Yardım 😭

20 yasinda bir cocuksun. Herkesten nefret ediyor gibi bir enerjin var mesajinda. Acaba insanlara boyle davranarak kendinden sogutmus olabilir misin?
Ya gerçekten öyle bir insan değilim asla saygısızlık etmem kimseye cevap veremem bana küfür Etseler de ağlayarak buraya yazdım ve haklısınız öyle yazmamam gerekirdi ve çocuk değilim

Ogluna maymun serefsız maymundan bes dk once dogmus derken kaynana susan kocanın da Allah belasını versin.

Ya agresif değilim onlara cevap veremiyorum eşimden dolayı ağlayarak yazdım yazdığım doğru şeyler değildi haklısınız yaşanmışlıklar yıprattı kuduran bakmayın haklısınız cevap veren herkesten özür dilerim eşim 26 yaşında kaçarak değil düğünümde bile kavgalar çıktı

Ogluna maymun serefsız maymundan bes dk once dogmus derken kaynana susan kocanın da Allah belasını versin.
Evet sesimi çıkarınca da üst kattan kaynanam çığlık ata ata bağırıyor benim Ai̇lem zelihanın ağzınamı s...ç.. falan ben yapayım artık bende burda yazarken agresif saygısız laflarım aldım olayları bilmeyince işte boşaldım

Yazdıgın seyler bence dogru, ogluna maymun serefsız diyen anasına anne ne diyorsun sen diye soramayan adam yazdıgın herseyı hakedıyor.
Kaynanan desen, keske benım kaynanam olsaydı da kuzeyle guneyın yerini sasırtsaydım ona bebegıne maymun serefsız derken.

Sana diyorum ki, suraya yazdıklarını yuzlerıne de soyle.
Cırkef ol.
Zaten mutsuzsun, daha ne kadar mutsuz olabilirsın diyorum.

Kendine saygısız deme ya. Saygısız falan degılsın en beter cirkeflıgı hakedıyorlar.
Yapmadıgın ıcın suclusun.
Yap diyorum ben

Anladım bu sefer de dayak yicem ailemin durumu kötü onlara gitsem oğlumla yük olacağım İnan’ın öyle çıkmaz bir durumdayım ki

çok sinirli olabilirsiniz ama kusura bakmayın öküz hayvan çirkef ayı vs bu tabirler hiç hoş değil normalde değil.

Son düzenleme:
Anladım bu sefer de dayak yicem ailemin durumu kötü onlara gitsem oğlumla yük olacağım İnan’ın öyle çıkmaz bir durumdayım ki
Of ana kuzusu kocan sıddet te mi uyguluyor, dovdu mu hıc senı ya bu aileye senı sen istesen bile keske vermeseydi aılen

Yok yanlış anlamışsınız kaynım benim oğluma diyor ki oğlum da 9 aylık bir melek oğluma diyor ki şerefsiz maymundan 5 dk önce doğmuş bende çok ağladım eşimden dolayı sesimi çıkaramıyorum bende buraya yazdım öfkeyle

Konu sahıbı o kısmı sılmıs sanırım, maymun serefsız maymundan bes dk once dogmus dıye kaynanası konu sahıbının bebegıne diyor?

9aylikmis oğlunuz annesi sizsiniz izin vermeyin götürmesine,ısrar ederse mama yiyecek uyuyacak felan bahene bul götürmesine izin verme ,aklın varsa bu tiplere birdaha çocuk doğurma ,benimde çocuklarım var ben izin vermezsem babası bile götüremez evden ,götürmesine engel olmazsan çocuğu senden uzaklastirirlar az büyüyünce oğlunuz sizi dinlemez.

Haklısınız dediklerinizi harfiyen yapıcam

Yaaaa bende siz öyle diyorsunuz anladımmmm Kusura bakmayınnnn

Kv ye açık açık söyleyin sizde bebeğimi burda sevin götürmeyin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…