Yardım istiyorum..

Nasıl ikna edebilirim

• İyilikle ikna etmek

OY: 2 100,0%
  • Zora kosmak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    2
Neyi usteledigimiz icin oyle demis dediniz? Ya ben sehirdeyim ki onlar koydeler sehire de gelmeyide kabul ederler cok istersek ne yapmaliyim ben nasil ikna edebilirim ben onla mutlu olacagima inaniyorum guveniyorum. Bir tek koy diye bu is bitmemeli degil mi
Can'ım bence ilk aileleri tanıştır baba nişan falan değil sadece tanışın de sonra dönem sonuna doğru söz dersin 1. Sınıf biter nişan dersin 1 yıl nişanlı kalır evlenirsiniz tabi laf cambazlığı yapman lazım

Can'ım bence ilk aileleri tanıştır baba nişan falan değil sadece tanışın de sonra dönem sonuna doğru söz dersin 1. Sınıf biter nişan dersin 1 yıl nişanlı kalır evlenirsiniz tabi laf cambazlığı yapman lazım
Persembe gelecekler ilk once gelsinler dedi simdi de gelmesinler diyor.. Ben oyle bisey olursa konusturmazlarda yaa

Persembe gelecekler ilk once gelsinler dedi simdi de gelmesinler diyor.. Ben oyle bisey olursa konusturmazlarda yaa
Baba herşeylerini hazırlamış insanlar çok ayıp olur de gerçekten karşı çıkarsa "ben başka bi Ada'mı evlensem bana her dokunduğunda tiksinsem Mutlu olur Musun" de bizzat işe yarıyor

Baba herşeylerini hazırlamış insanlar çok ayıp olur de gerçekten karşı çıkarsa "ben başka bi Ada'mı evlensem bana her dokunduğunda tiksinsem Mutlu olur Musun" de bizzat işe yarıyor
Bu mantikli biraz daha onu da kirmamak istiyorum iyilikle olsun istiyorum sevgilimde hic olmazsa seni kaciririm diyor gercekten cikmazlardayim perisan bir haldeyim.. Yeni uyeyim belki yardim dokunur diye yazdim ve gercekten tesekkur ederim

Dur bakalım daha 2 yıl var ikna olurlar elbet olmazlarsa ben 2 yıl uğraştım dersin isteyenin 1 yüzü muhabbeti yani

Dur bakalım daha 2 yıl var ikna olurlar elbet olmazlarsa ben 2 yıl uğraştım dersin isteyenin 1 yüzü muhabbeti yani
Birakma niyetim yok zaten sevdigim beni bu kadar severken bir sorun yokken onu kalbimden nasil sokebilirim.. Ben hala ilk gunku gibi asigim ona ama bir yanimda da ilk askim babam var iste her iki tarafimda cok nazik kime ne diyecegimi bilemiyorum

Birakma niyetim yok zaten sevdigim beni bu kadar severken bir sorun yokken onu kalbimden nasil sokebilirim.. Ben hala ilk gunku gibi asigim ona ama bir yanimda da ilk askim babam var iste her iki tarafimda cok nazik kime ne diyecegimi bilemiyorum
İşte laf cambazlığı yapıp 2 tarafında gönlünü yapacaksın kv tarafına okul bitmeden babam istemiyor kendi babana mutsuz bi evlilik mi yapayım fardı duygu sömürüsu arada baba bak aynı huyları senin gibi sen benim ilk aşkımsın o da son aşkım olsun falan demeler torunlardan dem vurmalar :)

İşte laf cambazlığı yapıp 2 tarafında gönlünü yapacaksın kv tarafına okul bitmeden babam istemiyor kendi babana mutsuz bi evlilik mi yapayım fardı duygu sömürüsu arada baba bak aynı huyları senin gibi sen benim ilk aşkımsın o da son aşkım olsun falan demeler torunlardan dem vurmalar :)

İki tarafinda kalbini feth et diyosun yani ama babamin yanina yaklasamiyorum konusamiyorum bile boyle bisey ilk defa basima geldigi icin babam sok gecirdi sasirdi.. benim tek umudum simdi karsi taraf onlar ikna etmeliler insallh gonlume gore olur yaa ne diyiyim..

İki tarafinda kalbini feth et diyosun yani ama babamin yanina yaklasamiyorum konusamiyorum bile boyle bisey ilk defa basima geldigi icin babam sok gecirdi sasirdi.. benim tek umudum simdi karsi taraf onlar ikna etmeliler insallh gonlume gore olur yaa ne diyiyim..
Sen ocaktan yeni alınmış çorbayı içmeye başlar Mısın?
Dur kızım bi olaylar soğusun baban kafanda aileyi ölçsün tartsın

Sen ocaktan yeni alınmış çorbayı içmeye başlar Mısın?
Dur kızım bi olaylar soğusun baban kafanda aileyi ölçsün tartsın
Tabikide icmem ben babamdan hemen tamam demesinide beklemiyorum tek kizim dusunceleride var ama boyle kestirip atmasinida istemiyorum iste tanima firsati bile vermiyor yavas yavas insallh kabul eder boyle yaparak sevgilimide uzuyorum ama elimde degil.. Olmiyacak diye bizi ayiracaklar diye cok korkuyorum

Tabikide icmem ben babamdan hemen tamam demesinide beklemiyorum tek kizim dusunceleride var ama boyle kestirip atmasinida istemiyorum iste tanima firsati bile vermiyor yavas yavas insallh kabul eder boyle yaparak sevgilimide uzuyorum ama elimde degil.. Olmiyacak diye bizi ayiracaklar diye cok korkuyorum
Tek kız vermek zordur babamın hiç ağladığını görmeyen ben beni isterken ağladığını biliyorum kv ve kp de çok duygusal annem ben eşim falan hepimiz ağlamıştık videoyu izlerken şimdi gülüyoruz ama benim babamda öyle hemen olsun demedi ilk eşimi sorguladı etti şartlar sundu sonra ailesine oğlunuza bunları şart koydum kefil misiniz dedi ailesi kefiliz sesi babam gelin o Zaman isteyin dedi ben şok oldum.

Tek kız vermek zordur babamın hiç ağladığını görmeyen ben beni isterken ağladığını biliyorum kv ve kp de çok duygusal annem ben eşim falan hepimiz ağlamıştık videoyu izlerken şimdi gülüyoruz ama benim babamda öyle hemen olsun demedi ilk eşimi sorguladı etti şartlar sundu sonra ailesine oğlunuza bunları şart koydum kefil misiniz dedi ailesi kefiliz sesi babam gelin o Zaman isteyin dedi ben şok oldum.
İste bende tanimaya calissin arastirsin biseyler icin caba gostersin i simdi pat diye bitirmesini istemiyorum... Sizinle duygularimiz ayniymis demekki zor da olsa eger hayirlisi ise olmasini cok isterim benim cok hayalim var ve cok istiyorum bana dua edin lutfen

İste bende tanimaya calissin arastirsin biseyler icin caba gostersin i simdi pat diye bitirmesini istemiyorum... Sizinle duygularimiz ayniymis demekki zor da olsa eger hayirlisi ise olmasini cok isterim benim cok hayalim var ve cok istiyorum bana dua edin lutfen
Ederim tabi ki Can'ım ana şöyle de birşey var hayırlısı başka biri ise afedersin sen totonu kızgın korlara da koysan olmuyor inşallah içinize sinen bu kişidir o olur ama babanıza biraz Zaman tanıyın aileyi tanımadı için

Ederim tabi ki Can'ım ana şöyle de birşey var hayırlısı başka biri ise afedersin sen totonu kızgın korlara da koysan olmuyor inşallah içinize sinen bu kişidir o olur ama babanıza biraz Zaman tanıyın aileyi tanımadı için
Orasi tabikide oyle eger hayirlisi ise de havada karada olur.. Ben sadece babamin adim atmasini istiyorum o zamn istedigi kadar zamani var. Tabi bide erkek arkadasim kasimda askere gidecek..

Orasi tabikide oyle eger hayirlisi ise de havada karada olur.. Ben sadece babamin adim atmasini istiyorum o zamn istedigi kadar zamani var. Tabi bide erkek arkadasim kasimda askere gidecek..
Canımm baban adım atmaz kız babası kp gelecek konuşacak

Canim benimde ayni seyler basima geldi 5 yillik iliskimiz vardi ayni senin baban givi benim babamda istemedi bir suru bahaneler uretti sonrasinda bekledik o ara askere gitti o askerdeyken biz ayrildiko askerligini yapti geldi ben baska birini sevdim evlendim bitane kizim var suan nedense buyukler birseyler biliyor ve ben onlarin neden istemedigini simdi anladim iyikide olmamis suan sana hersey guzel geliyor eminim ama hayirlisi degilse sen kendinide yirtsan olmuyo benm sana önerim askerden gelmesini bekle baban belki biraz daha yumusar araya zaman girince araya babanin sevdigi insanlari sok onlar konussunlar o askerdeyken yumusatmaya calisin ama askerdyken erkeekler inanilmaz degisiyor ben bekle derim simdi hic nisan soz fln yapma

