- 20 Mart 2016
- 82
- 29
- 3
- Konu Sahibi melisa1212
-
Allah buyukEderse eder napacan yani ömrünü sevmedigin bi insanla geçiremezssin allah adalet sahibidir merak etme etti ahı kabul olmaz tabi eğer ortada codden bi can yakma yoksa
Yaşınız kaç? Evet bence bana göre sevdiyseniz ondan bıkıp sonra başkasını sevebilirsiniz gayet normal ama aşık olsaydınız bu kadar kolay vazgeçemezdiniz olur böyle şeylerKizlar ilk kez birini sevdim karsilikli bir iliskimiz oldu ilkti ama daha once dedigim gibi her şey bitti. (O hala benisevsede) yani aradan 5 6 ay geci benim kalbim yeniden başkası icin carpmaya basladi sevmek gercekten bu mu bu kadar kolay vazgecip bu kadar kolay baskasini sevmwk mi ( vazgectim evet onun cok hatasi oldu..)
Neeeee??? :))))2 gün önce yine konu açmistinn sevgilim benden ayrılmıyor diye. Hangi ara ayrildinda başkasını sevdin salı gunumu:))
Bu ne hız dikta et toslamaNeeeee??? :))))
Bende sasirdim:) sevgilimden ayrılmak istiyorum ama ayrılmıyor benden diye yazmisti pazartesi günü:))Neeeee??? :))))
He tamam yaşları küçük ya 18 böyle şeyleri konu etmeyin bence gençlik alevleri bunlar olur böyle vakalar Türk Polisi parkta yakalar .Aman kimliğiniz üstünüzde olsun .:))))Bende sasirdim:) sevgilimden ayrılmak istiyorum ama ayrılmıyor benden diye yazmisti pazartesi günü:))
Haha:) oyuzdrn çok üstünde durmak lazim:)He tamam yaşları küçük ya 18 böyle şeyleri konu etmeyin bence gençlik alevleri bunlar olur böyle vakalar Türk Polisi parkta yakalar .Aman kimliğiniz üstünüzde olsun .:))))
Konu sahibi okuyomusunuz bence dört elle derslerinize sarılırın ilerde pişman olabilirsiniz yani cok takılmayın böyle şeylere seviyosanız takılın olmuyosa bu da ayrılmazsa eger demek ki bağımlılık yapıyosunuz :)))Haha:) oyuzdrn çok üstünde durmak lazim:)
Ne mi ? Dedii ben dedim kız onu iki gün önce sevgilisinden ayrılmış felan filan duyuncaKonu sahibi firar ettineee dedi sesi kesildi
Konu sahibi nirde valla ben bilmiyorum ben konuları duyunca neeeee demiştim konu sahibi biraz karışık ya :)))Sen mi dedin; )
konu sahibi nereye kaçtı herkes farklı bişey diyor
Hayir okumamışsini z 6 ay once ben bitirdim ama o hala benden vazgecmedi.2 gün önce yine konu açmistinn sevgilim benden ayrılmıyor diye. Hangi ara ayrildinda başkasını sevdin salı gunumu:))
Hayir okumamışsini z 6 ay once ben bitirdim ama o hala benden vazgecmedi.Neeeee??? :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?