- 30 Eylül 2016
- 736
- 488
- 18
- 29
- Konu Sahibi TedirginNFS
-
Can'ım bence ilk aileleri tanıştır baba nişan falan değil sadece tanışın de sonra dönem sonuna doğru söz dersin 1. Sınıf biter nişan dersin 1 yıl nişanlı kalır evlenirsiniz tabi laf cambazlığı yapman lazımNeyi usteledigimiz icin oyle demis dediniz? Ya ben sehirdeyim ki onlar koydeler sehire de gelmeyide kabul ederler cok istersek ne yapmaliyim ben nasil ikna edebilirim ben onla mutlu olacagima inaniyorum guveniyorum. Bir tek koy diye bu is bitmemeli degil mi
Persembe gelecekler ilk once gelsinler dedi simdi de gelmesinler diyor.. Ben oyle bisey olursa konusturmazlarda yaaCan'ım bence ilk aileleri tanıştır baba nişan falan değil sadece tanışın de sonra dönem sonuna doğru söz dersin 1. Sınıf biter nişan dersin 1 yıl nişanlı kalır evlenirsiniz tabi laf cambazlığı yapman lazım
Baba herşeylerini hazırlamış insanlar çok ayıp olur de gerçekten karşı çıkarsa "ben başka bi Ada'mı evlensem bana her dokunduğunda tiksinsem Mutlu olur Musun" de bizzat işe yarıyorPersembe gelecekler ilk once gelsinler dedi simdi de gelmesinler diyor.. Ben oyle bisey olursa konusturmazlarda yaa
Bu mantikli biraz daha onu da kirmamak istiyorum iyilikle olsun istiyorum sevgilimde hic olmazsa seni kaciririm diyor gercekten cikmazlardayim perisan bir haldeyim.. Yeni uyeyim belki yardim dokunur diye yazdim ve gercekten tesekkur ederimBaba herşeylerini hazırlamış insanlar çok ayıp olur de gerçekten karşı çıkarsa "ben başka bi Ada'mı evlensem bana her dokunduğunda tiksinsem Mutlu olur Musun" de bizzat işe yarıyor
Birakma niyetim yok zaten sevdigim beni bu kadar severken bir sorun yokken onu kalbimden nasil sokebilirim.. Ben hala ilk gunku gibi asigim ona ama bir yanimda da ilk askim babam var iste her iki tarafimda cok nazik kime ne diyecegimi bilemiyorumDur bakalım daha 2 yıl var ikna olurlar elbet olmazlarsa ben 2 yıl uğraştım dersin isteyenin 1 yüzü muhabbeti yani
İşte laf cambazlığı yapıp 2 tarafında gönlünü yapacaksın kv tarafına okul bitmeden babam istemiyor kendi babana mutsuz bi evlilik mi yapayım fardı duygu sömürüsu arada baba bak aynı huyları senin gibi sen benim ilk aşkımsın o da son aşkım olsun falan demeler torunlardan dem vurmalar :)Birakma niyetim yok zaten sevdigim beni bu kadar severken bir sorun yokken onu kalbimden nasil sokebilirim.. Ben hala ilk gunku gibi asigim ona ama bir yanimda da ilk askim babam var iste her iki tarafimda cok nazik kime ne diyecegimi bilemiyorum
İşte laf cambazlığı yapıp 2 tarafında gönlünü yapacaksın kv tarafına okul bitmeden babam istemiyor kendi babana mutsuz bi evlilik mi yapayım fardı duygu sömürüsu arada baba bak aynı huyları senin gibi sen benim ilk aşkımsın o da son aşkım olsun falan demeler torunlardan dem vurmalar :)
Sen ocaktan yeni alınmış çorbayı içmeye başlar Mısın?İki tarafinda kalbini feth et diyosun yani ama babamin yanina yaklasamiyorum konusamiyorum bile boyle bisey ilk defa basima geldigi icin babam sok gecirdi sasirdi.. benim tek umudum simdi karsi taraf onlar ikna etmeliler insallh gonlume gore olur yaa ne diyiyim..
Tabikide icmem ben babamdan hemen tamam demesinide beklemiyorum tek kizim dusunceleride var ama boyle kestirip atmasinida istemiyorum iste tanima firsati bile vermiyor yavas yavas insallh kabul eder boyle yaparak sevgilimide uzuyorum ama elimde degil.. Olmiyacak diye bizi ayiracaklar diye cok korkuyorumSen ocaktan yeni alınmış çorbayı içmeye başlar Mısın?
