YARDİM LÜTFEEENN

Banada bi doktor hamilelik yok denilecek kadar az dedi sayı 31 ken moralimi bozdu

Bayanlar bugun test yaptirdim 4232 cikti nerden nereye yaa keseyi gorduk ama bebegi gormek icin erken dedi dr
Canım maşallah çok fazla Yükselmiş senin, 27 ocakta 41 çıktı yazmışsın yanılıyor muyum? İki günde bir iki katı yükseliyor ama senin çok yükselmiş sanki ikiz olabilir mi ki?

Canım maşallah çok fazla Yükselmiş senin, 27 ocakta 41 çıktı yazmışsın yanılıyor muyum? İki günde bir iki katı yükseliyor ama senin çok yükselmiş sanki ikiz olabilir mi ki?
Yok canim yanilmiyorsun 26 sinda testte 41 cikmisti .. Simdilik daha kese olustugu icin ikiz mi degil mi bilmiyorum ne zaman belli olur ki ikiz olup olmadigi

Hayirli olsun canim rabbim kucagina aldirsin belirtilerin var miydi bat gununde mi yaptirdin ilk benimde bat 8 subat hic bir belirti yok

Hayirli olsun canim rabbim kucagina aldirsin belirtilerin var miydi bat gununde mi yaptirdin ilk benimde bat 8 subat hic bir belirti yok
Evet canim tam adet gunumdu test yaptirdigim da 41 cikti hala belirti yokk dortbinleri gordum bi tik yok bende herhlde bunye den kaynakli

Ne guzel ins benimde oyledir bende kasimda kimyasal gecirdim hatirladigim kadariyla o zamanda hic belirtim yoktu hatta dojtor hamilesin dediginde esimle sok olmustuk gecen tum belirtileri yasadim ama gununde adet oldum bu ay hic belirti yok 4 gun kaldi bakalim ins hamileyimdir test yapsam mi bilemedim ptesi

Yapma bence keske bende gidip erkenden ogrenmeseydim zor oluyo erken ogrenmek insan sevinemiyo bile dr lar erken olunca dusuk olabilir diyo ben dort kez kan verdim bi kez daha vericem dusun

Ogrendikten sonra sanki haberim yokmus gibi davransam
Tabi sen bilirsin ama adetin bi gecsjn bi hafta ondan sonra git test yaptir zaten gunun de gelmemis da ha ben kan verdigim ilk gun adetime iki gun var saniyodum oysaki o gun mus gunum bazende cikmayabilir testte o gun bi anda da cikabilir insan geriliyo beklemedigim bi anda geldigi ivin bende sok olmustum yeni yeni inaniyorum zaten

Biz 4 aylik evliyiz kasimda doktora gittim hicbir sorunun yok hersey cok guzel dedi o ay kimyasal yasadim 2 ay oldu iste bakalim

Biz 4 aylik evliyiz kasimda doktora gittim hicbir sorunun yok hersey cok guzel dedi o ay kimyasal yasadim 2 ay oldu iste bakalim
Aaa sende benim gibi acelecilerden misin naptin bence bi yilin dolmasini bekle sorun icin cunku bir yil olmamasi cok normal bir yil sonra si onemli ama yasin kac

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…