Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
annene babana nasıl küfür ettiriyorsun?
ettikten sonra o adamın elini nasıl tutup nasıl sevgilim diyebiliyorsun?
yazık ya gerçekten çok yazık...
maddiyat konusunda hadi neyse erkek sonucta yediremiyordur ama sinirlenince yapmaması gereen seyler yapıyor bagırıp cagırmayıda gecmiş artık.. aslında sende cok iyi biliyorsun her seyi cok iyi düşün tasın ani karar verme
ettirmiyorum susturmasını biliyorum tabiki !
yeterince susturamıyorsunuz demek ki, ne dersiniz?
sonrasında tekrar küfür edebildiğine göre buna susturmak denmez.
neyse mutluysanız devam edin bu şekilde.
Allah bile annelere ne kadar değer verir önem verir of bile demeyin der.
ama siz sevgilinizin sövmesine müsade edin tekmeyi koymayın.
tatlım bak sen ne yap biliyormusun. çok afedersin ama S***** G** (Defol) deyip eski huzurlu hayatına geri dön. çevrede kibar ve centilmen erkek çok. üç yılına kıyamıyorsun diye ömründen ömür mü çalıcaksın. akıllı olma vakti geldi hadi kuzum! :)
Bence ayrılmalısın. Daha fazla vakit kaybetmeden hemde. Sınav falan demişsin ama inan beraberken daha fazla üzülceksin her gece ağlıcaksın. Bi ilişkide saygı yoksa hiçbişey olmuyor bide el kaldırmış sana :O sen nasıl hala onla berabersin ya :O aşk sevgi bi yere kadar yaşında daha ufakmış. Babanda onaylamamış galiba senin onunla ne geleceğin olabilir ki ? Derslerine yogunlaşmalısın hiçbişey senden daha önemli değil. Üniversiteni kazanırsın okursun mesleğini alırsın inan karşına çok çook iyileri çıkıcak. Çok daha iyilerini hakediyosundur emin ol.
En uyuz olduğum üye tipi arkadaş bu ne biçim iştir ya kalkmış bir de burda anlatıyor yok o beni tekmeliyor ben daha fazla dövüyorum felan bide hadi ama cvp veren yokmu diyor. Nasıl bir cvp bekliyorsun eminim konuyu okuyan herkez ayrılman gerektiğini söyleyecek hadi ayrıl o zaman bak yardımcı olduk...
Çok haklısınız gerçekten çok hemde ofşimdi canım öncelikle şöyle başlayayım söze yaşadıklarının aynısını yaşadım hatta belkide daha beterini berbatını bu adam sana ömrün boyunca hayatından silinmeyecek izler bırakacak kopman zamanla daha zor olacak fakat yaşın çok küçük şimdi ne desek anlamıyacaksın hatta anlamak istemiyeceksin kendimden biliyorum benimde babam beni okuldan almaya kalktı odalara kapattı 3 ay evde kimse benimle konuşmadı peki düşünsene aileni üzmeye değermi sen sadece kaptırdıklarınla ve ailene sana saygısı olmayan bir adamla ömrünü yemekle kalırsın ömrüm boyunca pişmanlık duyacağım bir 3 sene yaşadım bende sanmaki biteli uzun zaman oldu dün bitti ama bende çok daha önceleri bitmişti bu durum çünkü bir yaştan sonra sana yapılan saygısızlıkları görmezden gelemiyorsun huylu huyundan vazgeçmez dövecekte seni ileride sen çalışmaya başlıyacaksn o senden para isteyecek o aylak aylak dolanacak senin için hiç birsey yapmayacak bu kadar kolay kanma sen hala hatanı telafi edip ondan kurtulabilirsn ama benim için çok geç yaşım 21 çalışıyorum hatta bitirdiğim okula göre gayette iyi bir mevkideyim karşımdaki adam hala okulunu biterememiş işsiz güçsüz askerliğini yapmamış 25 yaşında bir adam yazık etme kendine hayallerine barışma kopart bu hastalıklı ilişkiyi cünkü zira bu senin için bir alışkanlık yapma canım bunları sana yaşamış biri olarak söylüyorum