yardım istiyorum kızlar...

blueangel1771

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2008
883
1
96
37
İzmir
:1hug:Meraba arkadaşlar..7 aylık evliyim.eşimin 12 şubat doğum günü.evli olarak geçireceğimz ilk doğum günü ve 8 şubat ill çıkam günümüz,10 şubat nişan yıldönümümüz,12 şubat doğum günü,14 şubat ise malum sevgliler günü.bn eşimin doğum gününü evde güzl bişiler yapark kutlamayı düşünüyorum.bikaç yıldır evlilikti nişandı derken koşuşturmacadan doğru düzgün bişiler yapamadım ona.oyüzden bu seferki çok güzl olsun,onu şaşırtmak ve mutlu etmk istiyorum.neler yapabilir fikirlerinize ihtiyacım var.yardımcı olursanız çok sevinicem

foto albumunu cd halıne bır yerde yaptırıp vcd seklınde fılm gıbı ızleyebılırsın. cok guzek yemekler yap ıstersen ama ozel olsun. cd nı sonunda eger sıır gıbı guzel laflar dokebılıyorsan ıcınden onu ekletebılırsın. pastasını sen yap yada pastaneye guzel bır pasta yaptır. aklıma sadece bnlar geldı

TEŞEKKR EDERİM CANIM FİKRLERİN İÇİN ÇOK SAĞOL.YEMEKLER VE PASTA TAMAMDIR ZATEN.BAKALIM DAHA NE FİKRLER ÇIKICAKboshayallersmile:1hug:

bence butun sevdigi insanlari arkadaslarini bir araya topla uzun zaman gormedikleri falan varsa hepsini bir araya getir.. ben olsam cok hosuma giderdi.. bu romantik bi fikir degil ama cok ozenerek yapilmis bisey olur

bence butun sevdigi insanlari arkadaslarini bir araya topla uzun zaman gormedikleri falan varsa hepsini bir araya getir.. ben olsam cok hosuma giderdi.. bu romantik bi fikir degil ama cok ozenerek yapilmis bisey olur

harika fikir ama cok iyi tanimis olmasi lazim cevresini , istenmeyen kisiler cagirilirsa kotu olabilir

güzel bir fikir canım ama istemiorum şuan için böle olmasını ben.hem uzun zamndr başbaşa böle romantk bişiler yapamamızdn kaynaklı vede yılbaşnda şu bahsettğinz arkdaş topluluğndan dolayı iğren. geçirdğim bir geceden dolayı uzun süre görmek istemiorum onları.:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…