mademöyle
takma çoçuğunla ilgilen kendinle ilgilen
üstüğne düşeni yap o kadar
hemen boşanmak olmuyor işte
mücadele şart
o gitmese de sen git terapiste.bırakma.
doğum yapmış kadını tatile mi götürdüler ?Cok yoruldum kızım tek dayanagım hamılelıgım rıskluydı son aylarda erken olabılırdı ve o bna halısını sıldırdı evını temızlettı annem dogumdan sonra 1 hafta geldı evı uzak kaynvalude var dıye gelmedı snra oda gelmedı tek badıma her ısımı yaptım sezeryanlıyım dıkışlerım acıldı kızım 30 gunlukdu onlar tatıle gıtcez sana bu halde guvenıp bırakamam torunumu dedı benı dıkışlerım ocıkken 10 saatlık yola goturdu daha neler neler
doğum yapmış kadını tatile mi götürdüler ?
ne kadar vdüşüncesizlermiş ya peki eşin nasıl razı geldi buna
ya valla benim sorunlarım çok diye şikayet ediyorumya bunları okyunca şükrediyorum
kv de bi alemmiş koskoca bayan bilmiyormu canım dikişlerinin acılacağını
Doguma gıtcegım gun bana sen sezeryan olcan 1 hafta ayaga kalkamazsın 4 5 kap yemek yap gıt dedı haa bı tabakda bnm evıme getırse ıcıme dert olmazdı bunu dusunen onu dusunmez mı
Doguma gıtcegım gun bana sen sezeryan olcan 1 hafta ayaga kalkamazsın 4 5 kap yemek yap gıt dedı haa bı tabakda bnm evıme getırse ıcıme dert olmazdı bunu dusunen onu dusunmez mı
bu komsulara senınle konusmamaları konusunda uyarmasına fecı ifrit oldum. nolcakmıs konusurlarsa? tabı sen onlarla belkı dertlesiceksin sorunlarını anlatıcaksın böle olunca kaynananın kayınpederin götü acılacak, e komsularda boş dururmu onlarda sana akıl vercekler senın gozunu acıcaklar dimi? terbiyesiz ahlaksız. anladıgım kadarıyla kayınpeder bu ıkı oglanı hala yönetme ewlılıklerıne burnunu sokma hakkını kendınde göruyo.eşinde bitiyo aslında iş. ailesine senı asla ezdırmemesı lazım. kendınızle ılgılı kararları onlara verdırmemesı lazım.ama sende bıraz pasif kalmışsın canım ya sindirmişler seni.kendıne guven.gerekırse ekmegını kendın kazan cocuguna kendın bak tabı soylemesı kolay dıceksın ama ömur boyu köle gibide yaşanmazki seni adam yeıne koymayan ınsanlar arasında(
bu komsulara senınle konusmamaları konusunda uyarmasına fecı ifrit oldum. nolcakmıs konusurlarsa? tabı sen onlarla belkı dertlesiceksin sorunlarını anlatıcaksın böle olunca kaynananın kayınpederin götü acılacak, e komsularda boş dururmu onlarda sana akıl vercekler senın gozunu acıcaklar dimi? terbiyesiz ahlaksız. anladıgım kadarıyla kayınpeder bu ıkı oglanı hala yönetme ewlılıklerıne burnunu sokma hakkını kendınde göruyo.eşinde bitiyo aslında iş. ailesine senı asla ezdırmemesı lazım. kendınızle ılgılı kararları onlara verdırmemesı lazım.ama sende bıraz pasif kalmışsın canım ya sindirmişler seni.kendıne guven.gerekırse ekmegını kendın kazan cocuguna kendın bak tabı soylemesı kolay dıceksın ama ömur boyu köle gibide yaşanmazki seni adam yeıne koymayan ınsanlar arasında(
Kocamın umrunda degılım kı cırkın falan olsam bı nebze hak vercem ama ıyle ekıne yuzune bakılmıcak bırı de degılım
canım bu davranışların güzellikle alakası yokki bakımlılıkla alakası yokki vicdanla alakası var
Kesınlıkle calışmam lazım cok haklısın ayakta durmam sart. Kızlar cok saolun ya bı nebsede olsun rahatladım aklımda bışıler olustu hepınıze ayrı ayrı tesekkur ederım
canım önmli olan önce kendin gerisi sonra gelir bunu unutma eşinide elinde tutmaya calış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?