- 30 Ocak 2019
- 6.317
- 29.141
- 228
Büyük ihtimalle aklı bir başkasında ve ayrılmak için yer arıyorArkadaslar ben saglikli dusunemiyorum ne yapmaliyim bilemiyorum.
1 yasina gelecek kizim var ve sirf ona kizdm diye ki bu bahane es benden ayrilmak istiyor. Dun sinirle evden kovdum bu aksam da evde yuzugunu gordum. Bu sefer hersey ciddi gibi gorunuyor.
Acikcasi ben bosanmak istemiyorum o yuzden bosan diyenler ellerini yormasin neden derseniz suan kizim cok kucuk ve biz hep sacma sapan seylerden boyle olduk. Ben devam etmek istiyorum ama nasil desem sabretmek istiyorum iste ekonomik acidan rahat oldugumda kizim buyudugunde baktim hersey ayni o zaman bosanirim ama suan gercekten kendimden cok kizimi dusunuyorum. Babasiz buyusun istemiorm.
Ama ne yapcam bilmiorm. Isyerindeki abla ara konusmaya cagir alttan al gerekirse ozur dile dedi. Bosanma zamana birak dedi ama ben aramak pesinde kosmakta istemiorm. Cunku ilgisiz alakasiz olan o. Ama suclu olan seytan ben.
Konu kizima kizmam ki diger konularda vardi. Esim isr gece calisir gunduz uyur kizla ben dersem ilgilenir. Demezsem.telefona gomulur sonra ben kiza bir of desem babalik damari kabarir. Ben kotu anne olurum o iyi baba.
Bosanmak kurtulus benm icin bunu biliorm ama istemiorm tek basima aileme yuk olarak yasamaktansa ona katlanmak iyi gorunuo.