Canım boşver kendi yaşına göre bul seni anlayacak birini
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Erkeğin daha Olgun olmak gerekmez mi sonuçta onlar daha geç olgunlaşıyo tabi bu yaşı gereği Olgun oldugu anlamına gelmez amao senin yaşına göre çok büyük evladım
Meraba bayanlar ben size bişeyler danışmak istiyorum uzun zamandan sonra ilk defa birine bişey hissettim kendisi 31 yaşında ben 22 yaşındayım kendisi iş gereği bayanlarla iç içe evliliği düşünüp düşünmediğini nasıl anlayabilirim çok fazlada muhabbetimiz yok ama çok sıcak davranıyo kendisi ve ilk olarak ona ben belli edemem duygularımı ben kendi duygularımı belli etmeden onun düşünce ve hislerini nasıl anlayabilirim acaba ☺️
Henüz duygular belli edilmedi mi birbirinize? Yani yakın davranıyor derken arkadaş olarakta yakın davranıyor olabilir mi?
Aradaki yaş farkının sorun olabileceğini ve hem onun beni heme benim onu anlayamayacagımımı söylüyosun canım tecrübeli ve büyük birilerine akıl danışmak istedim aklıma burası geldi teşekkür ederim :)
Evlenmelik adammı arıyosunki eğer sana karşı hissederse düzgün şeyler zaten düşünür evliliği hali hazırda evliliği düşünen bi erkek bulursan kaçır onu numunedir çünkü ayakları yıkanmalık adamdır :)
Benimde eşimle aramda 9 yaş var. Beni çoğu zaman anlamıyor hep o haklı ve çocuk gibi azarlıyor. Eşimle severek evlendim. Ama çoğu zaman beni herşeye pişman ediyor. Yaşın çok önemi var aslında seninle beraber büyümesi ve seni anlaması için canım
Aslında kadınlar erkeklerden daha erken olgunlaşıyo ama bunu kimi erkek anlamıyo yada anlamak istemiyo kendisinin üstün basmasını istiyo sanırım senin kimi zaman alttan alışın ve anlayışın senin olgunluğumu her türlü belli ediyor zaten canım ama bazende anlayamayaliyolar haklısın aslında mantıklı düşündüğünde olay daha farklı açıdan bakılıyor
Aslında böyle durumlarda büyük sözü dinleyeceksin canım annen anlayışlı bir insan ise onunla paylaş eminim oda sana aynı şekilde konuşacak. Biz kadınlar sahiplenilmek ve kendimizi güvende hissetmek istiyoruz böylede bir aşk arıyoruz genelde (ben öyle düşünmüştüm) ama bir yerlerde ters giden birşey variyi düşün canım. Aşk gelip geçici bitiyor geride sen kalıyorsun ..
Aslında böyle durumlarda büyük sözü dinleyeceksin canım annen anlayışlı bir insan ise onunla paylaş eminim oda sana aynı şekilde konuşacak. Biz kadınlar sahiplenilmek ve kendimizi güvende hissetmek istiyoruz böylede bir aşk arıyoruz genelde (ben öyle düşünmüştüm) ama bir yerlerde ters giden birşey variyi düşün canım. Aşk gelip geçici bitiyor geride sen kalıyorsun ..
Bnde tam tersini düşünüyorum ama 15 yaşından beri beraberiz liseden beri yani ve eşimi ben büyütüyorum yaşıtız böylede bi durum var olgun değil tamam sorumsuzda değil ama tavırları tepkileri çok fevri çocuk gibi geliyo bana bnce ideal bi yaş farkı olmalı ikiside kötü çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?