yardim istiyorum

2 gün önce yine konu açmistinn sevgilim benden ayrılmıyor diye. Hangi ara ayrildinda başkasını sevdin salı gunumu:))

Kizlar ilk kez birini sevdim karsilikli bir iliskimiz oldu ilkti ama daha once dedigim gibi her şey bitti. (O hala benisevsede) yani aradan 5 6 ay geci benim kalbim yeniden başkası icin carpmaya basladi sevmek gercekten bu mu bu kadar kolay vazgecip bu kadar kolay baskasini sevmwk mi ( vazgectim evet onun cok hatasi oldu..)
Yaşınız kaç? Evet bence bana göre sevdiyseniz ondan bıkıp sonra başkasını sevebilirsiniz gayet normal ama aşık olsaydınız bu kadar kolay vazgeçemezdiniz olur böyle şeyler

Konu sahibi çık ortaya kamu oyunu bilgilendir ne zaman aytildin ne zaman çıktın hemen mikrofonu al eline aciklama ni bekliyoruz

Ne zaman kimin karşına çıkacağını, kime bir şey hissedeceğini bilemezsin. Olabilir.
Yani birinden ayrıldıktan birkaç ay sonra da birinden hoşlanabilir, aşık olabilirsin. Bunun yanında, birinden ayrıldıktan sonra seneler boyunca bir şey hissedemeyebilirsin de.

Yaşınız küçük galiba=)

Bende sasirdim:) sevgilimden ayrılmak istiyorum ama ayrılmıyor benden diye yazmisti pazartesi günü:))
He tamam yaşları küçük ya 18 böyle şeyleri konu etmeyin bence gençlik alevleri bunlar olur böyle vakalar Türk Polisi parkta yakalar .Aman kimliğiniz üstünüzde olsun .:))))

Bence normal.Bende birini çokkk sevdim 5 yıl sürdü. 5 yıllık deli gibi sevdiğim kaşını gözünü gözümün önünden silemediğim bir adam vardı.Ama bi de gerçek vardı ki 5 yıl boyunca beni çok kırdı üzdü.Ayrıldım bende.Ayrıldıktan 8 ay sonra baska birini sevdim.Onunlada simdi 4 yıldır birlikteyiz hatta bu yaz istemeye gelicekler beni.Mutluyuz :) Oluyor yani.Önemli olan süre veya duyulan sevgi değil, o ilişki boyunca ne kadar çok kırılıp üzüldüysek o kadar çabuk vazgeçebiliyoruz bence.

Back
X