• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım edinnn hamileyim ve düğünüm var

O zmn öl arkadaşım :) icinde bulunmadigin bi konuda ahkam kesme. Allah bana bi bebek nasip etti ben elalem ne der diyerek ben o bebegin canina kiyacak değilim ayrica hem dini hem resmi nikahli olan esimle bir seyler yasamak cokta anormal degil. Bi konuda haklısın biseyler yasasak dahi bebek dugun sonrasi olsaydi daha iyi olurdu cunku onun bunun agzina laf vermemis olurduk ama olan oldu ve hamilede olsam düğünümde resmi nikahli esimle olacagi icin cokta problem yok

İstemişsiniz ve olmuş,bitti gitti.
Kimin ne dediği hiççççç önemli değil canım.
Kimseye sebişmenizin hesabını vermek zorunda değilsin.
Bu arada karar verebildin mi gelinlik modeline?

Bir yakınım hamile iken evlendi. Ben yoktum orada, yalnız arkasından çok fazla dedikodu yapıldığını duydum. Millet olarak çok meraklıyız dedikodu yapmaya. İşi olan işine bakar, işi olmayan boş boş konuşur boşver. Arkadaşlar güzel modeller eklemiş. Hayırlı doğumlar.

Dipsiz Not: Nickin gerçek adınsa deşifre olabilirsin. Bilmiyorum senin için sorun olur mu?

Öncelikle hayırlı olsun. :3:
Göğüs altından itibaren bollaşan şöyle bir gelinlik yeterlidir...
larger_image.jpg

Kollar için de uzun tül kol yaptırıp kapatabilirsiniz. :34:

Iste karar verdigim model :)

Tebrik ederim hem düğününü hem bebeğini iki de hayırlısı olsun. Benim bir tanıdığım hamile iken üstelik karnıda baya belli oluyordu. göğüs altındam bol gelen bir model giydi üstelik gelinliği de kapalıydı pek açık giyinmeye sevmeyen biriydi çok güzeldi hatta açık giyinmeyi seven ben bile düşündüm kapalı gelinlik o yüzden üzülme kesinlik çok güzel bir şey bulursun. Bu arada şu yorum yapanları da takma kafana bir nikahlı kocan iki Rabbim demek ki bebeğin olması için bu zamanı uygun görmüş. Altına çizerek söylüyorum gelinlik elbette güzel ama siz sadece gelinlik giydinizde evli olmuyorsunuz. Mutlu olmanı diliyorum Allahtan :D

Arkadaşım şuan için önemli olan sadece bebeğinin sağlığı. Senin nasıl gözüktüğünün önemi yok artık. Çünkü düğüne kadar bebeğin iyice büyümüş olacak sen de o küçük meleği sıkacak şeyler giymemelisin. Nasıl gözüktüğünün çok önemi varsa idi senin açından o zaman düğünden sonraya bırakacaktın bebek işini. Lütfen korse falan giyeyim deme, düğün bir bayan için önemli olsa da bebek çok daha önemli. İnsanlar ne paralar döküyorlar bebeğimiz olsun diye ama olmayınca olmuyor. Kafaya takma şişko gelin ol ne olacak sanki sen öyle de çok güzelsindir eminim (:

O zmn öl arkadaşım :) icinde bulunmadigin bi konuda ahkam kesme. Allah bana bi bebek nasip etti ben elalem ne der diyerek ben o bebegin canina kiyacak değilim ayrica hem dini hem resmi nikahli olan esimle bir seyler yasamak cokta anormal degil. Bi konuda haklısın biseyler yasasak dahi bebek dugun sonrasi olsaydi daha iyi olurdu cunku onun bunun agzina laf vermemis olurduk ama olan oldu ve hamilede olsam düğünümde resmi nikahli esimle olacagi icin cokta problem yok

ben aldır demedim ki zaten sadece şaşırdım bu kadar özel olan iki şeyi de stresle yaşayacaksın düğün günü insanın hayatıdaki en özel gündür hamile haberi alıp anne babayla paylaşmak anında bu da çok özel bir şeydir ama sen bunları stresle insanların uyuz bakışlarından rahatsız olarak yaşayacaksın onun için gereği yoktu bnce keşke korunsaydın ama ne diyim sağlıkla kucağına al

Konu sahibi evliymiş sanırım fakat eşi dışında bilen yokmuş.
Bence biraz tedirgin olmalısın.Bebeği gelinlikle nasıl kapatacağım derdine düşmüşsün gibi.
Madem düğünden önce nikahlı eşinle bebek yapacak kadar geniş düşüncelisin bebeği saklama ozaman.
Seni eleştirenlere sert cevaplar vereceğine..
Neyse genede senin tercihin biz burda sadece yazar geçeriz ;)

Back
X