• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım kızlar ☺☺

oyyy zordur benim kiz suan 3 aylik eylul sonu annemlerde dogum yaptim baktim gelenin arkasi gozukmuyo bebek hasta olcak 13 gunlukken ucaga binip evimize geldik derken burdada geldi ama annenlerin orda oldugum kadae degil hala sakiniyorum bir yaza girseydik guzel olurdu buyurdu

Cok zor valla ben doğum da hastaneden çıkınca kv ye gittim evimiz tasiniyordu annemde yurt dışında beklenen doğum tarihine yakin bilet almıştık doğum erken oldu neyse ben orda bir odada kaldim yaz ayiydi ama kötüydü kimseye derdimi anlatamadim resmen herkese vurasim geldi
Tanımadığım insanlarin gelip bebegin eline para vermeye kalkmasi, kv nin oğlumun parmaklarını emmesi dudağından öpmesi çıldırttı... sen dünyayı de anlamayan anlamıyor sadece reynax böyle ellettirmiyor diyorlar...

bebeği kapıdan gösterirsiniz, zaten gelip öpecek halleri yok el kadar bebeği bizim akrabalar öyle yapardı.

doğrusu da o zaten

Cnm bende geçen sene ocakta yapmıştım doğumumu. Gelen kendini sağlıklı sanıyo 2 gün sonra hasta çıkıyor. O mikrop bebişe yetiyor zaten. En güzeli sen ufonu yak odan da arada çık" ay bak kimler gelmiş" diye 2 dk sok sobalı odaya çocuğunu görsünler ben bi emzireyim de kaybol odadan. Zaten bi emmeye başlıyor kuzucuk 1 saat sürüyo yorula yorula. Allah sağlıcakla hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin cnm.
Aminnn allah razı olsun ay msjınızla içim rahatladı gerçekten sağolun başka türlü çıkar yolum yok çünkü

saglik faktoru gibi onemli bir etken varken gelmeyiversinler mumkunse,soyleyin bir sure sonra kabul edin cocugunuzun sagligindan daha mi onemli insanlarin tepkisi?onun disinda ufo sobalar zararli diye okudum

Surat yaparsa yapsınlar
Toplayıp gelemezler öyle bir dünya Yok evde değilim yada müsait değilim kabul edemem diyeceksiniz
Eşinize ve kayınvalidenize söyleyin doktor uyardı Bebek kalabalık ortamda mikrop kapar bebeğimi tehlikeye atamam diye
Zaten lohusa olacaksınız misafir ağırlamakla mı uğraşacaksınız bebeğinize bakmakla mı?
Gerekirse siz kötü olun kimseyle görüşmeyin kendi düzeninizi bozmayın ama.
İnsanları ağırlarsanız sizden iyisi olmaz kabul etmezseniz sizden kötüsü olmaz
Kimseye yaranmaya çalışmayın
Gelmek isteyen olursa aa bende sana gelmeyi düşünüyordum müsait misin deyin
Bir daha size gelmeyi teklif etmezler :)
Çook tşk ederim bu söylediklerinizide dikkate alacağım allahtan tek şansım eşim benim yanımda benim fikrimde

Enfeksiyon riski var diyerek misafir kabul etmeyin direkt benim bir yakınım öyle yaptı yapacak bir şey yok bebek o sevilmez

Misafir kabul etme, sonra bir organizasyon yapar herkesi bir arada aradan cikarirsin cok daha kolay olur. Kvye soyle bebegi gormeye gelenler bebegin sagligini tehdit eder her zaman. El yikamadan kucaklarina alirlar,agzini burnunu agucuk diye minciklarlar cocugun sanki cok anliyormus gibi. Boyle banalliklere izin vermeyin

Misafir kabul etmeyin dicem ama mümkün değil yazmissiniz. Sürekli ufonun açık olmasida bebege zararlı,soba yakmaya çalışırken ortaya çıkan o duman vs de. Bence odanızda ufo olsun evet. Soba yakma sürecinde falan odanizda olun. Gun icerisinde sobanın olduğu yerde olun ama bir misafir geldiğinde odaniza geçin,gittiklerinde tekrar çıkar geçersiniz salona. Bilemedim boylede kaç kez çocuğu rahatsız etmiş olacaksınız ama sürekli misafirin olduğu yer de durmak hiç olmaz gibi

Misafir kabul etmiyoruz diyeceksiniz,mevlüt yapıp bikerede herkesi toplayacaksınız. Mevlüttede bebek uyuyor emiyor muhabbetine odanızdan çıkmayacsksınız. Hergün hergün misafirle mi uğraşacaksın,yazık günah.

Canım bence bikaç ay geçsin şu soğuk havalar filan öyle kabul et misafiri.ay varya bebek doğar doğmaz damlıyolar ya sinir oluyorum resmen.kimseyede gösterme daha çok küçük nazar çabuk değer.allah korusun zaten zor sahip olmuşsun.

Kucağa verme dedi doktor diyip söyle bi yüzünü gösterip çok uykusu var yazık diyip içeri götürün diyeceğim de bizim milleti durdurmak zor.. illa peşinden gelen uyuyan bebeğe bile bi elleyen çıkabilir.. elinden geleni yap ama kendini delirtme.. onu öpmez seni öper hasta kişi yine mikrop girer eve.. hasta gelen zaten eve getirecek mikrop.. çok düşününce neler çıkar.. sakin ol bol bol uzak tut.. hadi pamuk eller banyoya yaptır gelene.. antibakteriyel sabun koy kocaman banyoya göze sokar gibi mesela :) sağlıkla kavus bebeğine canım..

ufodansa o odayada bir soba kursaniz ?
ufodan daha saglikli olur diye dusunuyorum bilemedim

Arkadaşlar allah razı olsun bu söylediklerinizin hepsini dikkate alacağım. Bizim burda malesef lohusaya giderken musait msn diye haber verilmiyor nede olsa o ev hep musait olurmuş misafire saçmalığa bakar mısınız .akşam gelen olma zaten eşimde yatak odasında ufoyu kapatmayız diyor gündüz yatak odam çok güneş görüyor orda oluruz biri geldiğinde diyor. Ah keşke yatak odasına soba kurma şansım olsada kurabilsem ama malesef bacası yok

Benim ablam yatak odasina kurdu besigini cocugu oraya yatirdi kendide yatakta yatti dinlendi gelen de oturma odasına oturdu bakmak isteyen de bebek besikteyken bi bes dakika baktılar oyle kucağa alayim seveyim demediler zaten minnacık bebek oluyorlar almasınlar kucağa.
Yaşadığınız yer ve yatak odası çok soğuk değilse ufo olabilir ama devamlı yanmali.kapaninca soğuk olur.bak arkadaslar odayı kurutuyor diyorlar buhar makinasını da ekle yanina o zaman.

Bebegi gormeye gelecekler ve siz baska odaya mi gececeksiniz?
Misafirler kiminle oturacak? Sonucta bebegi gormeye geleceklerse nerde oturursaniz oturun yaniniza geleceklerdir.
Baska cozum bulmalisiniz.

Back
X