- 30 Eylül 2016
- 28
- 5
- 16
- 31
- Konu Sahibi TedirginNFS
-
Ewet çok istiyorum ama bunu nasıl yapacağımı bilemiyorum hep bahane uyduruyor babam cozulmeyecek şeyler değil ki ama bişey yanlış diyecem diye konuşamıyorum bileBen anne baba sözü dinlemeni tavsiye ederim , çünkü onlar hep ileriyi görüp hissederler .Çok istiyorsan iyilikle ikna et , sakın yanlış bir şey yapma .
Tek aklımı kurcalayan askerlik oldu açıkcası evlendiğimizin 2. Günü gelip kocanı askere götürseler ne yapacaksın?
Hayır onlar sadece nisan yapacaklar yani daha rahat görüşüp konuşmak için askerliğini yapmadı işini tam almadan evlilik olmayacak.Tek aklımı kurcalayan askerlik oldu açıkcası evlendiğimizin 2. Günü gelip kocanı askere götürseler ne yapacaksın?
Canım etrafımda kim nişanlandıysa babası daha çok sıktı rahat olayım diye nişanlanacaksan aklının ucundan geçirmeHayır onlar sadece nisan yapacaklar yani daha rahat görüşüp konuşmak için askerliğini yapmadı işini tam almadan evlilik olmayacak.
Tek sorun o değil zaten köyde oturuyorlar benimde oraya gitmemi istemiyorlar ama bu cozulmeyecek bişey değil onları dinlemeden kestirip atıyor babam onlar burasıda gelmeyi kabul ediyor..Babanın bu kadar karşı çıkması askerlik olamaz sadece. Yani askerlik olsa askerliğini yapsın gelsin der. Başka bi sebep var o ne?
Canım işi yok daha tam diyorsun hiçbir baba kızını vermez işi olmayan Ada'ma senin iyiliğini rahat içinde yaşananı istediğindendirTek sorun o değil zaten köyde oturuyorlar benimde oraya gitmemi istemiyorlar ama bu cozulmeyecek bişey değil onları dinlemeden kestirip atıyor babam onlar burasıda gelmeyi kabul ediyor..
Ben onlardan daha fazla saklamak istemediğim için ve artık evliliği eminim seviyorum ve istiyorumCanım etrafımda kim nişanlandıysa babası daha çok sıktı rahat olayım diye nişanlanacaksan aklının ucundan geçirme
Kesinlikle öyle ama işi var muhasebeci çalışıyorsa eğer olursa askerde kalıp subay da olmayı denilecek işsiz biri değil yani ama babamgilin kucumsuyorlar daha kötüsu de olabilir bunları dusunmuyorlarCanım işi yok daha tam diyorsun hiçbir baba kızını vermez işi olmayan Ada'ma senin iyiliğini rahat içinde yaşananı istediğindendir
Samanlık seyran OLAMADIBen onlardan daha fazla saklamak istemediğim için ve artık evliliği eminim seviyorum ve istiyorum
Kalkamazsa evliliğe nasıl karar versin.. İyice umudum kesilmeye başladı çok seviyorum ben onu o da beni ya olacak ya olacak diyor ki bende öyle dusunuyorumSamanlık seyran OLAMADI
Evi var mı? Kirayı hangi maaşla ödeyecek e birsürü eşya alınacak nişan yapılacak düğün olacak sevgilin bunların altından kalkabilecek mi?
Olur illaki ama belki 1 yılda olurKalkamazsa evliliğe nasıl karar versin.. İyice umudum kesilmeye başladı çok seviyorum ben onu o da beni ya olacak ya olacak diyor ki bende öyle dusunuyorum
Benim iki yıl daha var okulumun bitmesine daha sonra mezun o zman da düğün düşünülüyor ama mesleğinde dolayı çalıştırmayı düşünmüyorOlur illaki ama belki 1 yılda olur
Sen çalışacak Mısın evlenince ?
Peki çalıştırmamayı düşündüğünü baban biliyor mu?Benim iki yıl daha var okulumun bitmesine daha sonra mezun o zman da düğün düşünülüyor ama mesleğinde dolayı çalıştırmayı düşünmüyor
Babam ben altın bilezigini yaptım çalıştırıp calistirmamak eşine düşer kendisi bilir dedi çalışır sana bakar yada senide çalıştırır dedi ona anlattım ben okulumu bitirmeden olmaz diye 2 yıl bekletmem dedi sonra köy orası dedi bende karşı tarafı bir dinle dedim şimdide bu iş olmaz unutsun bu konuda kapansın diyor nasıl unutabilirim bunu benden nasıl isterler hiç mi duygularıma saygılar yok...Peki çalıştırmamayı düşündüğünü baban biliyor mu?
Okulunun bitmesine daha çok var baban hemen evleneceğinizi düşündüğünden istemiyor olabilir
Bence siz üstelediğiniz için öyle demişBabam ben altın bilezigini yaptım çalıştırıp calistirmamak eşine düşer kendisi bilir dedi çalışır sana bakar yada senide çalıştırır dedi ona anlattım ben okulumu bitirmeden olmaz diye 2 yıl bekletmem dedi sonra köy orası dedi bende karşı tarafı bir dinle dedim şimdide bu iş olmaz unutsun bu konuda kapansın diyor nasıl unutabilirim bunu benden nasıl isterler hiç mi duygularıma saygılar yok...
Neyi usteledigimiz icin oyle demis dediniz? Ya ben sehirdeyim ki onlar koydeler sehire de gelmeyide kabul ederler cok istersek ne yapmaliyim ben nasil ikna edebilirim ben onla mutlu olacagima inaniyorum guveniyorum. Bir tek koy diye bu is bitmemeli degil miBence siz üstelediğiniz için öyle demiş
Çünkü haklı köy yerinde 2 yıl nişanlı kalınmaz laf söz çıkar siz geldiniz biz gittik aileler çok yüz göz olur çok sorun çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?