Ya gerçekten öyle bir insan değilim asla saygısızlık etmem kimseye cevap veremem bana küfür Etseler de ağlayarak buraya yazdım ve haklısınız öyle yazmamam gerekirdi ve çocuk değilim20 yasinda bir cocuksun. Herkesten nefret ediyor gibi bir enerjin var mesajinda. Acaba insanlara boyle davranarak kendinden sogutmus olabilir misin?
Ogluna maymun serefsız maymundan bes dk once dogmus derken kaynana susan kocanın da Allah belasını versin.Söylüyorum bana diyo bu evde öleceksin yani ben Burdan çıkmam diyo kaynım geliyo oğluma diyo maymun şerefsiz maymundan 5 dk önce doğmuş hakaret eşim sessiz kalıyor abla çok bunaldım oğluma bağlanmim de kime bağlanayım
Ya agresif değilim onlara cevap veremiyorum eşimden dolayı ağlayarak yazdım yazdığım doğru şeyler değildi haklısınız yaşanmışlıklar yıprattı kuduran bakmayın haklısınız cevap veren herkesten özür dilerimSende pasif agresifsın, en Sevmedıgım ınsan modeli.
Oglunu gotururken hooop nereye desene.
Ogluna bagırdıgında, ses desıbelını dusur pısman olursun yoksa desene?
Kocan okuzse neden cocuk yaptın?
20 yasındayım demıssın, kacarak mı evlendın? Kocan kac yasında?
Evet sesimi çıkarınca da üst kattan kaynanam çığlık ata ata bağırıyor benim Ai̇lem zelihanın ağzınamı s...ç.. falan ben yapayım artık bende burda yazarken agresif saygısız laflarım aldım olayları bilmeyince işte boşaldımOgluna maymun serefsız maymundan bes dk once dogmus derken kaynana susan kocanın da Allah belasını versin.
Yazdıgın seyler bence dogru, ogluna maymun serefsız diyen anasına anne ne diyorsun sen diye soramayan adam yazdıgın herseyı hakedıyor.Ya agresif değilim onlara cevap veremiyorum eşimden dolayı ağlayarak yazdım yazdığım doğru şeyler değildi haklısınız yaşanmışlıklar yıprattı kuduran bakmayın haklısınız cevap veren herkesten özür dilerimeşim 26 yaşında kaçarak değil düğünümde bile kavgalar çıktı
Kendine saygısız deme ya. Saygısız falan degılsın en beter cirkeflıgı hakedıyorlar.Evet sesimi çıkarınca da üst kattan kaynanam çığlık ata ata bağırıyor benim Ai̇lem zelihanın ağzınamı s...ç.. falan ben yapayım artık bende burda yazarken agresif saygısız laflarım aldım olayları bilmeyince işte boşaldım
Anladım bu sefer de dayak yicem ailemin durumu kötü onlara gitsem oğlumla yük olacağım İnan’ın öyle çıkmaz bir durumdayım kiYazdıgın seyler bence dogru, ogluna maymun serefsız diyen anasına anne ne diyorsun sen diye soramayan adam yazdıgın herseyı hakedıyor.
Kaynanan desen, keske benım kaynanam olsaydı da kuzeyine guneyın yerini sasırtsaydım ona bebegıne maymun serefsız derken.
Sana diyorum ki, suraya yazdıklarını yuzlerıne de soyle.
Cırkef ol.
Zaten mutsuzsun, daha ne kadar mutsuz olabilirsın diyorum.
Of ana kuzusu kocan sıddet te mi uyguluyor, dovdu mu hıc senıAnladım bu sefer de dayak yicem ailemin durumu kötü onlara gitsem oğlumla yük olacağım İnan’ın öyle çıkmaz bir durumdayım ki
Yok yanlış anlamışsınız kaynım benim oğluma diyor ki oğlum da 9 aylık bir melek oğluma diyor ki şerefsiz maymundan 5 dk önce doğmuş bende çok ağladım eşimden dolayı sesimi çıkaramıyorum bende buraya yazdım öfkeyleBence de çocuğunuzu kayınvalidenizin terbiye etmesi gerekli..sizin ağzınız inanılmaz bozuk çok sinirli olabilirsiniz ama kusura bakmayın öküz hayvan maymundan önce doğan ş...fsz çirkef ayı vs bu tabirler hiç hoş değil normalde değil.
Konu sahıbı o kısmı sılmıs sanırım, maymun serefsız maymundan bes dk once dogmus dıye kaynanası konu sahıbının bebegıne diyor?Bence de çocuğunuzu kayınvalidenizin terbiye etmesi gerekli..sizin ağzınız inanılmaz bozuk çok sinirli olabilirsiniz ama kusura bakmayın öküz hayvan maymundan önce doğan ş...fsz çirkef ayı vs bu tabirler hiç hoş değil normalde değil.
Ya eşim sinirli şimdiye kadar dövmedi çünkü hep susturdu eğer cevap verirsem onu da yaparOf ana kuzusu kocan sıddet te mi uyguluyor, dovdu mu hıc senıya bu aileye senı sen istesen bile keske vermeseydi aılen
Allah ıslah etsin oyleyse ne dıyım. Evladını ezdirme sen sen ol.Ya eşim sinirli şimdiye kadar dövmedi çünkü hep susturdu eğer cevap verirsem onu da yapar
9aylikmis oğlunuz annesi sizsiniz izin vermeyin götürmesine,ısrar ederse mama yiyecek uyuyacak felan bahene bul götürmesine izin verme ,aklın varsa bu tiplere birdaha çocuk doğurma ,benimde çocuklarım var ben izin vermezsem babası bile götüremez evden ,götürmesine engel olmazsan çocuğu senden uzaklastirirlar az büyüyünce oğlunuz sizi dinlemez.Arkadaşlar kayınvalide hanım oğlum 9 aylık sürekli oğlumu kendi evine götürüyor altlı üstlü oturuyoruz maLesef benim evinde sevmiyor geçen diyo inşallah seni bırakır bize gelir eşimle muhattap olur benimle olmaz ben 20 yaşındayım oğluma terbiye kendisi vermeye çalışıyor bağırıyo pislik çirkef görümcemde öyle taşınmak istiyorum öküz hayvan kocam hep bahane biliyo
Haklısınız beni anladığınız için size çok tşk ederim çok sağolunAllah ıslah etsin oyleyse ne dıyım. Evladını ezdirme sen sen ol.
Haklısınız dediklerinizi harfiyen yapıcam9aylikmis oğlunuz annesi sizsiniz izin vermeyin götürmesine,ısrar ederse mama yiyecek uyuyacak felan bahene bul götürmesine izin verme ,aklın varsa bu tiplere birdaha çocuk doğurma ,benimde çocuklarım var ben izin vermezsem babası bile götüremez evden ,götürmesine engel olmazsan çocuğu senden uzaklastirirlar az büyüyünce oğlunuz sizi dinlemez.
Yaaaa bende siz öyle diyorsunuz anladımmmmYok yanlış anlamışsınız kaynım benim oğluma diyor ki oğlum da 9 aylık bir melek oğluma diyor ki şerefsiz maymundan 5 dk önce doğmuş bende çok ağladım eşimden dolayı sesimi çıkaramıyorum bende buraya yazdım öfkeyle
AnladımKonu sahıbı o kısmı sılmıs sanırım, maymun serefsız maymundan bes dk once dogmus dıye kaynanası konu sahıbının bebegıne diyor?
İnsan boyle bıseyı konduramadıgı ıcın sızın gıbı algılar sizde haklısınız.Anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?