Dur kızım bi olaylar soğusun baban kafanda aileyi ölçsün tartsın
Tek kız vermek zordur babamın hiç ağladığını görmeyen ben beni isterken ağladığını biliyorum kv ve kp de çok duygusal annem ben eşim falan hepimiz ağlamıştık videoyu izlerken şimdi gülüyoruz ama benim babamda öyle hemen olsun demedi ilk eşimi sorguladı etti şartlar sundu sonra ailesine oğlunuza bunları şart koydum kefil misiniz dedi ailesi kefiliz sesi babam gelin o Zaman isteyin dedi ben şok oldum.Tabikide icmem ben babamdan hemen tamam demesinide beklemiyorum tek kizim dusunceleride var ama boyle kestirip atmasinida istemiyorum iste tanima firsati bile vermiyor yavas yavas insallh kabul eder boyle yaparak sevgilimide uzuyorum ama elimde degil.. Olmiyacak diye bizi ayiracaklar diye cok korkuyorum
İste bende tanimaya calissin arastirsin biseyler icin caba gostersin i simdi pat diye bitirmesini istemiyorum... Sizinle duygularimiz ayniymis demekki zor da olsa eger hayirlisi ise olmasini cok isterim benim cok hayalim var ve cok istiyorum bana dua edin lutfenTek kız vermek zordur babamın hiç ağladığını görmeyen ben beni isterken ağladığını biliyorum kv ve kp de çok duygusal annem ben eşim falan hepimiz ağlamıştık videoyu izlerken şimdi gülüyoruz ama benim babamda öyle hemen olsun demedi ilk eşimi sorguladı etti şartlar sundu sonra ailesine oğlunuza bunları şart koydum kefil misiniz dedi ailesi kefiliz sesi babam gelin o Zaman isteyin dedi ben şok oldum.
Ederim tabi ki Can'ım ana şöyle de birşey var hayırlısı başka biri ise afedersin sen totonu kızgın korlara da koysan olmuyor inşallah içinize sinen bu kişidir o olur ama babanıza biraz Zaman tanıyın aileyi tanımadı içinİste bende tanimaya calissin arastirsin biseyler icin caba gostersin i simdi pat diye bitirmesini istemiyorum... Sizinle duygularimiz ayniymis demekki zor da olsa eger hayirlisi ise olmasini cok isterim benim cok hayalim var ve cok istiyorum bana dua edin lutfen
Orasi tabikide oyle eger hayirlisi ise de havada karada olur.. Ben sadece babamin adim atmasini istiyorum o zamn istedigi kadar zamani var. Tabi bide erkek arkadasim kasimda askere gidecek..Ederim tabi ki Can'ım ana şöyle de birşey var hayırlısı başka biri ise afedersin sen totonu kızgın korlara da koysan olmuyor inşallah içinize sinen bu kişidir o olur ama babanıza biraz Zaman tanıyın aileyi tanımadı için
Canımm baban adım atmaz kız babası kp gelecek konuşacakOrasi tabikide oyle eger hayirlisi ise de havada karada olur.. Ben sadece babamin adim atmasini istiyorum o zamn istedigi kadar zamani var. Tabi bide erkek arkadasim kasimda askere gidecek..
Yani daha askerliğini bile yapmadan evlenmeye çalışan biri bana garip geliyor. Daha henüz hayata gerçek manası ile adım atamamışken böyle büyük bir taşın altına elini koyması cahil cesareti gibi geliyor kusura bakma. Bunun daha iş kısmı var, ev geçindirme kısmı var, hayat o kadar toz pembe değil maalesef. Bazı şeyleri gerçekçi düşünüp karar vermek gerekiyor. Tamam çok güzel seviyorsunuz birbirinizi, ama her deli gibi aşık olan şap diye evlenseydi ohoo ülkede bekar kalmazdı. İnsanlar 6 sene birlikte olduktan sonra anca evlenme kararı alıyor, yani bence biraz frene basıp babanı dinlemelisin.Merhaba arkadaşlar benim 2 yıllık bir ilişkim var ve sorunlar yaşadık ama yinede birbirimizi bırakmadık şimdi beni istemeye gelecekler babam açıkladım anlattım ama babam çok karşı onlar köyde oturuyor askerliğini yapmadı diye ve benim unutmamı bir daha konuşmamami söylüyor ne yapacağımı şaşırdım ben bir gün bile konuşmasam çıldırıyorum çok seviyorum acil yardım istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?