• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım istiyorum boşanmak çözüm mü?

Ben kürdum esim turk...12 yildir tanisiyoruz 5 yildir evliyiz..ırkımla ilgili tek olumsuz laf duymadim..bana bu hakareti yapan biri ile asla evli kalmazdim net.
Sevgili kocana ozgecanin katilinin irkini sor..munevverin katilinin.irkini sor,eylulun leylanin katilini sor..bayramda seker toplamaya giden 3 cocugu zalimce olduren adamin irkini sor..insanligin irk ile ilgili olmadigini ogret

Saygının tükendiği yerde sevgi de tükeniyor. Eşler birbirine olan saygısını yitirdiği an bir daha toparlanamıyor ilişkileri gördüğüm kadarıyla. İki taraf da hatalı gibi. Ancak boşanma konusunda kendi kararınız önemli. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Merhaba biraz uzun olacak hikayem ama bazen tanımadıklarına anlatmak belki daha iyi olacaktır.

Biz eşimle 1 yıl görüştükten sonra nişanlandık 8 ay sonra da evlendik. Onun öncesinde benim 2 yolluk ilişkim olmustı ve çok yıpratıcı geçmişti. Eşimi hayallerimden ziyade ahlaki ve dini olarak düzgün diye çok istemiştim. Annem ilk başta istemedi durumundan dolayı. Herneyse evlendik.

Evlendikten sonra hep kavga ettik en ufak şey de bile ben hakaret ediyordum o bana hakaret ediyordu beddular havada uçuşuyordu. Hep böyle gecti barısaak bile diğer kavgada da hep aynı olduk belki ilk ben hep o şekilde davrandım ama o da bana aynıydı ne desem ne hakaret etsem o da aynı şekilde hakaret ediyordu

2 yıllık evliyiz ama henüz karı-koca olamadık benim ufak bi ameliyat olacağım biyolojik bi engel varmış normalde bu salı o ameliyatı olacaktım. Çocuğum yok. İki güne bir hep kavga ediyoruz. Kocam resmen bana batıyor yüzüne bakınca bile tiksiniyorum bazen.

Kaynanam deseniz sevgililik ve nişanlılıktaki gibi asla değil seytanın TEK’i. Tek basımıza evlendik bi kuruş yardım etmediler dügünüm hayalimden çok uzak oldu hep umursamadım bunları önemsiz dedim.

Ama eşimle aramızdaki saygı artık yerlerde er kavgada birbirimizin ailesine saydırıyoruz. Benim ailem ona melek olmasına rağmen. Beddua ediyoruz. Bana hep zaten kürtsün sen Kürt’lerde her türlü pislik vardır niye senle evlendim diyip duruyor çok zor durumdayım düzelmiyoruz.

Aileme gidip bunları anlatsam şoka girerler cünkü ben kocamı hep iyi gösterdim üzülmesinler diye hep çok mutluyuz dedim. Annem babam çok üzülür boşanırsam ben me yapmalıyım ne olur yardım edin
Sana kurtsun zaten Kürtler hep böyledir gibi ırkçı ve ayrımcı bir cümle kurduktan sonra hala aynı evi paylaşman hata! Çok duydum bu gerekçeyle hakimin şak diye tek celsede bosadigini. Karaktersiz biri besbelli. Yolla gitsin. Ameliyatını ol mutlaka. Saglik onemli. Ama şu noktada, hakaretler beddualar kavgalar havada ucusurken ikinize de mutluluk haram. Adamdan tiksiniyorum diyorsun hala evlisin sen de bu konuda haksızsın. Birbirini sevmeyen mutlu edemeyen hakir gören bir ciftsiniz arkadaşım ömrünüze yazık

2 yılda hiç sevişmediniz ve tedavi olmak için bunca zaman beklediniz bence ilişkiniz zaten normal değil ev arkadaşı gibi bir şey sabrı artık taşmış olabilir çünkü erkekler için cinsellik çok önemli

Dini boyutu için evlendim ne demektir yahu? Herşey karşılıklı hakaret ve beddua ettiğiniz birinden çiçekler beklemeyin

Demek ki sadece sirf ahlaki ve dini diye bakmamak gerekiyormus. Yanilabiliyormus insan. Sizinki yangindan kacarken doluya tutunmak gibi olmus. Diger iliskiden cikinca saglikli bir tercih olmamis evliliginiz. Arada gercekten ask olmadi mi birbirine tahammulu de olmuyor insanin. Gercekten sevseydiniz eminim ki bukadar ani patlamalar yasayip iliskideki sayginligi kaybetmezdiniz. Bu saatten sonra duzelecek seyler degil bence. Bosanmak en dogrusu gibi gozukuyor.

Merhaba biraz uzun olacak hikayem ama bazen tanımadıklarına anlatmak belki daha iyi olacaktır.

Biz eşimle 1 yıl görüştükten sonra nişanlandık 8 ay sonra da evlendik. Onun öncesinde benim 2 yolluk ilişkim olmustı ve çok yıpratıcı geçmişti. Eşimi hayallerimden ziyade ahlaki ve dini olarak düzgün diye çok istemiştim. Annem ilk başta istemedi durumundan dolayı. Herneyse evlendik.

Evlendikten sonra hep kavga ettik en ufak şey de bile ben hakaret ediyordum o bana hakaret ediyordu beddular havada uçuşuyordu. Hep böyle gecti barısaak bile diğer kavgada da hep aynı olduk belki ilk ben hep o şekilde davrandım ama o da bana aynıydı ne desem ne hakaret etsem o da aynı şekilde hakaret ediyordu

2 yıllık evliyiz ama henüz karı-koca olamadık benim ufak bi ameliyat olacağım biyolojik bi engel varmış normalde bu salı o ameliyatı olacaktım. Çocuğum yok. İki güne bir hep kavga ediyoruz. Kocam resmen bana batıyor yüzüne bakınca bile tiksiniyorum bazen.

