• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım hanımlar

gereksiz_sevgi1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2017
68
33
3
32
bugün hastane ye gittim göğsümde kitle saptandı büyük değil ama büyüme riski varmış yani meme kanseri duyar duymaz çıktım odadan kendime gelemedim başına gelen var mı bilgilendirme bilirmisiniz hiç kimseye bişey demedim inanasım gelmedi inanmakta istemiyorum hiç gün görmedim mutlu olmadım aldatıldım dayakla yedim eziyetler gördüm böyle olmamalı

memedeki her kitle kanser olmuyor. fibrokist olmadığına emin misiniz? doktorunuz ne yapılması konusunda bilgilendirme yapmıştır sanırım? moralinizi yüksek tutun, en büyük ilaç o :dua:

Bende de var kitle hem de liseden beri ailem çok korkmuştu alelacele doktora götürdüler fibroadenom dediler. Hala duruyor arada bir kontrole gidiyorum ve zararlı değil umarım sizinki de böyle bir şeydir.

bugün hastane ye gittim göğsümde kitle saptandı büyük değil ama büyüme riski varmış yani meme kanseri duyar duymaz çıktım odadan kendime gelemedim başına gelen var mı bilgilendirme bilirmisiniz hiç kimseye bişey demedim inanasım gelmedi inanmakta istemiyorum hiç gün görmedim mutlu olmadım aldatıldım dayakla yedim eziyetler gördüm böyle olmamalı
Hemen neden telaş yaptınız. Memede çıkan kitlelerin çoğu iyi huylu sıradan kistlerdir. Hele bir durun!

bende özele gitcem zaten ultrason kan tahlili falan yaptı sağ göğsüm ve sağ koltuk altıma doğru da bi şişlik var meme kanseri olma olasılığı yüksek dedi biyopsi için yarın gel dedi parça alınacak mış başına gelen var mı

Biyopsi olmadan çat diye kitleye kanser denilmez korkmayın, iyi huylu olur veya kötü huylu. Önce bi parça alınıp bakılması gerekir. Teyzemde de aynı sizdeki durum oldu ve iyi huylu çıktı. Umarım kötü birşey değildir. Geçmiş olsun .

Back
X