Yardım istiyorum..

Nasıl ikna edebilirim

• İyilikle ikna etmek

OY: 2 100,0%
  • Zora kosmak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    2

TedirginNFS

Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2016
28
5
16
31
Merhaba arkadaşlar benim 2 yıllık bir ilişkim var ve sorunlar yaşadık ama yinede birbirimizi bırakmadık şimdi beni istemeye gelecekler babam açıkladım anlattım ama babam çok karşı onlar köyde oturuyor askerliğini yapmadı diye ve benim unutmamı bir daha konuşmamami söylüyor ne yapacağımı şaşırdım ben bir gün bile konuşmasam çıldırıyorum çok seviyorum acil yardım istiyorum...

Ben anne baba sözü dinlemeni tavsiye ederim , çünkü onlar hep ileriyi görüp hissederler .Çok istiyorsan iyilikle ikna et , sakın yanlış bir şey yapma .

Ben anne baba sözü dinlemeni tavsiye ederim , çünkü onlar hep ileriyi görüp hissederler .Çok istiyorsan iyilikle ikna et , sakın yanlış bir şey yapma .
Ewet çok istiyorum ama bunu nasıl yapacağımı bilemiyorum hep bahane uyduruyor babam cozulmeyecek şeyler değil ki ama bişey yanlış diyecem diye konuşamıyorum bile

Tek aklımı kurcalayan askerlik oldu açıkcası evlendiğimizin 2. Günü gelip kocanı askere götürseler ne yapacaksın?

Babanın bu kadar karşı çıkması askerlik olamaz sadece. Yani askerlik olsa askerliğini yapsın gelsin der. Başka bi sebep var o ne?

Tek aklımı kurcalayan askerlik oldu açıkcası evlendiğimizin 2. Günü gelip kocanı askere götürseler ne yapacaksın?
Hayır onlar sadece nisan yapacaklar yani daha rahat görüşüp konuşmak için askerliğini yapmadı işini tam almadan evlilik olmayacak.

Hayır onlar sadece nisan yapacaklar yani daha rahat görüşüp konuşmak için askerliğini yapmadı işini tam almadan evlilik olmayacak.
Canım etrafımda kim nişanlandıysa babası daha çok sıktı rahat olayım diye nişanlanacaksan aklının ucundan geçirme

Babanın bu kadar karşı çıkması askerlik olamaz sadece. Yani askerlik olsa askerliğini yapsın gelsin der. Başka bi sebep var o ne?
Tek sorun o değil zaten köyde oturuyorlar benimde oraya gitmemi istemiyorlar ama bu cozulmeyecek bişey değil onları dinlemeden kestirip atıyor babam onlar burasıda gelmeyi kabul ediyor..

Tek sorun o değil zaten köyde oturuyorlar benimde oraya gitmemi istemiyorlar ama bu cozulmeyecek bişey değil onları dinlemeden kestirip atıyor babam onlar burasıda gelmeyi kabul ediyor..
Canım işi yok daha tam diyorsun hiçbir baba kızını vermez işi olmayan Ada'ma senin iyiliğini rahat içinde yaşananı istediğindendir

Canım işi yok daha tam diyorsun hiçbir baba kızını vermez işi olmayan Ada'ma senin iyiliğini rahat içinde yaşananı istediğindendir
Kesinlikle öyle ama işi var muhasebeci çalışıyorsa eğer olursa askerde kalıp subay da olmayı denilecek işsiz biri değil yani ama babamgilin kucumsuyorlar daha kötüsu de olabilir bunları dusunmuyorlar

Ben onlardan daha fazla saklamak istemediğim için ve artık evliliği eminim seviyorum ve istiyorum
Samanlık seyran OLAMADI
Evi var mı? Kirayı hangi maaşla ödeyecek e birsürü eşya alınacak nişan yapılacak düğün olacak sevgilin bunların altından kalkabilecek mi?

Samanlık seyran OLAMADI
Evi var mı? Kirayı hangi maaşla ödeyecek e birsürü eşya alınacak nişan yapılacak düğün olacak sevgilin bunların altından kalkabilecek mi?
Kalkamazsa evliliğe nasıl karar versin.. İyice umudum kesilmeye başladı çok seviyorum ben onu o da beni ya olacak ya olacak diyor ki bende öyle dusunuyorum

Benim iki yıl daha var okulumun bitmesine daha sonra mezun o zman da düğün düşünülüyor ama mesleğinde dolayı çalıştırmayı düşünmüyor
Peki çalıştırmamayı düşündüğünü baban biliyor mu?
Okulunun bitmesine daha çok var baban hemen evleneceğinizi düşündüğünden istemiyor olabilir

Peki çalıştırmamayı düşündüğünü baban biliyor mu?
Okulunun bitmesine daha çok var baban hemen evleneceğinizi düşündüğünden istemiyor olabilir
Babam ben altın bilezigini yaptım çalıştırıp calistirmamak eşine düşer kendisi bilir dedi çalışır sana bakar yada senide çalıştırır dedi ona anlattım ben okulumu bitirmeden olmaz diye 2 yıl bekletmem dedi sonra köy orası dedi bende karşı tarafı bir dinle dedim şimdide bu iş olmaz unutsun bu konuda kapansın diyor nasıl unutabilirim bunu benden nasıl isterler hiç mi duygularıma saygılar yok...

Bence siz üstelediğiniz için öyle demiş
Çünkü haklı köy yerinde 2 yıl nişanlı kalınmaz laf söz çıkar siz geldiniz biz gittik aileler çok yüz göz olur çok sorun çıkar

Bence siz üstelediğiniz için öyle demiş
Çünkü haklı köy yerinde 2 yıl nişanlı kalınmaz laf söz çıkar siz geldiniz biz gittik aileler çok yüz göz olur çok sorun çıkar
Neyi usteledigimiz icin oyle demis dediniz? Ya ben sehirdeyim ki onlar koydeler sehire de gelmeyide kabul ederler cok istersek ne yapmaliyim ben nasil ikna edebilirim ben onla mutlu olacagima inaniyorum guveniyorum. Bir tek koy diye bu is bitmemeli degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…