Merhaba kizlar, kendimi tanitayim biraz ben 33 yaisndayim esim 36 bir senelik evliyiz ikimizin de ilk evliligi 4 aylik evliyken aileme dondum esim bir kac kere tokat attigi icin aileme dondum 7 ay ayri kaldik 7 ay sonunda baristik evime dondum sadece 3 hafta surdubir kac gun sonra beni evden kovmaya basladi istemedigini soyledi anlamiyorum istemiyordun niye gelip aldin 2 gun once aileme dondum icim kan agliyor ben esimi hala seviyorum sorunumuz yoktu niye boyle yapti anlamadim olmicagini soyledi defol git evimden hakaret vs vardi bende gittim bana akil verin cok kotuyum
Adamin pskolojik sorunlari var sanirim norml deil¿Durduk yere değil kaynanam yüzünden saçma sapan bir konu yüzünden buna karşilik aileme gittim 7 ay kaldim tekrar bariştik 3 hafta kaldim iki de bir olmicak evimden defol git dedi bazen çok iyidi bazen de evden kovuyordu neden kovduğunu anlamiş değilim bir sorunumuz yoktu hata sali günü evlilik yıldönümüzdu herşey çok iyidi cumartesi sabahi bu başladi git demeye istemiyormuş beni bende aileme dondum
Uzaklaştrma almştir zaten kocanz uzak durn bence size el kaldran kovarak aşagilayan bi insan sonuçta hemde daha 1 yillk evlisiniz ne bekliyosunuz daha.....Severek evlendikhatasinin farkina varmistir diye geri dondum ama sonu gene hüsran kovduğu gün soluğu karakolda aldik şiddet ve başka bir özel konu için şikayetçi oldum eşimden o sinirle şimdi de iyi mi kotu mu yaptim bilemiyorum
Keske sikayetci olmasaydiniz hemen ama olan olmus iste dua edin ve donmeyin blki hatasinin farkina varir hayirlisi olsunSeverek evlendikhatasinin farkina varmistir diye geri dondum ama sonu gene hüsran kovduğu gün soluğu karakolda aldik şiddet ve başka bir özel konu için şikayetçi oldum eşimden o sinirle şimdi de iyi mi kotu mu yaptim bilemiyorum
Varliginda nasil bi huzur buluyosunuz pardon?Biliyorum ama kalbime söz geçiremiyorum nefret etmem gerekirken yokluğu zor geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?