Merhaba
Burdaki yorumlara güveniyorum okudukça farkındalığım artıyor.
Benim sorunum da görümce

aslında temelde eşim.
Özet geçecek olursam, 4 görümcem var 3ünü seviyorum iyi insanlar, aynı şehirde yaşadığım görümcemi sevmiyorum bence o da beni sevmiyor. Görüşmek istemiyorum sürekli bir övgü ben akıllıyım kodu çok bilmiş tavırlar.
Kocası sessiz bir adam her lafı geçiyor sürekli bunla övünüp duruyor hem de kocasının yanında oysa o görümce nin marifeti değil adam mülayim bir tip.
Sorum şu: aynı şehirde olduğumuz için eşim sürekli ablamla görüşelimmmm modunda ben ay bu haftasonu temizlik ay bu haftasonu şu iş alışveriş vs vs ertelesem de illa anlıyor sen görüşmek istemiyorsun diyor.
Evet istemiyorum dediğimde bir baskı huzursuzluk ortamı tahmin edersiniz ki..
Açıkçası gıcık görümcem için kocamla kötü olmak istemiyorum ve onu yok sayıyorum böyle daha iyi hissediyorum
Ama eşim illa gidelim diyince bahanelerim bitiyor nitekim 2 aydır sıraladığım bahaneler bitti bugun yarın gidelim modunda

(
Bu tip durumlara çözüm bulabilen var mı? Hiç görüşmemenin bir sansı yok mu?
İnanın diğer 3 görümcem olsa keyifle gider gelirim ama bu kız o kadar değişik ki. Hali tavrı aşırı kıskanç
Kendi kardeşlerini fln kıskanır o derece

kötü birisi laf dalaşına girip cevap verince ben huzursuz oluyorum onunla görüşünce 2-3 günüm Mutsuz geçiyor
Eşime daha kibarca anlatıyorum o sürekli ablam evet değişik huyları var vs ama bu şehirde başka kimsemiz yok modunda
Off benim de derdim bu..
Var mı çözümü?