- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.522
- 548
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekleyin . Ayrıca neden kendinizi böyle güçsüz vs görüyorsunuz. Kadınlar anne olduktan sonra daha güçlü olur.Arkadaslar ben saglikli dusunemiyorum ne yapmaliyim bilemiyorum.
1 yasina gelecek kizim var ve sirf ona kizdm diye ki bu bahane es benden ayrilmak istiyor. Dun sinirle evden kovdum bu aksam da evde yuzugunu gordum. Bu sefer hersey ciddi gibi gorunuyor.
Acikcasi ben bosanmak istemiyorum o yuzden bosan diyenler ellerini yormasin neden derseniz suan kizim cok kucuk ve biz hep sacma sapan seylerden boyle olduk. Ben devam etmek istiyorum ama nasil desem sabretmek istiyorum iste ekonomik acidan rahat oldugumda kizim buyudugunde baktim hersey ayni o zaman bosanirim ama suan gercekten kendimden cok kizimi dusunuyorum. Babasiz buyusun istemiorm.
Ama ne yapcam bilmiorm. Isyerindeki abla ara konusmaya cagir alttan al gerekirse ozur dile dedi. Bosanma zamana birak dedi ama ben aramak pesinde kosmakta istemiorm. Cunku ilgisiz alakasiz olan o. Ama suclu olan seytan ben.
Konu kizima kizmam ki diger konularda vardi. Esim isr gece calisir gunduz uyur kizla ben dersem ilgilenir. Demezsem.telefona gomulur sonra ben kiza bir of desem babalik damari kabarir. Ben kotu anne olurum o iyi baba.
Bosanmak kurtulus benm icin bunu biliorm ama istemiorm tek basima aileme yuk olarak yasamaktansa ona katlanmak iyi gorunuo.
Vurdu ve kolunun çıkmasına sebep oldu oyle mi? Yani şiddet de var sen daha bekle bakalim gelir o eve affedersin sen yine. Sonra binkac ay sonra yine açarsın konuArkadaslar hepiniz dogru diyorsunuz. Kizim zaten babasiz buyuyor ve evet calisiyorum kendi ayaklarimin ustundeyim ama suan canim o kadar yaniyor ki bunlari goremiyorum. Gormek istemiyorum belki de. Ama ona yalvaran gel gitme diyecek halde de drgilim zaten o galde olsam o sinirle kovmazdim. Kovmussun fiyenler adam almis cayini iciyor annem orada bize barisin diyor ben sinirden agliyorum onu oyor gorunce dayanamadim iste.. ben onun umrunda degilim kac kere sevmiyorum dedi kac kere git dedi. Hic kovmadim gecer dedim. Kizim icin bu evdesin dedi yuttum. Kalbimi kirdi kirdi geldi ozurler diledi affettim. Vurdu kolumun cikmasina sebep oldu yine o dedim. Benden herseyi dort dortluk yapmami bekledi ev isi yemek cocuk kendisine ilgi yaptim ama gormedi bu kiz cabaliyor demedi. Kendini duzeltmedi isyerindeoyun telefon cekirdek eve gelir ayni mod kim kizmaz allah askina
Zaten vurmuş eşi kolunun cikmasina sebep olmus. Ben eşime ilk tanıdığım gunden beri derim eger elini kaldir kac çocuğum olursa olsun boşanirimBu kadar şey yapmış bi adama eşsizmiş gibi davranıp boşanmak istemiyorum demek niye.. İlla size zarar verdiğini anlamanız için tekme tokat mı dövmesi gerekiyor(kesinlikle tasvip etmiyorum Allah ellerini kırsın bunu yapanın).. Size hem fiziksel hem psikolojik şiddet uyguluyor böyle sağlıklı bi çocuk yetiştiremezsiniz.. Ayrıca benim oğlum daha yaşına bile girmemişti ben eşimden ayrıldığımda.. Babayla ayrı mutluluk anneyle ayrı mutluluk yaşıyorlar.. Mutsuz bi anne baba görerek büyümekten iyidir.. İnsanların istekleri tercihleri duyguları değişebilir belli ki eşinizinde değişmiş.. Kendinşze yeni bi hayat kurun kurtarılabilir bi tarafı yok bence...
