Yardim lutfen bosanma ve cocuk

2015 yılındaki ibretlik mesajlar.
Kk hatunlarına adeta ders niteliğinde.
Canim simdi oyle der ilerde ailesinden yavas yavas uzaklasir cocugu olunca cocugunu mu dusunecek ailesini mi?canim hic dusunme biside deme kotu anlasirsin

Sonuçta babası elbette kalmasını ister

Ya anlamıyorum annen baban kardeşinle görüş sen git kal. Karın görüşmek zorunda mı? Al bebeğini git sevsinler. Bunun için boşanılır mı? Başka birşey yoksa boşanma. O da Sizinkilerlw görüşmesin.

Istekleri ne?

Canım ikiniz de ailelerle görüşmeseniz olmaz mı.. tek sorun buysa.
He deyin geçin..
Orta yol bulmaya çalışın. Ilımlı davranın, elinizden geleni yapın, baktıniz hiç oluru yok, o zaman ayrılmayı düşünürsünüz..
11 aylık daha bebek ya..
Bu hengameyi yaşamayı hak etmiyor ki, kıyamam

Benim ailemle arasında tek sorun olmadı. Hatta ailesi kavga çıkarıp gittiği zamanda bile annem tek kelime etmedi kadına.
Buna rağmen Kısasa kısas yapar gibi artik senin ailene gelmem gitmem, çaylarını içmem demek ne demek. Ailem sana iyi davranıyor ne yaptılar sana diyorum. Dinliyor sadece çünkü verecek cevabı yok. Simdi arada hic bi sorun yokken kendi annesi için ablası için neden ben ayrı kalıyorum ailemden.

Bende çocuk için kaç defa alttan aldım. Herşeye rağmen annene giderim ama özür dilemem ama giderim, ablanla falan eski muhabbeti isteme dedim. Ki eskiden de aman aman muhabbet yoktu. sırf yuz asma diye dedim. Çünkü 9 aydır görüşmüyorum ailesiyle.
Neymiş şart koşmuşum.
Pardon da bağırıp çağırıp giden annesi ablası daha ben yeni doğum yapmışken. Laf soyleyen onlar. Ne bekliyorlar daha benden anlamıyorum. Çok kızgınım

.

Siz niye ayrı kalasınız. Siz gidin ailenize, o gitmesin. Ben eşime ilk günden beri derim bana karışma, sen ister gel ister gelme. Bayramda, düğünde, cenazede bulun yeter. Gerçi bir sorun yok o konularda. Ben bazen mızmız yapar gibi hissedip dedim. Rahat olsun diye. Hiç gelmemezlik yapmadı. Erkekler inatlaşmayı seviyor. Akıllıca düşünün. Gitme sorun değil ben seni zorlamam deseydiniz, inanın giderdi.

Ah bu erkek ailesi yok mu...

Ben yaşamadım ancak annem yaşadı sizin gibi benzer bir durum, o yüzden mesajınızı alıntıladım.
Öncelikle çok geçmiş olsun, eşiniz ile ayrılmamış olmanıza bir bakıma sevindim.
Bir bakıma da eşinize nasıl saygı duyduğunuzu ve bir baba olarak gördüğünüzü sormak istedim.
Çünkü ben eşim ile bu noktalara gelseydim eğer, sanırım saygı duymazdım kendisine.
Saygı duymadığım biri ile de ne kadar evli kalabilirdim onu bilmiyorum...

Neyse, konuyu dağıtmadan diyeceğim şu ki babaannem zamanında anneme çok yaptı.
Aynı sizin şartlara benzer şartlarda annem boşanmaktan döndü.
Avukata verilmişti, ben o zamanlar 11 yaşında falandım sanırım.
Annem ve babam babaannemi 20 seneye yakın hiç görmediler.
Ben tuhafsıyordum babam açısından, insan annesini hiç mi merak etmez özlemez diye.

Ancak babaannem geçen sene vefat etti ve babamdaki yıkımı size anlatamam...

