• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım edinnnnn

ismimyok12

Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2013
6
0
6
35
Afyon
Arkadaşlar bu konuyla ilgili yüzlerce soru var burda . Ama cahilliğime verin lütfen .adet bitiminden 1 gün sonra sürtündük.İlk kez böyle birşey yaptım.Ve son kez yaptığım şey bir daha yapmam ders aldım zaten .Bana boşalmadım diyor ama ben ıslaklık hissettim.Zaten kızlığımda bozulmamıştı .Neyse 1 ay sonra regl oldum . Regl olduysan hamile değilsindir diyeceksiniz ama bir yerde okudum hamile olanlarda regl oluyormuş . Şuan adetim 14 gün gecikti sizce değilimdir demi regl da olmuşum zaten ? dalga geçmeyin lütfen

Arkadaşlar bu konuyla ilgili yüzlerce soru var burda . Ama cahilliğime verin lütfen .adet bitiminden 1 gün sonra sürtündük.İlk kez böyle birşey yaptım.Ve son kez yaptığım şey bir daha yapmam ders aldım zaten .Bana boşalmadım diyor ama ben ıslaklık hissettim.Zaten kızlığımda bozulmamıştı .Neyse 1 ay sonra regl oldum . Regl olduysan hamile değilsindir diyeceksiniz ama bir yerde okudum hamile olanlarda regl oluyormuş . Şuan adetim 14 gün gecikti sizce değilimdir demi regl da olmuşum zaten ? dalga geçmeyin lütfen

Valla ben 2 ay adet olarak üstüne gördüm hamileliğimi bilemem belki hamilesindir :44: Şaka şaka değilsin canım bir daha sakın böyle şeyler yapma çok ayıp :20:

yaptigini kesinlikle onaylamiyorum..ama kendi hayatin.neyse ders almissin ..islaklik belkide senden gelmistir

Su sürtünmeyi bi anlamadim gitti...hey allahim yaaa...bence gidin bi test alin daha emin olursunuz,biz nedesek bos...haaa bide kendinize bi iiyilik yapin ve korunun...

Çok zor yav, hiçbir sperm bu kadar meşakkatli bir şeyi göze almaz diye düşünüyorum :ssz:

Ya hep ya hiç politikasını izle ya tam yap ya da hiç ortası yok bunun. Hem pasta duracak hem karın doyacak :ssz:
Neyse hamile değilsin kafana takmışın o kadar madem dersini aldın sorun yok :34:

Islaklık senden gelmiş olabilir umarım dediğin doğrudur sürtünmelerin sonu ileriye gider genelde pişman olacaksan yapma hayat senin tabi ama hamile değilsindir.

adetinizden hemen sonra olduğu için hamilelik riski az, ama boşalma olduysa imkansız da değil. en iyisi öyle mi böyle mi düşünmek yerine bir test alın içiniz rahatlasın

Yaşadığın şeyden pişmanlık duyduğunu dile getirdiğin için söylüyorum, belli ki bu durum senin vicdanını rahatsız ediyor, bir daha asla yapma çünkü kendine olan saygını yitirirsin.

Hamilelerin adet görmesi tıbben mümkün değildir, hamileliğin ilk evresinde yerleşme kanaması diye bir durum görülebilir, bu da regl kanamasından daha az (yada bir iki damla kadar), bir de kahverengi renktedir (kırmızı asla değildir, kırmızı olan adet kanamasıdır)

Görmüş olduğun adet kanaması her zamanki gibiyse (miktar renk ve gün bakımından) endişelenme. Yaşadığın gecikme de mevsim değişikliğinden kaynaklı olabilir. Eğer çok da emin değilsen bir test alıp yapabilirsin.

Lütfen bir daha kendine olan saygını yitirme, gördüğün gibi yaşadığın birkaç dakikalık duygunun bedelini bir ömür boyu omuzlarına yükleme olasılığın da var. Bu yükü almaya değer mi? Değmez :34:

bize doğru mu yaptım yanlış mı yaptım diye sormamış, o yüzden ahlak dersinin bir gereği yok bence konu sahibesinin hayatı kendini ilgilendirir.

sorunuza gelirsek;
bir sorun yoktur bence ıslaklık sizden kaynaklanıyor olabilir, ama yine de bir test alın içiniz rahatlasın.

Son düzenleme:
bize doğru mu yaptım yanlış mı yaptım diye sormamış, o yüzden ahlak dersinin bir gereği yok bence konu sahibesinin hayatı kendini ilgilendirir.

sorunuza gelirsek;
bir sorun yoktur bence ıslaklık sizden kaynaklanıyor olabilir, ama yine de bir test alın içiniz rahatlasın.

tebrikler...su hucum isini hic anlayamadim..biz tum kadinlar farkliyiz ona gore degerlendirmek gerekir konulari..

Back
X