O vurmaktan sayılmıyor galiba baksana canım kocam kocam tutturmuş.. En iyisini yapmışsın.. El kaldıranın eli kırılsın..Zaten vurmuş eşi kolunun cikmasina sebep olmus. Ben eşime ilk tanıdığım gunden beri derim eger elini kaldir kac çocuğum olursa olsun boşanirim
Arkadaslar hepiniz dogru diyorsunuz. Kizim zaten babasiz buyuyor ve evet calisiyorum kendi ayaklarimin ustundeyim ama suan canim o kadar yaniyor ki bunlari goremiyorum. Gormek istemiyorum belki de. Ama ona yalvaran gel gitme diyecek halde de drgilim zaten o galde olsam o sinirle kovmazdim. Kovmussun fiyenler adam almis cayini iciyor annem orada bize barisin diyor ben sinirden agliyorum onu oyor gorunce dayanamadim iste.. ben onun umrunda degilim kac kere sevmiyorum dedi kac kere git dedi. Hic kovmadim gecer dedim. Kizim icin bu evdesin dedi yuttum. Kalbimi kirdi kirdi geldi ozurler diledi affettim. Vurdu kolumun cikmasina sebep oldu yine o dedim. Benden herseyi dort dortluk yapmami bekledi ev isi yemek cocuk kendisine ilgi yaptim ama gormedi bu kiz cabaliyor demedi. Kendini duzeltmedi isyerindeoyun telefon cekirdek eve gelir ayni mod kim kizmaz allah askina
Evet o gucte olsam zaten ilk adimi ben atarim ama birsey bana engel oluyor adini koyamiorm . Evet beklicem emin oldgm birsey varsa bu durumlarda israrci olmak aramak barismaya calismak yaramiyor. Onceden baska biri vardi hayatimda ve cok sevmistim ayrildi barissin diye ayaklarina kapanmadigm kalmsti sonra barismadik gelmedi de degerimi dusurdgmle kaldm. Smdi yine arasam knsmaya calissam esi bu sefer ayni seyler belki onunla olucak ve belki gelecegi varsa da gelmicekAslinda doğru olan bu adami bosaman da belli ki ruhen henüz o güçte degilsin.
Dusme uzerine, blöf yapıyor emin ol , sessiz kal ..en kötüsü nedir ?Boşanmak oyle degil mi ?tamam ,sessiz kal ,eyleme geçme, hem bosanmamis olursun hem de niyetini anlarsın
3 maymunu oyna .. yuzugu herkesin görebileceği bir yere koymak en bilinen bloftur yutma sakin sakin ol
evlilik iki kişiliktir sizin boşanmayı istememeniz boşanmıyacagınız anlamına gelmiyor.eşinizin düşüncesi de önemliArkadaslar ben saglikli dusunemiyorum ne yapmaliyim bilemiyorum.
1 yasina gelecek kizim var ve sirf ona kizdm diye ki bu bahane es benden ayrilmak istiyor. Dun sinirle evden kovdum bu aksam da evde yuzugunu gordum. Bu sefer hersey ciddi gibi gorunuyor.
Acikcasi ben bosanmak istemiyorum o yuzden bosan diyenler ellerini yormasin neden derseniz suan kizim cok kucuk ve biz hep sacma sapan seylerden boyle olduk. Ben devam etmek istiyorum ama nasil desem sabretmek istiyorum iste ekonomik acidan rahat oldugumda kizim buyudugunde baktim hersey ayni o zaman bosanirim ama suan gercekten kendimden cok kizimi dusunuyorum. Babasiz buyusun istemiorm.
Ama ne yapcam bilmiorm. Isyerindeki abla ara konusmaya cagir alttan al gerekirse ozur dile dedi. Bosanma zamana birak dedi ama ben aramak pesinde kosmakta istemiorm. Cunku ilgisiz alakasiz olan o. Ama suclu olan seytan ben.
Konu kizima kizmam ki diger konularda vardi. Esim isr gece calisir gunduz uyur kizla ben dersem ilgilenir. Demezsem.telefona gomulur sonra ben kiza bir of desem babalik damari kabarir. Ben kotu anne olurum o iyi baba.
Bosanmak kurtulus benm icin bunu biliorm ama istemiorm tek basima aileme yuk olarak yasamaktansa ona katlanmak iyi gorunuo.