Eşin şiddet uyguluyor mu sana bu evde öleceksin diyen psikopat yapar yaniSöylüyorum bana diyo bu evde öleceksin yani ben Burdan çıkmam diyo kaynım geliyo oğluma diyo maymun şerefsiz maymundan 5 dk önce doğmuş hakaret eşim sessiz kalıyor abla çok bunaldım oğluma bağlanmim de kime bağlanayım
Yok onu hani ölene kadar bu evde yaşıcakaın anlamında söylüyorEşin şiddet uyguluyor mu sana bu evde öleceksin diyen psikopat yapar yani
O evden bir şekilde çıkmaya bak ilk güzel güzel anlat huyuna git aileyi hiç kötüleme ters tepiyor. Baktın olmuyor baskı yap dişini gösterYok onu hani ölene kadar bu evde yaşıcakaın anlamında söylüyor
Çok tşk ederim dediğinizi uygulayacağımO evden bir şekilde çıkmaya bak ilk güzel güzel anlat huyuna git aileyi hiç kötüleme ters tepiyor. Baktın olmuyor baskı yap dişini göster
Bir ümit kurtarılabilir belkiKv nin neden çocuğa kendi terbiye vermek istediğini anlayabiliyorum
İyi hemde çok iyiHayvanlar insanlarla evlenmez!!
Anlamadım yani ben mi kötüyümKv nin neden çocuğa kendi terbiye vermek istediğini anlayabiliyorum
Siz neden Benin’le dalga geçiyorsunuz anlamıyorumBir ümit kurtarılabilir belki
Siz böyle yukarıdan bakın dalga geçin ben Doğudan büyüdüm ve babamın durumu kötüydü ona yük olmamak adına erken evlendim bende sizi hesaba alıp abla gibi tavsiye almak istiyorum çünkü ablam yok hata bende özür dilerim hepimizden birdahaki katılmam zaten iyi günlwrÇocuğun çocuğu olmuş.
Bilemedim...
Yukarından da bakmadım, dalga da geçmedim. Ablan yaşında değilim zaten iki yaş büyüğüm senden.Siz böyle yukarıdan bakın dalga geçin ben Doğudan büyüdüm ve babamın durumu kötüydü ona yük olmamak adına erken evlendim bende sizi hesaba alıp abla gibi tavsiye almak istiyorum çünkü ablam yok hata bende özür dilerim hepimizden birdahaki katılmam zaten iyi günlwr
Siz böyle yukarıdan bakın dalga geçin ben Doğudan büyüdüm ve babamın durumu kötüydü ona yük olmamak adına erken evlendim bende sizi hesaba alıp abla gibi tavsiye almak istiyorum çünkü ablam yok hata bende özür dilerim hepimizden birdahaki katılmam zaten iyi günlwrBir ümit kurtarılabilir belki
E ne dememizi umdun? Pislik çirkef görümce, öküz hayvan koca. K.valide hanım derken onu aşağılamıyor musun? Bak böyle ömür geçmez. Böyle negatif hislerle kendini yorarsın. Kimse eş ailesini sebmek zorunda değil ama hem büyük oldukları için hem de eşimizin ailesi oldukları için saygı göstermek zorundayız. Ne gördünki 2/3 yılda bu kadar laf saydırıyorsun.Siz böyle yukarıdan bakın dalga geçin ben Doğudan büyüdüm ve babamın durumu kötüydü ona yük olmamak adına erken evlendim bende sizi hesaba alıp abla gibi tavsiye almak istiyorum çünkü ablam yok hata bende özür dilerim hepimizden birdahaki katılmam zaten iyi günlwr
Kes sesini defol git sayfamdan uzaaaaE ne dememizi umdun? Pislik çirkef görümce, öküz hayvan koca. K.valide hanım derken onu aşağılamıyor musun? Bak böyle ömür geçmez. Böyle negatif hislerle kendini yorarsın. Kimse eş ailesini sebmek zorunda değil ama hem büyük oldukları için hem de eşimizin ailesi oldukları için saygı göstermek zorundayız. Ne gördünki 2/3 yılda bu kadar laf saydırıyorsun.
Ayrıca batıda biz doğuluları büyüklerine çok saygılı diye biliriz. Bu ajitasyonundan bişey çıkmaz bu sayfada.
Sizin gibi kötü kalpli insanla muhattap olmak istemiyorum yazmayın cevap vermeyin benim sayfamaE ne dememizi umdun? Pislik çirkef görümce, öküz hayvan koca. K.valide hanım derken onu aşağılamıyor musun? Bak böyle ömür geçmez. Böyle negatif hislerle kendini yorarsın. Kimse eş ailesini sebmek zorunda değil ama hem büyük oldukları için hem de eşimizin ailesi oldukları için saygı göstermek zorundayız. Ne gördünki 2/3 yılda bu kadar laf saydırıyorsun.
Ayrıca batıda biz doğuluları büyüklerine çok saygılı diye biliriz. Bu ajitasyonundan bişey çıkmaz bu sayfada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?