YARDIM !!!!!!!!! :( HAMILEMIYIM ??

candan9390

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2015
4
0
1
32
Arkadaslar selam ben daha yeni üyeyim burda ama insallah yardimci olursunuz biraz bana ben esimle adet olmadan bir kac gün önce birlikte olduk sonra adetim gelmedi üc gün sonrada kirmizi bi leke geldi bir kere sonra kesildi . 14 gün gecti hala adet olmadim test yaptim iki kere negatif cikti doktora gitme durumum biraz karisik su an gidemiyorum sizce yinede hamile olaiblirmiyim ? yardim edin lütfen

Adetinden 14 gün geçtiyse ve idrar testinde çıkmadıysa sanmıyorum canım hamile değilsindir...
Aşırı stres yapmışsındır ya da düzensizlik vardır bilemedim..

Adetten birkac gun once yumurtlama olmaz diye dusunuyorum hamile kalabilmen icin uygun gunler adet periyodunun ortasidir.Hele de testte iki kez negatif gormussen hamile degilsindir ama yine de doktora gitmende fayda var baska bir problem olmasin

merhaba arkadaşlar
benim adettim 9 gün gecikti idrar testi de negatif çıktı. gün içinde kahverengi bazende az kanlı bir şeklinde akıntım oluyor adet belirtilerimin hiç biri yok sizce hamile olma ihtimalim varmıdır. kan testinde negatif çıkacak diye korkuyorum

canım kan testi net sonuç verdiği için moralin bozulabilir. bu ara moralini yüksek tut ve kan testi için biraz daha bekle derim. hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…