- 20 Mart 2016
- 82
- 29
- 3
- Konu Sahibi melisa1212
-
Vazgectim istemiyorum onu sadece ben bu kadar kisa sürede baskasi icin bu kadar heyecanlanmami normal bulamadımVazgeçtiysen niye burda konu açtın..Demekki vazgecmedin..
AnlamiyorumKolay...
(Bir kamuoyu yoklamasiyla daha karsinizdayiz sayin seyirciler)
Peki neden vazgecemedinValla ben 8 yil sonra vazgecebildim.kisiden kisiye degisebiliyor
İnsan oğlu işte o duyguların hoşlantıydı yoksa aşk öyle bitmiyor hemenVazgectim istemiyorum onu sadece ben bu kadar kisa sürede baskasi icin bu kadar heyecanlanmami normal bulamadım
Anlamiyorum
Keske hoslanti oldugunu bilseydim. Boylece baskasini da uzmezdim.İnsan oğlu işte o duyguların hoşlantıydı yoksa aşk öyle bitmiyor hemen
Aslında bu senin elinde olmuyor kim ister birini yakmak ama olmayımca olmazKeske hoslanti oldugunu bilseydim. Boylece baskasini da uzmezdim.
Aynen ama o hatayi yaptim bikere..yas kac sevgili konu sahibi?
insanlar lise - universite yillarinda sezen aksu'nun da tabir ettigi gibi sarkida, her bahar asik olurlar.
bu ask zannedilen sey begenidir. o sebeple o yaslardaki iliskilerde dikkatli olmak gerekir, bir gun sevdiginiz birini bulunca hata yapmis olarak sevdaya dusmemek icin.
Bilmem unutamadim icimde hep bi yaraydi.ilkti ilk sevgilim ilk elini tuttugum vs vs... Ama siz asik olduysaniz ne guzel aci cekmiyosunuz koyverin gitsinPeki neden vazgecemedin
Ama cok zor birini ah etmemesi icin zorla devam etmekAslında bu senin elinde olmuyor kim ister birini yakmak ama olmayımca olmaz
yolunuza bakin lutfen ve kendinizi okulunuza verin; ileride coooook seveceginiz kisiler olacak.Aynen ama o hatayi yaptim bikere..
Etme zaten öyle şeymi olurAma cok zor birini ah etmemesi icin zorla devam etmek
Ah ederse pekiEtme zaten öyle şeymi olur
Ederse eder napacan yani ömrünü sevmedigin bi insanla geçiremezssin allah adalet sahibidir merak etme etti ahı kabul olmaz tabi eğer ortada codden bi can yakma yoksaAh ederse peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?