Belkide bu kadar kindar olmamak lazım.
Siz görüşmeyin, dilerseniz çocuğunuzu da göstermeyin, ancak eşiniz ile annesi arasında böyle bir kopukluğa sebebiyet vermeyin, ben şahsen vicdan azabı yaşardım.

Nacizane fikrim, yaşadıklarınızı bilemem gerçekten.
Allah yaşadıklarınızın zerresini göstermesin bir daha ne size ne de evladınıza.
Ama düşünsenize, siz ve kendi evladınız aranızda ilerde böyle bir uçurum olsa napardınız?

Tekrardan geçmiş olsun.

Seni ve hassasiyetini anlıyorum ama annen de bir insan evladiydi. Alt tarafı babanın eşi idi. Babaannenin ona eziyet etmeye ne hakkı vardı mıydı ? Ayrıca boşanmış olsalar sen 11 yaşında ne olacaktın? Benim anne babam da babaanne yüzünden değil de anneanne yüzünden boşandı . Kendisi öleli 8 yıl olmuş ama hiç mi hiç üzüntü duymuyorum. Çünkü yaşadığım hayatı ben biliyorum kimse bilmiyor. Keşke büyükler evliliklere bu kadar müdahil olmasalar.

Hicbisekilde aileme gelmez gitmezmis bu eve, cay içmez yemek yemezmiş.
İkincisi ben tüm hataları düzeltecekmişim, iste ailesinden özür dileme, onlara gelme gitme falan.
Zık..m yesin desem alınmazsın değil mi? Çok ama çok hatalı eşin ama erkekler maalesef geç olgunlaşıyor. Olgunlaştıklarında olan sana oluyor. Ailesiyle başbaşa kalınca bak nasıl geri dönecek? Allah ıslah etsin.

Evet zamanında bilemiyorsun, aile kurunca farklı olur sanılıyor ama değilmiş.
İşte kadınlarımızın % 90 ı bu hatayı yapıyor maalesef.

Amin..
Ben esime hicbirzaman ailene gitme gelme demedim ki zaten.

Yaa siz de baya zor günler geçirmişsiniz. Öncelikle inşallah bir daha yasamazsiniz öyle şeyler.
Benim eşim hayatta sizin öne sürdüğünüz şartları kabul etmez. Annenle görüşürüm hatrin icin ama ablanla olmaz dedim diye bizi dağıttı. Tersine o bana agir şartlar sundu bi de.
Dava açılınca mahkeme de ne olur nasıl bir süreç işler şu an kafam da bir sürü soru var. Sizin tecrübenize dayanarak sorum olursa sorarım çok teşekkürler.
Tek sıkıntım çocuğum bana çok bağlı şu an. Emmiyor ama sık sık beslenmesi var. Ayrı kaldığımız saatlerde cocukta zorlanacak. Babası tabi ama ne yer ne içer, nasıl yer bilmiyor ki. Zor bi bebek. Öyle alıp gitmek sabahtan aksama ya da 4-5 saat falan düşünemiyorum bile.

Merhaba, o kadar küçük Çocuğu yatılı vermezler korkma. Zaten boşanma davası açıldığında psikolog seninle ve eşinle görüşecek ozaman söylersin gece bakamaz şimdiye kadar zaten hiç bakmadı çocuk bendiz uyumaz ancak 4 yaşından sonra yatılı kalabilir diye.
Benim boşanma davam devam ediyor ama ondan önce evden uzaklaştırma kararı almıştım ve orda çocuklar la da görülmesini istemediğimi söylemiştim hakim o yönde karar vermiş. O da gitti çocukları görmek içim dava açtı. O davada bile hakim benim talebim doğrultusunda sadece 2 haftada bir pazar günleri saat 10:00-18:00 arası çocuklarla görüşmesine izin verdi. Benimkiler ikiz şuan 17 aylıklar 3 haftadır alıyor babası ikisini de birşey olmuyor korkma babası sonuçta kötü birşey yapmaz. