Ama cok guzel artıyor endiselenme derim ben gec dollenmedir dedgn gbi hersey olabilir ama artış güzel yanı insallah sennde guzel haberlerini alrıız canım hepiniz icin hayırlısı olsunBenim degerim ilk 41 di sonra 107 sonra 363 oldu bi gun durup ikinci gun vermistim ben kani en son pazartesi verdim bide cuma vericem bakalim kac olucak
Amiiin herkezin istedigi sey buu o kadar cok bekliyen varki bu haberleriAma cok guzel artıyor endiselenme derim ben gec dollenmedir dedgn gbi hersey olabilir ama artış güzel yanı insallah sennde guzel haberlerini alrıız canım hepiniz icin hayırlısı olsun
Bende seninle aynı durumdayım idrar testinde 2. Çizgi silin çıktı ilk kan testim 17 çıktı 2 gün sonra tekrarladım 30 çıktıBoyle kucuk degerlerle ogrenen var mi
Şimdi ne kadar oldu hamileliğiniz bende aynı sorunu yaşıyorumBen adetimin 5.ci gun gecikmesinde yptim 93,33 cikti.Gec dollenmeydi
Normal dr larin olcumune 5hafta iki gun oldu ama daha tam net demedi dr lar cuma belli olacak benim de ilk degeri gordugum de adetimin tam gunuymustuŞimdi ne kadar oldu hamileliğiniz bende aynı sorunu yaşıyorum
Bana yazdiniz sandiim pardoonŞimdi ne kadar oldu hamileliğiniz bende aynı sorunu yaşıyorum
11 haftalik oldu bugunŞimdi ne kadar oldu hamileliğiniz bende aynı sorunu yaşıyorum
Darisi basimiza insallah 11 haftayi bizde goruruz insallah11 haftalik oldu bugun
Geç döllenme olunca beni korkutuyor hep bişey olucak gibi11 haftalik oldu bugun
Zaman geçmiyor görünümüyüz acabaDarisi basimiza insallah 11 haftayi bizde goruruz insallah
Gecmiyo ki ne gecmiyoo sanki ay oldu testi yaptirali goruruz insallahZaman geçmiyor görünümüyüz acaba
Himm dogru tabi herkes in ki bir olmuyiBen 1.5 hafta sonra yaptırdım da 248 çıkmıştınormal yani
Ins cnmDarisi basimiza insallah 11 haftayi bizde goruruz insallah
Korkma cnm eger tehliken yoksa, hic biseycik olmaz, Allah in izniyle..Geç döllenme olunca beni korkutuyor hep bişey olucak gibi
İki kez düşük yaptım artık hep tedirginim inşallah bişey olmazKorkma cnm eger tehliken yoksa, hic biseycik olmaz, Allah in izniyle..
Bi sonraki değerin kaç oldu acaba?Bende seninle aynı durumdayım idrar testinde 2. Çizgi silin çıktı ilk kan testim 17 çıktı 2 gün sonra tekrarladım 30 çıktı
72.31 dün yaptımBi sonraki değerin kaç oldu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?