Yardim istiyorum..

Arkadaslar ben saglikli dusunemiyorum ne yapmaliyim bilemiyorum.
1 yasina gelecek kizim var ve sirf ona kizdm diye ki bu bahane es benden ayrilmak istiyor. Dun sinirle evden kovdum bu aksam da evde yuzugunu gordum. Bu sefer hersey ciddi gibi gorunuyor.
Acikcasi ben bosanmak istemiyorum o yuzden bosan diyenler ellerini yormasin neden derseniz suan kizim cok kucuk ve biz hep sacma sapan seylerden boyle olduk. Ben devam etmek istiyorum ama nasil desem sabretmek istiyorum iste ekonomik acidan rahat oldugumda kizim buyudugunde baktim hersey ayni o zaman bosanirim ama suan gercekten kendimden cok kizimi dusunuyorum. Babasiz buyusun istemiorm.
Ama ne yapcam bilmiorm. Isyerindeki abla ara konusmaya cagir alttan al gerekirse ozur dile dedi. Bosanma zamana birak dedi ama ben aramak pesinde kosmakta istemiorm. Cunku ilgisiz alakasiz olan o. Ama suclu olan seytan ben.
Konu kizima kizmam ki diger konularda vardi. Esim isr gece calisir gunduz uyur kizla ben dersem ilgilenir. Demezsem.telefona gomulur sonra ben kiza bir of desem babalik damari kabarir. Ben kotu anne olurum o iyi baba.
Bosanmak kurtulus benm icin bunu biliorm ama istemiorm tek basima aileme yuk olarak yasamaktansa ona katlanmak iyi gorunuo.
Büyük ihtimalle aklı bir başkasında ve ayrılmak için yer arıyor :işsiz:

Bu kadar ısrar ettiğinize göre ya söylemediğiniz bir sebep var ve suçlu olan sizsiniz, ya da takıntılısınız.
Eğer sebepler bu değilse, lütfen beni aydınlatın ama okuyunca ilk bunları çağrıştırdı.

Kafasında bitirmiş boşanmak için bahane arayan adamı iple bağlasan da önünde dağ olsan da tutamazsın

Arkadaslar ben saglikli dusunemiyorum ne yapmaliyim bilemiyorum.
1 yasina gelecek kizim var ve sirf ona kizdm diye ki bu bahane es benden ayrilmak istiyor. Dun sinirle evden kovdum bu aksam da evde yuzugunu gordum. Bu sefer hersey ciddi gibi gorunuyor.
Acikcasi ben bosanmak istemiyorum o yuzden bosan diyenler ellerini yormasin neden derseniz suan kizim cok kucuk ve biz hep sacma sapan seylerden boyle olduk. Ben devam etmek istiyorum ama nasil desem sabretmek istiyorum iste ekonomik acidan rahat oldugumda kizim buyudugunde baktim hersey ayni o zaman bosanirim ama suan gercekten kendimden cok kizimi dusunuyorum. Babasiz buyusun istemiorm.
Ama ne yapcam bilmiorm. Isyerindeki abla ara konusmaya cagir alttan al gerekirse ozur dile dedi. Bosanma zamana birak dedi ama ben aramak pesinde kosmakta istemiorm. Cunku ilgisiz alakasiz olan o. Ama suclu olan seytan ben.
Konu kizima kizmam ki diger konularda vardi. Esim isr gece calisir gunduz uyur kizla ben dersem ilgilenir. Demezsem.telefona gomulur sonra ben kiza bir of desem babalik damari kabarir. Ben kotu anne olurum o iyi baba.
Bosanmak kurtulus benm icin bunu biliorm ama istemiorm tek basima aileme yuk olarak yasamaktansa ona katlanmak iyi gorunuo.
Kaç senedir evlisin?

