştan haleltmişssiniz
hayırlı olsun

Nikahim oldu eee olanda oldu :) düğünüm yaz aylarinda olacaktı ama bebegimizin gelişiyle erken tarihe cektik. En güzel günümde umarım o kadar kilo almış olmam:emir_bebek:

herşeyin bi adabı var ne kadar itici hamile bir gelin düğününde düğünü bekleyemedin mi ben nikahlı olsam düğne kadar aynı eve bile girmem öle bi halde düğün salonuna gireceğime öleyim daha iyi

15 haftalıkken göbeğiniz hiç belli olmaz ki ama kilo alırsanız kollar belli olur tabi :)
ben 32 haftalık hamileyim 20. haftaya kadar bile öyle göbek falan belli olmuyor

15 haftalık hamile olacaksın nerdeyse 4 aylık illa ki belli olur hem kasma zaten doğunca millet duruma ayacak

bir tanıdığım 5 aylık hamileyken evlendi... ve ben o arkadaşın gelinlik seçimine birlikte gitmişte anlamamıştım hiç. ay safmıyım neyim :35:
neyse bir süre hiç akrabalara görünmediler sonrada 7 aylık doğdu dediler... ama bebek 4 kilo doğdu :27:
zoor bu işler yani :31:

ahlak polisi geldi dağılın ya da dağılmayın kızı taşlayalım :27:

dur ilk taşı ben atıcam diyecektim ama çoktan atılmış zaten:52:

kızın sorduğu soru net ama verilen bazı cevaplar çok enteresan.

konu sahibi göbeği belli etmeyecek gelinlikler var onlardan seçim yaparsan sorun olmaz.benim 15.haftada baya bi çıkmıştı belli oluyodu hamile olduğum.

herşeyin bi adabı var ne kadar itici hamile bir gelin düğününde düğünü bekleyemedin mi ben nikahlı olsam düğne kadar aynı eve bile girmem öle bi halde düğün salonuna gireceğime öleyim daha iyi

Çok erdemli birisin aferin sana :1:

Senin itici bulman gerçekten de önemlidir şimdi onlar için. Konu sahibi, bebeği geri yollayın evlendikten 9 ay sonra falan gelsin. :1:

olmaz tabi ne yüzle söyleyeceksin

abartmayın isterseniz, çocugunun babası nikahlı kocası.....
düğün semboliktir, aslolan nıkah.....

büyük konusmamanız yararınıza olacaktır....

bir tanıdığım 5 aylık hamileyken evlendi... ve ben o arkadaşın gelinlik seçimine birlikte gitmişte anlamamıştım hiç. ay safmıyım neyim :35:
neyse bir süre hiç akrabalara görünmediler sonrada 7 aylık doğdu dediler... ama bebek 4 kilo doğdu :27:
zoor bu işler yani :31:

kuzum 5 aylık hamileyken evlendiyse evlendikten 4 ay sonra doğuracak bebek nasıl 7 aylık doğdu dediler hemen hamile kaldım Allah tarafından 4 aylık doğdu deselermiş :1:

dur ilk taşı ben atıcam diyecektim ama çoktan atılmış zaten:52:

kızın sorduğu soru net ama verilen bazı cevaplar çok enteresan.

konu sahibi göbeği belli etmeyecek gelinlikler var onlardan seçim yaparsan sorun olmaz.benim 15.haftada baya bi çıkmıştı belli oluyodu hamile olduğum.

benimde 15-16.haftalarımda ayva göbeğinden hallice bi göbeğim vardı tabi bu vücut yapısıylada alakalı galiba iç karnı geniş/dar vs diyolar kimisi 20 hafta olmuş hala tık yok, bide benim küçük teyzemde evlendiğinde hamile imiş 2 aylık sanırım bizim haberimiz yok ama annem anladı nerden anladın dedim gözlerinden dedi :53:

abartmayın isterseniz, çocugunun babası nikahlı kocası.....
düğün semboliktir, aslolan nıkah.....

büyük konusmamanız yararınıza olacaktır....

bnde 6 aylık evliyim büyük konuşmak istemedim ama daha usulüne göre olmalıydı diyorum madem normal konu sahibi nie ailesine bile söyleyemiyor çekiniyor yani ilk çocuk bu stresle yaşayacağına sevincini ilk günlerden aileyle paylaşmak var

benimde 15-16.haftalarımda ayva göbeğinden hallice bi göbeğim vardı tabi bu vücut yapısıylada alakalı galiba iç karnı geniş/dar vs diyolar kimisi 20 hafta olmuş hala tık yok, bide benim küçük teyzemde evlendiğinde hamile imiş 2 aylık sanırım bizim haberimiz yok ama annem anladı nerden anladın dedim gözlerinden dedi :53:

benimde hamile olduğumu söylemiş annem zamanında komşulara, komşunun tekide ben anlamıştım zaten demiş.
oda kirpiklerimden anlamış, böyle yapışık yapışık duruyomuş :52::52::52:
boşuna testler tahliller yapıyoz valla. kirpiğe bak anlarsın :ssz:

Vucut yapinizla akakali bir durum bu. Ben dogumuma kadar kollarimdan bacaklarimdan hic kilo almadim. Sizinn durumunuzda olsam kollarimi degil gobegimi kapatmak zorunda kalirdim. Gelinlik modelleri bakin ama son 2-3haftaya kadar almayin. Gidisata gore biseyler bakinin. Buarada bebeginiz hayirli olsun. Kimseyide umursamayin ben evlendikten 1, 5 ay sonra hamile kaldim normal vaktinde dogurdum ona bile laf ettiler. Insanlar konusmayi seviyor takmayin

hiiiç endişelenme.. 17 haftalık hamileyim. zerre göbeğim yok. müdürüm sen hamileyim diye bizi mi yiyorsun diyor. Göbeğin falan çıkmayacak.. güzelleri güzeli gelin olacaksın.. Kolların için ise benim tavsiyem

$indir.webp

bnde 6 aylık evliyim büyük konuşmak istemedim ama daha usulüne göre olmalıydı diyorum madem normal konu sahibi nie ailesine bile söyleyemiyor çekiniyor yani ilk çocuk bu stresle yaşayacağına sevincini ilk günlerden aileyle paylaşmak var

kendine normal gelen ailesine gelmiyodur belki, böyle şeyler banada tü kaka gelmiyo neticede nikahı var ama benim ailemde düğün olmadan hamile kalmamı hoş karşılamazdı hatta evlendiğin gün hamile kalsan bile dedikodusunu yapacak bi sülalem var o yüzden evliliğim tam 1 senelik oldu sonra çalışmalara başladık :1: sözün özü hangimiz ailelerimizle bire bir aynı mantık ve hayat görüşünde oluyoruz ki

neden itici olsun. nikahlanmışlar zaten. yani evlililer.
hatta bazı kişiler düğün bile yapmaz. sadece nikah.

Son düzenleme:
kızlar göbeğin çıkıp çıkmaması vücutla alakalı bişey çıkmayacak demek yanlış olur kimisinin 8.haftada bile ayva göbeği oluyo 15 haftada az değil ha çıkar mı çıkmaz mı bilemem ama dilerim etrafta benim annem gibi gözden gebelik analizi yapan bi akraba olmaz :1:

gözlerinden mi :53:

ben ufak tefek bi tipim o yüzden göbeğim hemen çıktı ama arkadaşım doğum yapmak üzereydi benmkinden daha ufaktı göbeği:1:

Back
X