Katlanın o zaman.Arkadaslar ben saglikli dusunemiyorum ne yapmaliyim bilemiyorum.
1 yasina gelecek kizim var ve sirf ona kizdm diye ki bu bahane es benden ayrilmak istiyor. Dun sinirle evden kovdum bu aksam da evde yuzugunu gordum. Bu sefer hersey ciddi gibi gorunuyor.
Acikcasi ben bosanmak istemiyorum o yuzden bosan diyenler ellerini yormasin neden derseniz suan kizim cok kucuk ve biz hep sacma sapan seylerden boyle olduk. Ben devam etmek istiyorum ama nasil desem sabretmek istiyorum iste ekonomik acidan rahat oldugumda kizim buyudugunde baktim hersey ayni o zaman bosanirim ama suan gercekten kendimden cok kizimi dusunuyorum. Babasiz buyusun istemiorm.
Ama ne yapcam bilmiorm. Isyerindeki abla ara konusmaya cagir alttan al gerekirse ozur dile dedi. Bosanma zamana birak dedi ama ben aramak pesinde kosmakta istemiorm. Cunku ilgisiz alakasiz olan o. Ama suclu olan seytan ben.
Konu kizima kizmam ki diger konularda vardi. Esim isr gece calisir gunduz uyur kizla ben dersem ilgilenir. Demezsem.telefona gomulur sonra ben kiza bir of desem babalik damari kabarir. Ben kotu anne olurum o iyi baba.
Bosanmak kurtulus benm icin bunu biliorm ama istemiorm tek basima aileme yuk olarak yasamaktansa ona katlanmak iyi gorunuo.
Ah bilsem.. ama bahanesi cocuga bagirmam cok kavga etmemiz falan. Hic demiyor ki bu kizi sinir ediorm da benle kavga ediyor. Bilmiorm canim ama aldatma baskasi gibi secenekler olmadigini biliormDün de sormuştum bugün de soruyorum ana sebep ne ?
Kimse bu yüzden boşanıyoruz vs demez ?
Ben kendimi duzeltiyorum ama o duzeltmiyor cunku kendini kusursuz goruyor.Saçmalamayın o zaman.saçma sapan şeylerden olunduysa böyle.
Aslinda orada demek istedigim ayri iken kafasina dank etmesi dun hersey tum yasanilanlar gozumun onunden gecti ve bosanmak bu konudan bosanmak bana sacma geldi iste ona da sacma gelsin. Vazgecsin istiyorum o kendi istegiyle gelsin benim zorumla degil. Beni sevdigi icin vazgecsinSiz de bir ilginçsiniz hem evli kalalım hem de yok ben peşinden koşmak istemiyorum
Suçlu ya da değilsiniz adam devam etmek istemıyor
Siz çocugum babasız buyumesin diye evli kalalım istiyorsunuz siz bilirsini de o zaman taviz vereceksiniz
Ben de anlamıyorum vay arkadaş ya
Var mı öyle dünya
madem istiyorsun eve gelmesi için çabalayacaksın
Yalnız böylece koz vermiş olursunuz salak değildit boşanmak istemedıgınızı bılıyordur her istedıgını boşanacam ben diyerek yaptırmaya çalışabilir
kendi düşen ağlamaz
Diğer konunuzda problemin eşiniz olmadığını söylemiştiniz de şaşırdım
ne gibi yardım da bulunabiliriz her şeyi kaybetmeyi göze alan bir insana ay peşimden koşsun taktiği işe yaramaz adam istemıyor
siz Neden ailenize yuk olasınız bir birey değil misiniz
Çocuk boşanınca neden babasız kalsın?
Bir insan artık sevmediği için boşanmayı ister basit şekilde gelmediği taktirde boşanacaksınız evden kovan sizsiniz bundan sonra sus pus oturursunuzAslinda orada demek istedigim ayri iken kafasina dank etmesi dun hersey tum yasanilanlar gozumun onunden gecti ve bosanmak bu konudan bosanmak bana sacma geldi iste ona da sacma gelsin. Vazgecsin istiyorum o kendi istegiyle gelsin benim zorumla degil. Beni sevdigi icin vazgecsin
Daha oncesinde olanlari konusup cozmustuk sozde hatta bayadir kavga etmedik iyiydik ama dun sanki onlarin hepsi yalanmis hayalmis gibi oldu. Onceki gum gozumun icine bakan hozlerinin ici gulen adam gitti bu geldi. O yuzden yya rol yapyi diorm ya ders vermek istio yabda gercekten bitirdi.adam bunu bile boşanmak için bahane olarak kullanıyosa demekki gerçekten evli kalmak istemiyo.zorla mı evli tutucaksınız?boşanınca çocuk niye babasız büyüsün? babalık iptal mi oluyo? kendi rahatınız için çocukları bahane edip durmayın artık, gerçekten çocuğunu düşünen insan biraz gururlu olur, kendine çocuğuyla sağlıklı bi hayat kurar ne kadar güçlü bir kadın bir anne olduğunu gösterir.baba zaten çocuğuna nafakasını da yollayacak, günlerinde görecek de
Zaten katlanacak da koca boşanmak istiyor, nasıl döner diyo :)Katlanın o zaman.
Reis öncelikle ana problemi bul, dünde durumuna yazdım hatta okudum vallah bi halt anlamadım..Ah bilsem.. ama bahanesi cocuga bagirmam cok kavga etmemiz falan. Hic demiyor ki bu kizi sinir ediorm da benle kavga ediyor. Bilmiorm canim ama aldatma baskasi gibi secenekler olmadigini biliorm
AhahahahahahZaten katlanacak da koca boşanmak istiyor, nasıl döner diyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?