Yardim kizlar esim beni evden kovdu :(

Ozlemceee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
6
1
1
42
Merhaba kizlar, kendimi tanitayim biraz ben 33 yaisndayim esim 36 bir senelik evliyiz ikimizin de ilk evliligi 4 aylik evliyken aileme dondum esim bir kac kere tokat attigi icin aileme dondum 7 ay ayri kaldik 7 ay sonunda baristik evime dondum sadece 3 hafta surdu :( bir kac gun sonra beni evden kovmaya basladi istemedigini soyledi anlamiyorum istemiyordun niye gelip aldin :( 2 gun once aileme dondum icim kan agliyor ben esimi hala seviyorum sorunumuz yoktu niye boyle yapti anlamadim olmicagini soyledi defol git evimden hakaret vs vardi bende gittim :( bana akil verin cok kotuyum :(

hiç detay vermemişsin. bu şekilde yardımcı olamayız. aranız neden kötü? hangi sebepler yüzünden tartışıyorsunuz? sence eşinin veya senin ne gibi hatalarınız var..vs

Durduk yere değil kaynanam yüzünden saçma sapan bir konu yüzünden buna karşilik aileme gittim 7 ay kaldim tekrar bariştik 3 hafta kaldim iki de bir olmicak evimden defol git dedi bazen çok iyidi bazen de evden kovuyordu neden kovduğunu anlamiş değilim bir sorunumuz yoktu hata sali günü evlilik yıldönümüzdu herşey çok iyidi cumartesi sabahi bu başladi git demeye istemiyormuş beni bende aileme dondum

Adam ruh hastası demek ki, çocuğunuz da yok hiç zorlamayın sizin ilişkinizin oluru yok besbelli.

İşte o ilk tokat da geri dönmeyecektiniz.
Oyuncak gibi evlilik mi olur .
Canı isteyince gel, istemeyince git.
Bu şekilde yürümez malesef.

Allah sabir versin cok zor bir durum peki severek mi evlendiniz esinizin ailesinin onayi varmiydi ?

Merhaba kizlar, kendimi tanitayim biraz ben 33 yaisndayim esim 36 bir senelik evliyiz ikimizin de ilk evliligi 4 aylik evliyken aileme dondum esim bir kac kere tokat attigi icin aileme dondum 7 ay ayri kaldik 7 ay sonunda baristik evime dondum sadece 3 hafta surdu :KK43: bir kac gun sonra beni evden kovmaya basladi istemedigini soyledi anlamiyorum istemiyordun niye gelip aldin :KK43: 2 gun once aileme dondum icim kan agliyor ben esimi hala seviyorum sorunumuz yoktu niye boyle yapti anlamadim olmicagini soyledi defol git evimden hakaret vs vardi bende gittim :KK43: bana akil verin cok kotuyum :KK43:

canımm o seni kaybetme korkusuyla geri geritip sonra da hevesinin geçtiğini anlamış gibi geldi bana..
Bu durumda seni haketmemiş.Kimse senden değerli değil.. Bence sen de onu isteme sevsen de geçer zamanla nasıl hissettiğini anlıyorum ama inan kurtulmuşsun..
Umarım bir an önce unutursun .. Sevgiler..

Durduk yere değil kaynanam yüzünden saçma sapan bir konu yüzünden buna karşilik aileme gittim 7 ay kaldim tekrar bariştik 3 hafta kaldim iki de bir olmicak evimden defol git dedi bazen çok iyidi bazen de evden kovuyordu neden kovduğunu anlamiş değilim bir sorunumuz yoktu hata sali günü evlilik yıldönümüzdu herşey çok iyidi cumartesi sabahi bu başladi git demeye istemiyormuş beni bende aileme dondum
Adamin pskolojik sorunlari var sanirim norml deil¿

Severek evlendik :( hatasinin farkina varmistir diye geri dondum ama sonu gene hüsran :( kovduğu gün soluğu karakolda aldik şiddet ve başka bir özel konu için şikayetçi oldum eşimden o sinirle şimdi de iyi mi kotu mu yaptim bilemiyorum :(

Severek evlendik :KK43: hatasinin farkina varmistir diye geri dondum ama sonu gene hüsran :KK43: kovduğu gün soluğu karakolda aldik şiddet ve başka bir özel konu için şikayetçi oldum eşimden o sinirle şimdi de iyi mi kotu mu yaptim bilemiyorum :KK43:
Uzaklaştrma almştir zaten kocanz uzak durn bence size el kaldran kovarak aşagilayan bi insan sonuçta hemde daha 1 yillk evlisiniz ne bekliyosunuz daha.....

Severek evlendik :KK43: hatasinin farkina varmistir diye geri dondum ama sonu gene hüsran :KK43: kovduğu gün soluğu karakolda aldik şiddet ve başka bir özel konu için şikayetçi oldum eşimden o sinirle şimdi de iyi mi kotu mu yaptim bilemiyorum :KK43:
Keske sikayetci olmasaydiniz hemen ama olan olmus iste dua edin ve donmeyin blki hatasinin farkina varir hayirlisi olsun

Biliyorum ama kalbime söz geçiremiyorum nefret etmem gerekirken yokluğu zor geliyor :KK43:
Varliginda nasil bi huzur buluyosunuz pardon?
Onu bi anlatnda bizde ona göre yorm yapalim siddet ve kavgadan baska bisey göremedimde ben¿?¿

Back
X