Hayir ozel sektorde calisiyorum
Boşanım demiyorum bambaşka bisey söyleyeceğim. Şu an siz ayakları üzerinde duran ekonumik özgürlüğünü kazanmış bir bireysiniz. Aileme yük olurum falan demeyin özgüvenli olun. Başıma ne gelirse gelsin bununla mücadele edebilirim diye düşünün. Bisey yapmak istemiyorsanız bekleyin bence elbet eve gelecektir gelmezse de kendi bilir yapacak bisey kalmamıs demektir..

Ah Zehra ah sen yazmaktan bikmican bizde söylemekten.. Esin olucak sahis sana da bebeğine de değer vermiyo verse sizi bırakıp gitmez verse size zaman ayirir. Ayrıca şunu anlamamkta ısrar ediyosun Allaj korusun bebeğin babasiz kalmicak ki bosaninca da görucek en azindan huzurlu bi ortamda buyucek. Kendine de kizina da yazik etme.

Ah Zehra ah sen yazmaktan bikmican bizde söylemekten.. Esin olucak sahis sana da bebeğine de değer vermiyo verse sizi bırakıp gitmez verse size zaman ayirir. Ayrıca şunu anlamamkta ısrar ediyosun Allaj korusun bebeğin babasiz kalmicak ki bosaninca da görucek en azindan huzurlu bi ortamda buyucek. Kendine de kizina da yazik etme.
Bir de böyle bir adamın aldatmasına ihtimal vermiyormuş🤦🏻‍♀️ Kendi kendini kandırıyor maalesef. Kendisi ekonomik özgürlüğe sahip bir kadın, ne mutlu ona ki istediği an çekip gidebilir. Keşke kendi potansiyelinin farkına varabilse

Aslinda orada demek istedigim ayri iken kafasina dank etmesi dun hersey tum yasanilanlar gozumun onunden gecti ve bosanmak bu konudan bosanmak bana sacma geldi iste ona da sacma gelsin. Vazgecsin istiyorum o kendi istegiyle gelsin benim zorumla degil. Beni sevdigi icin vazgecsin
Peşine düşme o zaman. Gelirse blöf yapmıştır gelmezse gerçekten boşanmak istiyordur. Boşanmayı kafasına koymuş bir adamı hiçbir kuvvet tutamaz çocuk dahil.

Bir de böyle bir adamın aldatmasına ihtimal vermiyormuş🤦🏻‍♀️ Kendi kendini kandırıyor maalesef. Kendisi ekonomik özgürlüğe sahip bir kadın, ne mutlu ona ki istediği an çekip gidebilir. Keşke kendi potansiyelinin farkına varabilse
Valla aldatma var mi yok mu hic belli olmaz ama onun derdi bebeğinin yalniz kalmasi snaırım. Sanki suan cok ilgileniyor babasi

Valla aldatma var mi yok mu hic belli olmaz ama onun derdi bebeğinin yalniz kalmasi snaırım. Sanki suan cok ilgileniyor babasi
Genellikle boşanmak istemeyen kadınlar çocuklarını öne sürer, mutsuz bir evlilikte nasıl ruh sağlığı yerinde bir çocuk yetiştirilebilir ki

Bi sinirle evden kovdum ne ya? Bu sana bu kadar basit bir şey olarak mı geliyor. Adamı evden kov sonra aaaaa boşanmak istiyor. Canım sen sinirlerine hakim olamazsan kimsede çekmek zorunda değil.

adam çocuğa rağmen sizinle kalmak istemiyorsa zorlayamazsıniz sonuçta.
boşanincada cocugundan degil sizden bosaniyor.
cocugunuz babasiz kalmiyor yani.
zaten cocukla ilgilenmiyormus bile evde sadece nefesi olan bir adamdan bahsediyoruz
babalik boyle bir şey degil maalesef.

Cocugum babasiz buyumesin demissiniz de cocukla da ilgilenmiyormus ki...siz zaten yalnizmissiniz.
Cocuga kizmanuz da adamin bahanesi olmus. Bence kafasinda zaten bosanmak varmis bahane ariyormus. Gecinmeye gonlu olsa bu evliligi kurtarmaya cabalardi.

Back
X