• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım edinnn hamileyim ve düğünüm var

benim rahmetli teyzemin sadece nikahı oldu,en yakın arkadaşlarımdan biri kot pantalonunu çekti ayağına eşiyle evlendi. geldi. düğün yok.
ne yani şimdi bunlar evli değilmi. yapmayın lütfen.

Yargilamayi cok seviyoruz :34:

Herkes kendi yasantisindan sorumludur.
Ve herkes inandigi gibi yasar.
Bunu hala anlayamadik malesef.

Evet ben muhafazakar bir ailede yetistim.
Hayatima o sekilde de devam ediyorum.
Bu yüzden bana göre evlilik öncesi cinsellik dogru degil.
Ama dedigim gibi 'bana göre' !

Dogma büyüme avusturyada yasadim ta gecen seneye kadar.
Haliyle bir cok seye sahit oldum.
Suan da bir de avusturyada bir forumu takip ediyorum.
Hamilelik ile ilgili.
Orada da bir konu var 'ne zaman evlendiniz'.

Kimisinin 3 cocugu var hala evliligi düsünmüyor.
Ne yapalim simdi?
Cekip vuralim mi?

Evet bana göre ters.
Ama ona göre dogru.

Allah herkese hayirli bir gelecek nasip etsin.
Yarin ne olacagimiz belli degil.
Büyük konusmayalim.
Köstek olmayalim destek olalim.

Konu sahibi arakdasim gelinlikleri görünce tekrar dügün yapasim geliyor yahu :9:
Mutluluklar dilerim.

hadi bunları geçtim,bunlar zaten evli:27:

benim rahmetli teyzemin sadece nikahı oldu,en yakın arkadaşlarımdan biri kot pantalonunu çekti ayağına eşiyle evlendi. geldi. düğün yok.
ne yani şimdi bunlar evli değilmi. yapmayın lütfen.

Bizden bahsediyorsun sandım biran. :)
Bizde kot pantalon bir günlük elbise ile gidip nikahlanıp gelmiştik.:ssz:
Şu zihniyeti anlayamıyorum,önemli olan "resmi nikah" değil mi?
"Düğün olmadı mı? Aaa evli sayılmazsınız ki!:53:"
Ama nikah yapma düğün yap direkt evlisin bizim millete.:ssz:

:1::1:doğru söylüyorsun.bizde önce imam nikahi sonra düğün oldu.herkesin gözünde evliydik.oysa nikahımız 1 sene sonra oldu

öncelikle hayırlı olsun diliyorum..karnın kişiden kişiye göre değişir örneğim benim 5 aylık olana kadar hiç hamile olduğum belli olmuyordu sende kasma kendini o gün senin günün -eğer zaten kiloluysan ona uygun gelinlik terc,h edebilirsin

bu gelinlik güzel değil ama kolaarı dantel olsa da dar olursa yine kilolu gözükür böyle bolaran kullanabilirsin.Eki Görüntüle 925319

bu gelinlik de çok da güzel değil ama model olarak böyle düşünebilirsin hem göbek de belli olmaz.tabi kolları biraz abartılı bunun $ispanyol-kollugelinlikler4_0.webp

Allah mesut etsin.
evet bizde genelde tersini yaparlar. kimi kandırıyorlarsa artık. kendilerini bence:51:

Ne tuhaf insanlar var. Çıkmışlar evli kadına kocanla neden seviştin diye soruyorlar.. Ben ne bakireler biliyorum ruhu fahişe.. Siz çıkmış evli kadını yargılıyorsunuz :1: özür dilerim ama komik, ve acınası haldesiniz.. Umarım biriniz komşum yada akrabam değilsinizdir. Allah kötü niyetinizden sakınsın milleti..

ne komik değil mi tam eğlencelik konu.

kadın nikahlandıktan sonra hamile kalmış yani eşinden hamile kalmış konuyu okumadan dalga geçmeye çalışanlara da hayranım :51:

ki bu muhtelif arkadaşın dediği gibi bile olsa kime ne? ne meraklıyız her şeye bi yorum yapmaya, bu ortamda insan olduğunu, başa herşeyin gelebileceğini, ne oldum dememeyi , kalp kırmanın boy uzatmadığını veya zayıflatmadığını unutan çok insan var çook.. yazık:2:

hayırlı bir evlilik olsun bu arada :49:

Yok daha bitmedi.konuyu kapattırmadan rahat etmiycekler.neymiş arkadaş eşinden hamileymiş..nasıl bir zihniyyetdirki bu...

Son düzenleme:
Yok daha bitmedi.konuyu kapattırmadan rahat etmiycekler.neymiş arkadaş eşinden hamileymiş..nasıl bir zihniyyetdirki bu...

Ben bir senelik evliyim annem beni ariyor kizim hamileymisin niye bana soylemedin cok kirilmis bide..
Anne nerden cikti bu ya hamile degilm ki ben dedim..
Meger koy benim hamile oldugum defi kodusuyla calkalaniyormus..
Benim bile haberim yok :37:
Evliyim kocam var ve 'hamileyim' aaa ne kadar ayiiip insan kocasindan hamile kalir mi..:9:
Dedi kodumu edecek baska bir sey bulamamislar demek ki :34:
İnsan bari hayal gucynu kullanir yahu :9:

herşeyin bi adabı var ne kadar itici hamile bir gelin düğününde düğünü bekleyemedin mi ben nikahlı olsam düğne kadar aynı eve bile girmem öle bi halde düğün salonuna gireceğime öleyim daha iyi
O zmn öl arkadaşım :) icinde bulunmadigin bi konuda ahkam kesme. Allah bana bi bebek nasip etti ben elalem ne der diyerek ben o bebegin canina kiyacak değilim ayrica hem dini hem resmi nikahli olan esimle bir seyler yasamak cokta anormal degil. Bi konuda haklısın biseyler yasasak dahi bebek dugun sonrasi olsaydi daha iyi olurdu cunku onun bunun agzina laf vermemis olurduk ama olan oldu ve hamilede olsam düğünümde resmi nikahli esimle olacagi icin cokta problem yok

Nikahim zaten var dugun icin haziran ayını bekliyorduk ama bebek icin acele ettik yani evet bi nebze bebek icin düğünümüz erken oluyor

arkadaşım kimseye hesap vermek zorunda değilsin sen eyvah hamile kaldım bebeği napıcam aileme ne diycem diye konu açmadın gelinlik modeli sordun.sonuçta eşin de sen de bu bebeği istiyorsunuz planlarınızı da ona göre ayarlamışsınız gerisi boş.

Back
X