• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım edinnnn :(((((((

ceylin33

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2010
3.901
0
156
slm arkadaşlar ben 23 yaşındayım kilom 79 boyum 1.68 ne yaptıysam zayıflayamadım ve ofiste çalışıyorum ve kilo vermem gerek lüften zayıflamama yardım edin ve zayıflama hapı kullanmadım hangisini önerirsiniz....

arkadaşım ben zayıflama hapı kullandım hayatımı şaşırttı 2 haftada ağzımın payını aldım kırdım kıçımı oturdum....bunun yerine eski sporculardan olduğum için sana l-carnitine kullan derim ama ben ne desem olmaz çünkü bu senin vücudun...fitoform die bitkisel kapsüller var eğer mide problemin yoksa onları bir araştır..ben yemeklerden önce kullanıyorum sakın ha zayıflama hapı die düşünme sadece sindirime yardımcı bu fitoform hapları..sağlıklı beslen...ofis içinde yapabileceğin egzersizler var onları dene..form ürünlerini götür yanında meyva götür onları ye çalışırken...ama sakın zayıflama hapı kullanma böbreklerin iflas eder benden söylemesi...hadi kolay gelsin..

Back
X