Yardım fitil hakkında

Denas14__

Nirvana
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2015
12.205
31.112
598
İyi akşamlar..
Mantar enfeksiyonu sebebiyle doktora gittim,fitil ve krem verdi.
Şimdi fitili yaptım doğru bir şekilde. Şuan inanılmaz yanıyor:( normal mi. Duramıyorum napıcam bilemedim.suyla yıkadım geçmiyor.
Kullanan var mı aranızda? Yan etkisi mi acaba.
Duramıyorum yürüyemiyorum yarım saat oldu geçmiyor. :-( sadece inanılmaz yanma var. Ne yapmalıyım,bilen varmı acaba..

Doğru şekilde yaptığından eminmisin :KK48: neyse dağıtmayayım konuyu. Ben öyle şeyler hiç kullanmadım ama mantar var diyorsun yanması normal bence ama iyi gelir reçetesini oku yan etkilerinde yanma warmıymış

Doğru şekilde yaptığından eminmisin :KK48: neyse dağıtmayayım konuyu. Ben öyle şeyler hiç kullanmadım ama mantar var diyorsun yanması normal bence ama iyi gelir reçetesini oku yan etkilerinde yanma warmıymış
Ne şekilde yanlış yapsam böyle olur ki? Ne demek istediğinizi idrak edemedim.

Yan etkisinde hafif yanma ve batma yazıyor.ama benimki durulmıcak cinsten..

Prospektüsünü okudunuz mu? Alerjik bir durum olmasın?
Normal şartlarda yürütmeyecek kadar yanma vb. olmaması lazım.
Prospektüse bi bak, doktora baş vurun dediği hallere bak.

İyi akşamlar..
Mantar enfeksiyonu sebebiyle doktora gittim,fitil ve krem verdi.
Şimdi fitili yaptım doğru bir şekilde. Şuan inanılmaz yanıyor:KK43: normal mi. Duramıyorum napıcam bilemedim.suyla yıkadım geçmiyor.
Kullanan var mı aranızda? Yan etkisi mi acaba.
Duramıyorum yürüyemiyorum yarım saat oldu geçmiyor. :-( sadece inanılmaz yanma var. Ne yapmalıyım,bilen varmı acaba..
Benim de olmuştu. Hatta doktor ilaçlamıştı fitil öncesi, fena yanmıştım. İki güne geçiyor ama toparlıyorsun

Ben de mantar başlangıcı var diye bir tane fitil verdi doktor, gece yatmadan kullandım ve bir sorun olmadı. Devam ederse yarın gidin bence doktora.

Prospektüsünü okudunuz mu? Alerjik bir durum olmasın?
Normal şartlarda yürütmeyecek kadar yanma vb. olmaması lazım.
Prospektüse bi bak, doktora baş vurun dediği hallere bak.
Adım attıkça iğneler batıyor sanki.. Acaba mantarımmı çok ondan mı oldu bilemiyorum. Azalmada yok. Yan etkisi hafif yanma batma yazıyor.bende şiddetli yanma var.

Ne şekilde yanlış yapsam böyle olur ki? Ne demek istediğinizi idrak edemedim.

Yan etkisinde hafif yanma ve batma yazıyor.ama benimki durulmıcak cinsten..
Yani yanma falan normal diye düşünüyorum ama sen acaba çok tahriş etmiş olabilirmisin o Zaman fazla yanar çünkü hani mantar olunca kaşınır ya

Ben de mantar başlangıcı var diye bir tane fitil verdi doktor, gece yatmadan kullandım ve bir sorun olmadı. Devam ederse yarın gidin bence doktora.
Alerjik reaksiyon falan gibi heralde. Çözüm de yok gibi.bide krem verdi onu sürsem daha kötü olur heralde. İyiki kullanmamışım. Geçmezse sabah gideceğim.

Yani yanma falan normal diye düşünüyorum ama sen acaba çok tahriş etmiş olabilirmisin o Zaman fazla yanar çünkü hani mantar olunca kaşınır ya
Yok tahriş vs sebebiyet verecek birşey yapmadım çok sakince ittim ve uzandım..

Adım attıkça iğneler batıyor sanki.. Acaba mantarımmı çok ondan mı oldu bilemiyorum. Azalmada yok. Yan etkisi hafif yanma batma yazıyor.bende şiddetli yanma var.

İşte ağrı eşiğinizi bilemediğim için sağlıklı yorum yapamıyorum.
Ama yürütmeyecek kadar kötü bir batma hissi ise, alerjik bir durum olabilir.

Hani fitil olunca espiri yapmak istemiştim Can'ım yanlış anlama kötü bi espiri oldu sanırım:KK17:

İşte ağrı eşiğinizi bilemediğim için sağlıklı yorum yapamıyorum.
Ama yürütmeyecek kadar kötü bir batma hissi ise, alerjik bir durum olabilir.
Yok ağrı eşiğim yüksek..Heralde.. Eşim baktı kızarmışta.. Sanırım şiddetli yan etkisi görüldü..

Back
X