Ben 24 um ve evliligime de uc yil bitti dordun icindeyim bende ilk aylardan dr a gittim de o yuzden dedim sende benim gibi aceleci miain diye27 yasindayim ben ogretmenim cocuklara karsi degisik bi sevgim var galiba o yuzden cok istiyorum senin kac ay oldu
Evett ilk cocugumm o yuzden hem mutlu hem korkuluyum kac zamandir bekleyinceSeninde mi ilk cocugun
Ederim insallah guzel seyler olurRabbim hayirlisiyla kucagina aldirsin ins banada dua eder misin 1 gun kaldi bata
Bayadir anlatamadim 7+2 gunlugum bugun 60.000 binlerde beta hcg ve kalp atislarini duydum bebegimin ve rabbim butun anne olmak isteyenleri hayirli evlatlar nasip etsin insallah herkez saglikli bir sekilde evlatlarini kucagina alir insallahOo masallah boyle hcg seviyen belki de ikizdir normal i boyle olmaz cunku bence hemde 4+2 demek ne demek 4 hafta iki gun mu demek
Amiin insallah bende 7+0 gunlugum ve yarin gidicem kalp atisi icin insallah duyarim . bide bisey sormak istiyorum bi belirti var mi sizde benim basim cok garip ayakta tutamiyorum halsizim bide cok acikiyorum oyle bulantim falan yok sizde ne ler baslasi acabaBayadir anlatamadim 7+2 gunlugum bugun 60.000 binlerde beta hcg ve kalp atislarini duydum bebegimin ve rabbim butun anne olmak isteyenleri hayirli evlatlar nasip etsin insallah herkez saglikli bir sekilde evlatlarini kucagina alir insallah
Benim uykum cok geliyor bende halsizim midem cok bulaniyor evet ates basiyor bide bendeki belitiler de bunlar canimAmiin insallah bende 7+0 gunlugum ve yarin gidicem kalp atisi icin insallah duyarim . bide bisey sormak istiyorum bi belirti var mi sizde benim basim cok garip ayakta tutamiyorum halsizim bide cok
acikiyorum oyle bulantim falan yok sizde ne ler baslasi acaba
Oldum mu adetBende de bu belirtiler var ama dun adetim bitti bende anlamadim
Bende migde bulantisi falan yok beni de bazen ates basiyor bazen tirtir titriyorumBenim uykum cok geliyor bende halsizim midem cok bulaniyor evet ates basiyor bide bendeki belitiler de bunlar canim
Belki uzerine gordun belli olmazEvet 4 gun surdu dun bitti ama belim hala cok kotu agriyor ve miden cok hassas anlamadim bende
Kafana takma sakin eger zamana borakirsan inan olucakk ben cok taktim olmadi bi biraktim kafami takmadimm ve hic ummadigim anda kavustum mucizemeAma 3 gun normal adet gordum 4. Gun kahve leke geldi sadece gecen ayda boyle olmustum ve tum belirtilweim vardi adet olunca onemsememistim bu ayda oyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?