Yardim istiyorum..

olaylari yanlis degerlendiriyorsunuz.

esim cocuga bagirdim diye bosanicak diyorsunuz mesela.

Ama alt metinde adam sizi sevmedigini kac kez soylemis, cocuk icin katlaniyorum sana demis.

Kisaca adam sizinle mutlu olmadigi icin bosanmak istiyor.

Aslinda bu sizin icin iyi bir sey bile, gormuyorsunuz bunu da. Zaten bu adamin size verdigi bir sey yok, siz de mutlu degilsiniz, sadece bosanmaya cesaretiniz yok, adam da o isi sizin yerinize yapiyor ne guzel, sevinin. Hatta bosanmak isteyen su durumda o oldugu icin nafaka ve benzeri haklariniz konusunda daha avantajli olabilirsiniz.

Çocuğun zaten babasız büyüyor.eşin gündüz uyuyorsa nasıl çocukla ilgilenir.?zaten boş zamanında bile ilgilenmiyor demişsin. .ınan 4_5 yaşına gelse ayrılmak daha zor.şimdi en azından pek farkında olmuyor...çocuğa kızdım diye yüzük çıkartan adamdan koca da olmaz
Geçmiş olsun

Sizler bana laf sokuyorsunuz ama simdi annemle babam bile ara konus sen kabahatlisin dedi. Ben daha napim tek basimayim iste destegim yok bu yuzden gucsuz haldeyim..

Aradi. Eve geldik konustuk. Ben herseye yetisemiyormusum. Cocuga kendisine eve vs o yuzden isten cikip eve cocuga ona yogunlasirsam herseyin duzelecegini aksi halde kendi yetememe hincini bizden cikarmana izin vermicem diyor. Evet yetisemedigim dogru. Isten gelip evi toparla cocukla ugras derken cocugu sadece uyutmya calistigimi gordum aktivite yok 2 saat goruyor beni ve alismadindogru durust. Yorgunum diye arkami doner yatardim bazen o da dogru. Isyerine giderken giyinir parfum sıkar giderim. Yataga gelirken hic ozenmiyorsun diyor hakli kendimi o yataga oyle zor atiyorum ki ustumle oldugu gibi yatasim bile geliyor.

Bence artık konu acma valla bak sen eşinden bosanamazsin. Sürekli ezdiriyosun kendini hep böyle devam et 5 10 sene sonra konu açarsın aldattı beni diye

Back
X