Kaynanam deseniz sevgililik ve nişanlılıktaki gibi asla değil seytanın TEK’i. Tek basımıza evlendik bi kuruş yardım etmediler dügünüm hayalimden çok uzak oldu hep umursamadım bunları önemsiz dedim.

Ama eşimle aramızdaki saygı artık yerlerde er kavgada birbirimizin ailesine saydırıyoruz. Benim ailem ona melek olmasına rağmen. Beddua ediyoruz. Bana hep zaten kürtsün sen Kürt’lerde her türlü pislik vardır niye senle evlendim diyip duruyor çok zor durumdayım düzelmiyoruz.

Aileme gidip bunları anlatsam şoka girerler cünkü ben kocamı hep iyi gösterdim üzülmesinler diye hep çok mutluyuz dedim. Annem babam çok üzülür boşanırsam ben me yapmalıyım ne olur yardım edin

Irkçı söylemlere kadar çok büyütülecek sorun yoktu. Yani siz kendinizi komtrol etseniz herşey düzelirdi. İyilikle yaklaşsanız zamanla oda dişmanlıgı bırakırdı. İnat ve gurur bi yuva için en tehlikeli şeydir.

Ama ırkçı söylemler asla değişmez. Hayatınızın her evresinde bu karşınıza çıkar. Çocuk doğururken büyütürken her fırsatta bunu başa kalkar bence.

Boşanın diyemem ama bu soruna odaklanın bence

Allah sabır ve kolaylık versin.
Siz bu ilişkide hala umut görüyor musunuz? Çocuğunuz olsa ya beddualariniz tutarsa :/ Kendi ocaginiza beddua ediyorsunuz ve " o beddualar 7 başa gider " der ninem.
Beddua çok ağır bir şey ve sizin için siradanlasmis :KK43:

Lütfen saygınizi kullanin. Bu kadar nefretle nasıl yaşayacaksınız? Çocuğunuz olsa O' na da yazık.

Ailenize güvenin . Aile iyi günde kötü günde yanınızda olur elbet. Alistirarak anlatabilirsiniz. Bi adamla mutlu değilseniz mutlu numarası yapım bence mutlulugunuzu arayın.

Şahsi fikrim siz bu cinsellik olayini Kompleks edinmissiniz ve bunun acısını birbirinizden (ama en cok siz ondan) cikartiyorsunuz. O kadar birbirinize girmissiniz ki birbirinizi can evinden vurmaya çalışıyorsunuz. Artik öyle bir hak almış ki düzelmeniz zor. Yani bir terapiste gidin. Sonuçta adami farklı sebeblerden seçmişsiniz ama ya hayirlisi ile kurtarın veya bosanin

Öncelikle yazan fikrini söyleyen herkese teşekkür ederim iki gündür konuştuk düzelecez dedik ama bugün az önce yaşadığım olayla her şey bitti sanırım.

Oturuyorduk beraber çamaşır katlıyorduk bana dediki ne biçim şort ya o aynı babannemin donuna benziyor dedi ne alakası var şirinler var babaannen böyle mi giyiniyor dedim. Evet dedi tayt giy başka şortlar giy dedi. Sinirlendim odaya gittim dolanından pantolonlarını fırlattım senin her şeyin çok mu düzgün diye içeri odaya geldi yataktaydım.

Boğazımı iki eliyle de sıktı seni gebertirm kimse elimden alamaz bir şeyim bi kaybolsun bak neler yapacam sana dedi. Şok oldum yatağa yattım sadece agladım sesli agladım içeriden taklidimi yaptı.

Sen kadın mısın hayatta ne kadınlar var be dedi yine Kürt olmamı vurdu yüzüme kalktım konuşmuyorum gelip özür dileyeceği yerde o pantolonları topla diye bağırıyor yüzüne bile bakmıyorum bu olay net kararım yarın ilk kız kardeşimle konusacagım

Öncelikle yazan fikrini söyleyen herkese teşekkür ederim iki gündür konuştuk düzelecez dedik ama bugün az önce yaşadığım olayla her şey bitti sanırım.

Oturuyorduk beraber çamaşır katlıyorduk bana dediki ne biçim şort ya o aynı babannemin donuna benziyor dedi ne alakası var şirinler var babaannen böyle mi giyiniyor dedim. Evet dedi tayt giy başka şortlar giy dedi. Sinirlendim odaya gittim dolanından pantolonlarını fırlattım senin her şeyin çok mu düzgün diye içeri odaya geldi yataktaydım.

Boğazımı iki eliyle de sıktı seni gebertirm kimse elimden alamaz bir şeyim bi kaybolsun bak neler yapacam sana dedi. Şok oldum yatağa yattım sadece agladım sesli agladım içeriden taklidimi yaptı.

Sen kadın mısın hayatta ne kadınlar var be dedi yine Kürt olmamı vurdu yüzüme kalktım konuşmuyorum gelip özür dileyeceği yerde o pantolonları topla diye bağırıyor yüzüne bile bakmıyorum bu olay net kararım yarın ilk kız kardeşimle konusacagım
Ayyyy bu boğaza yapışma olayını yeni okudum şok şok !!!

2 yıllık evliyiz ama henüz karı-koca olamadık

Cinsellik herşey değildir ama çok şeydir.
Öncelikle nikahınız kıyıldı andan itibaren karı kocasınız.
Ancak aynı evin içinde bu duyguyu yaşamamak öfke problemi yaratmış olabilir her ikinizde de.
Siz hakaretleri bırakın, olumlu düşünün.
Bakalım belki eşiniz de değişir.

Back
X