yardim istiyorum

Kizlar obur konulari iyice okumamissiniz. Ama aciklik getircem 1 sene once iliskim oldu 3 4 ay surdu. Sonra konusmayi kestim. 6 7 ay gecti her sey bitti ama o hala beni seviyor. Birakmiyor beni. Ben de bu sure zarfındabaskasina gonul verdim.

kolaymış demek ki. aradan kaaaç ay geçmiş bi de. şu anki ilişkimin başlamaıs ile ayrılmam arasında o kadar kısa süre var ki, söylesem taşlanırım :D

hayat sevince güzel demek istiyorum.

Kizlar ilk kez birini sevdim karsilikli bir iliskimiz oldu ilkti ama daha once dedigim gibi her şey bitti. (O hala benisevsede) yani aradan 5 6 ay geci benim kalbim yeniden başkası icin carpmaya basladi sevmek gercekten bu mu bu kadar kolay vazgecip bu kadar kolay baskasini sevmwk mi ( vazgectim evet onun cok hatasi oldu..)
İyi de Melisa, çok hatası oldu diyorsun.

Çok hatası olan birinden vazgeçmemek anormal olan. Şimdi burada konular açılıyor. Asıl oğlan bildiğin 5 para etmez bir mahluk olmasına rağmen 3-5 yıl aşk çekiyor kadınımız. Sen de bende niye böyle değil diye sorguluyorsun.

3 gün tanıdığın birine hop diye seviyorum diyorsan, evet şıpsevdisin. Ama sana yamuk yapmış birisinden soğumak çok doğal, sağlıklı zihnin yapacağı da bu, soğumak ve yoluna bakmak.

İyi de Melisa, çok hatası oldu diyorsun.

Çok hatası olan birinden vazgeçmemek anormal olan. Şimdi burada konular açılıyor. Asıl oğlan bildiğin 5 para etmez bir mahluk olmasına rağmen 3-5 yıl aşk çekiyor kadınımız. Sen de bende niye böyle değil diye sorguluyorsun.

3 gün tanıdığın birine hop diye seviyorum diyorsan, evet şıpsevdisin. Ama sana yamuk yapmış birisinden soğumak çok doğal, sağlıklı zihnin yapacağı da bu, soğumak ve yoluna bakmak.
Evet hatasi oldu sadakatliydi ama zit inanlardik anlasamadik..haklisiniz alsinda. Tesekkurler yorum icin..

Egon falan hoslanmiyo sadece baskasini seviyorum ve daha önce boyle bir sey yasadigim icin utanc duyuyrum
Utanç duyulacak ne yaptın
Beni unutmadı 5-6 aydır hala beni seviyo dersen egon okşanıyo derler tabi
Başkasını seviyorsan onla yoluna bak boşver eskiyi

Utanç duyulacak ne yaptın
Beni unutmadı 5-6 aydır hala beni seviyo dersen egon okşanıyo derler tabi
Başkasını seviyorsan onla yoluna bak boşver eskiyi
Peki ben sadece ilkkez boyle seyler yasiyorum anlayamiyorum. Okulum var 2.sinifim bir de bunlarla bogusuyorum

Peki ben sadece ilkkez boyle seyler yasiyorum anlayamiyorum. Okulum var 2.sinifim bir de bunlarla bogusuyorum
Çok belli oluyo zaten
Daha neler neler göreceksin hayatta
Bunlar devede kulakmış diyeceksin
Boğuşulacak bir durum yok aslında, sadece sevdiğin kişiye odaklanıp yoluna bakman lazım. Hatta önce derslerin gelmeli sonra sevgilin. Ne malum bu da diğeri gibi eski de kalabilir ama derslerin mesleğin için çok önemli. Herkes gider mesleğin kalır diyorum.

Çok belli oluyo zaten
Daha neler neler göreceksin hayatta
Bunlar devede kulakmış diyeceksin
Boğuşulacak bir durum yok aslında, sadece sevdiğin kişiye odaklanıp yoluna bakman lazım. Hatta önce derslerin gelmeli sonra sevgilin. Ne malum bu da diğeri gibi eski de kalabilir ama derslerin mesleğin için çok önemli. Herkes gider mesleğin kalır diyorum.
oyle.. tesekkurler :)

Yaptığın yanlış desek ayrılcan mı? Böyle konular açıp da kafanı yorma. Mutluluğu bulduysan tadını çıkar

Back
X