Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Daha birlikte olamayışınıza şaşırdım.. neden bu ameliyatı evlenmeden önce olmadınız.. sonra fark ettiyseniz neden bunca zaman beklediniz? Boşanmak çözümmü belki bu evlilik için evet ama şunuda unutma kavgayı en aşık olduğun adamlada ettiğinde küfür edip ailesine saydırırsan göreceğin tepki aynı belkide daha fazlası.. üstelik kürt türk konusuna değinme tarzın hiç hoşuma gitmedi , öyle bir yazmışsınki tek istediğin hepimiz kocanı linç edelim gibi. hayır tiksiniyorum gözüme batıyor dediğin adama neler diyorsunda oda sana bunları söylüyor ?
Sizin aşırı fevri hareketleriniz var, aranızda aşk yok, cinsellik hiç olmamış, eşinizinde sizden aşağı kalır bir tarafı yok birde kalkmış şiddete başvurmuş.
Nasıl olur ki zaten böyle evlilik? Bence boşanmak çözümdür.
Tiksindigini söylediğin adamla konuşsan devam kararı versen de gelebileceğin tek sonuç şort katlarken birden kendini boğazlanırken bulmaktır .Ailen en fazla bir iki konuşur ki konuşsunlar ne olacak yinede ana babadır sahip çıkarlar. Bu şekilde yaşamak yaşamak değil sadece gün geçirmektir ki sanada adamada yazıktır bence.Zaten sevsen cinsel sorunun biyolojik bile olsa çözüm için 2 sene beklemezdin diye düşünüyorum.Bi 2 sene daha geçse henüz evliliğinin basında boğazına yapışan bir adam yine aynısını yapar.Sende aileni 2 sene sonra üzmüş olursun.Allah yardımcın olsun