Bu işler gerçekten kader kısmet.. Allah sana kimi yazdıysa onunla hayat kurarsın..
Yaklaşık 5 sene önce ne nişanlımın babası oğlunun beni sevmesine ne de benim babam onlara kız vermeye razı idi..
Sebep de ailelerin farklı olması gibi anlamsız nedenlerdi...
Ama tabi biz o zaman çocuktuk yani böyle isteme durumu yoktu..
Araya zaman girdi.. 1.5 sene kadar.. Hiç bu konu ciddi ciddi konuşulmadı bu süre içersinde..
Nişanlımın vazgeçmediğini gören babası durumu kabul etti ve hiç birimizin haberi olmadan babamla konuştu..
1.5 sene önce asla olmaz diyen babam nasıl olduysa razı olmuş, diyorum ya kader, kısmett..
Nişanlım o zaman daha okuyordu, sonra askerlik vardı, ne iş yapacağı, ailesini nasıl geçindireceği hiç belli değildi ki hala da belli değil :)
Ama yani demem o ki, bunları kimse sorun etmedi, ya da sorun edilecek şeyler ama Allah izin vermedi çok şükür..

Sana tavsiyem bir delilik yapma, zamana bırak, asker gidecekse gitsin, gelince durumlar değişecek belki ne biliyorsun..
Olmaz diyen baban razı olacak :)
Sen sadece dua et ve ailenin sözünü dinle..
Hem askerlik başka birşey, sevdiğin insanı daha yakından tanıman için fırsat olur..
Allah ayırmasın tabi sizden uzak ama o kadar çok asker gidince ayrılık yaşayanlar var kii, resmen içlerindeki dışa vuruyor senin de gerçekleri görmeni, sevdiğin insanı çok daha yakından tanımanı sağlıyor..
Belki de babamın sorun ettiği sadece askerliktir, genelde askerliğini yapmayana ya da yapacak olana kız vermekten kaçıyorlar.. Öyleyse gitsin sağ salim gelsin sizin de işiniz hayırlısıyla hallolur inşaAllah..

Merhaba arkadaşlar benim 2 yıllık bir ilişkim var ve sorunlar yaşadık ama yinede birbirimizi bırakmadık şimdi beni istemeye gelecekler babam açıkladım anlattım ama babam çok karşı onlar köyde oturuyor askerliğini yapmadı diye ve benim unutmamı bir daha konuşmamami söylüyor ne yapacağımı şaşırdım ben bir gün bile konuşmasam çıldırıyorum çok seviyorum acil yardım istiyorum...
Yani daha askerliğini bile yapmadan evlenmeye çalışan biri bana garip geliyor. Daha henüz hayata gerçek manası ile adım atamamışken böyle büyük bir taşın altına elini koyması cahil cesareti gibi geliyor kusura bakma. Bunun daha iş kısmı var, ev geçindirme kısmı var, hayat o kadar toz pembe değil maalesef. Bazı şeyleri gerçekçi düşünüp karar vermek gerekiyor. Tamam çok güzel seviyorsunuz birbirinizi, ama her deli gibi aşık olan şap diye evlenseydi ohoo ülkede bekar kalmazdı. İnsanlar 6 sene birlikte olduktan sonra anca evlenme kararı alıyor, yani bence biraz frene basıp babanı dinlemelisin.

Hepinizin fikirleri icin saolun ben simdi evlenmiyecem ki 2sene nisanli duracaz o askerligini yapacak 5 ayda sonra isi zaten hazir burda su anda calisiyor gelincede devam edecek ben babama demeden bir sene daha durabilirdim ama daha fazla saklamamak icin sadce nisan olsun hepsi haloluncada dugun olsun dedik.. Arkadasin birinin demesi cok dogru biraz aile yapisi farkli bizimkiler bunu kabul edemiyor ha ben bastan beri olsun diye dua etmedim hayirlisi ne ise o olsun diye dua ettim.. Simdi erkek arkadasim ya olur ya olur diyor ben bu saatten sonra baban istemiyor diye senden vazgececek degilim diyor daha deli dusuncelere dusunuyor. Yani ben artik iki sevdigim adamin da ortasinda kaldim iyice yani

Back
X