yardım kızlar :(

tceduru

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2013
49
3
6
35
Ankara
Cıkmazda oldugumu dusundugum su sıralarda aklıma burası geldı.
24 yasındayım 3 bucuk yasında bı kızım var kocam cok sorumsuz. Örnek (bı arkadas ortamında bıZ kahkaha atarken o uyuyo yada evın yada bızım bı ıhtıtacımız olsa hıc umursamıyo ustunu ben vermesem degıstırmıyo bıle ayrıca cok pıs her konuda )
ev cocuk gecım yapma kocaya bkma hersey benım ustumde cocugumla oynamaz konusmaz ılgılenmez ayrıca.
Bıde kaynana facıyası var en cok bu konuda muzdarıbım, evlerının tam karsısından ev aldılar bıze esım ve kayınpederde bır calışıyo. Bızı baska yere yollamıyolar gıdemezsınız yapamazsınız alamazsınız...

1 senedır psıkıyatrı ilacları kullanıyorum psıkologun onerdiği işe gır yada kursa gıt. Fakat ışe gırmemede kursa da ızın vermıyolar kafayı yıcem artık nolur akıl verın

kocan tembelliğe alışmış işte baba evde eş idare ediyor nasılsa bu arada anlayamadığım izin vermiyorlar ne demek? kocan mı vermiyor ailesi de mi burnunu sokuyor

Kocam onlara meydan verıyo onların hayır dedıgı bısı yapamıyorum nefret edıyorum malesefkı boyle

kim izin vermiyor hangi sıfatla? Zaten kocanın varlığı yokluğu belli değilmiş ayy çok sinir oldum Ayrıca hangi gerekçeyle kim izin vermiyor?

Onlara bu durumu anlatamıyorum ayrılmak ıstıyorum fakat kızım cok kucuk onjn ıcın goze alamıyorum cok caresız hıssedıyorum kendımı

Kayınvalideyle pedere noluyomuş sen işe girince. ogluşlarına kafa tutmaya başlarsın diye mi korkuyolarmış..

Dua et evleriniz ayrı ya. Ayrıca işe girmeni sorun edebilirler evlenmeden önce de çalışmıyosan kocan sana diyebilir ki ben çalışan kadınla evli olmak istemiyorum istesem çalışanla evlenirdim zaten diye. Evet bunu kocan der sana birlikte yaşıyosunuz. Ama o karşınızda oturan iki yaşlıya ne oluyor allah aşkına.. Onlar kim ya..

Kocan kaç yaşında? Çalışıyor mu ya da babasından bagımsız bir işi var mı? Evinizi de onlar aldıgı için her şeyde söz hakkı görüyolar. Ve muhtemeln oglunu tanıyo insanlar. anlattıgın kadarıyla tembel ve sizi yalnız bırakmak istemiyorlar..

Onlara bu durumu anlatamıyorum ayrılmak ıstıyorum fakat kızım cok kucuk onjn ıcın goze alamıyorum cok caresız hıssedıyorum kendımi

Zaten ilgilenmiyormuş ki çoçuğunuzla yazık değil mi size o kadar ilaç kullanıyormuşsunuz... Bu ilaçlara daha ne kadar dayanırsınız ki Kendi ailenizden biraz destek alıp bu durumdan kurtulsanız olmaz mı :26::26:

Kocam 33 yasında. Sanayıde atolyelerı var 2 kardes ve 1 baba calışıyolar. Sankı bedavata para vefıyolar gıbı her aldıgımıza karısıyolar verdıklerı parada işcilerden az

Canım aynı yaştayız ya. Çok genç değil miyiz böyle ilaçlar için. Bir dönem ben de kullandım ama bünyem alt üst oldu. Dayanılcak şey değil onlar..

Ezildiğin evde durma. Kolay kolay boşan denmez ama sana çok üzüldüm. kendini böyle küçük düşürme. Sen onlara muhtaçsın gibi davranıyolar. Ve muhtaç kalmaya devam et istiyorlar. Lütfen annenle paylaş durumu. Cesur ol biraz. Rest çek. Ezilme lütfen. O sıkıntıları içe attıkça hastalık hastalıgı çıkarıyor... Allah yardımcın olsun.

Cok konustum ailem onay vermıyo cocuk vsr sıgamazsın falan fılan. Arkamda destek olmadan yapamam kızımı benden alırlarsa tasayamam

ay canım ya eşin ilk evlendiğinizde mi öyleydi severekmi evlendin yoksa ailenin zoru ile mi
bence ailenle konuş ailesi anlamıyorsa eşin anlmıyorsa zorrr
ya sabretcen bekliycen eşini değiştirmeye calışcan yada

Ben bekarken hıc boyle degıldım yasamak ıcın cabalar hatatta sıkı sıkı duturdum sımdı cok zavallı hıssedıyorum kendımı haa bıde butun kkmsulsra tugceyle gorusmuceksınız demış suan bnkmle kımse konusmuyo

Cok konustum ailem onay vermıyo cocuk vsr sıgamazsın falan fılan. Arkamda destek olmadan yapamam kızımı benden alırlarsa tasayamam

Kızını alamazlar ama şimdiye kadar hiç çalışmadıysan zorlanıcaksın. Ailen büyük bir problem olarak görmüyodur bunları. Hepimizin anneleri yaşamış zaten benzer şeyler. Ama keşke bizler yaşamayalım diye biraz çaba gösterseler. Muhtemelen boşandıgında daha mutsuz olacagını düşünüyolar..

Ya da kocanla yaşamayı öğrenicen.. İşe giremesen de kendine farklı aktiviteler bulman lazım. Kocanı değiştirmek için çaba sarfeticen..

O niyemiş ki, kocan mı demiş bunu komşulara :///

Kocam onlara meydan verıyo onların hayır dedıgı bısı yapamıyorum nefret edıyorum malesefkı boyle
aslı sorun burda zaten kocanın onlara meydan vermesinde ikiniz aranızda konuşsanız halledeceksiniz belki de ama araya 2. 3. kişiler girince işler arap saçı oluyor

huyuna git bi süre yaptıklarını görmezden gel
önce çalışmana ikna olsun

Adam benım yaptıklarımı gormuyo bı derdım varsa dınlemıyo konusmuyoruz hıc bı evde ıkı yabancı gıbıyız evlıluk terapıstıne gıdelım dedım onu bıle kabul etmedk kıtap aldım psıkologumun onerdıgı okumadı caba sarf etmıyo

sabret öyle acele karar verilmez.zaten vermemişsin.öyle kolay kolay da üzülme canını sıkma.üzülme sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…