yardım gerek

kakarakubara

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2011
844
60
323
arkadaşlar bebek için tedavi görüyorum menegon iğne tedavisine başlamıştım yumurta oluşumu ve çatlayışı güzel gitti dr pregestron jel verdi bebek olursa tutunsun diye adet olursan gel olmazsan jel bitince gel dedi adet gunumde olmadım bugun 5 gunu sabah bikaç damla geldi bidaha gelmedi ne yapmam gerek doktora gitmeyi istemiyorum artık vucut olarak çok yoruldum bana yardım edin...

arkadaşlar bebek için tedavi görüyorum menegon iğne tedavisine başlamıştım yumurta oluşumu ve çatlayışı güzel gitti dr pregestron jel verdi bebek olursa tutunsun diye adet olursan gel olmazsan jel bitince gel dedi adet gunumde olmadım bugun 5 gunu sabah bikaç damla geldi bidaha gelmedi ne yapmam gerek doktora gitmeyi istemiyorum artık vucut olarak çok yoruldum bana yardım edin...

canım peki hiç test yaptın mı baya da geçmiş adetin 5gün.
aslında önemli olan adet zamanın değil ne zaman çatlama iğnesi olduğun.
çatlama iğnesinden en geç 14 15 gün sonra geliyor adet.
iyi tarafından düşünüyorum inşallah o lekeler yerleşme kanamasıdır.

canım peki hiç test yaptın mı baya da geçmiş adetin 5gün.
aslında önemli olan adet zamanın değil ne zaman çatlama iğnesi olduğun.
çatlama iğnesinden en geç 14 15 gün sonra geliyor adet.
iyi tarafından düşünüyorum inşallah o lekeler yerleşme kanamasıdır.

adet günü yaptım 5 gün önce negatifti çatlatma iğnesi olmadım vucud kendi çatlatmış drum öyle dedi bugun gidecktim dra kırmızıları görünce gidemedim :(

Son düzenleme:
adet günü yaptım 5 gün önce negatifti çatlatma iğnesi olmadım vucud kendi çatlatmış drum öyle dedi bugun gidecktim dra kırmızıları görünce gidemedim :(

hımm anladım canım.doktora gitmek istemiyorum diyorsun ama gitmelisin neler olmuş öğrenmelisin.
yine diyorum inşallah geç döllenmedir ve buda yerleşme lekesi olsun.

Back
X