yardim etmek istiyorun

mabel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2013
954
1.498
158
Muğla
Merhaba marmaris cevresinde yardima ihtiyaci olan tanidiginiz bildiginiz kimse varsa giymedigim kiyafetler ayakkabi gibi esyalarim var fakat elden vermek istiyorum.dogru yere ulastigina emin olmak adina.benim tanidigim yok maalesef kurumlara da guvenmedigm icin tanidiginiz varsa bu cevrede yardimci olursaniz sevinirim,tesekkurler.

Evet istanbulda bircok insan olduguna eminim burada hic karsilasmadim vermek isteyen bir cok tanidigim var ama biz de verecek kimse bulamiyoruz..

Ben kastamonuda oturuorum elden vermek istiyorum demişsiniz guvenememek konusundada haklışiniz ama göndermeyi düşünürseniz beni çok mutlu edersiniz cevap bekliyorum

Birde 5 yaşindaki oglum için kiyafete gercekten cok ihtiyacim var cevrenizde cocuklarinizin kuculen kiyafetlerini vermek isteyen olur mu acaba

Birde 5 yaşindaki oglum için kiyafete gercekten cok ihtiyacim var cevrenizde cocuklarinizin kuculen kiyafetlerini vermek isteyen olur mu acaba
Canim maalesef etrafimda cocugu olan yok benimse muglaolmasi istegim,tesekkur ederim

Back
X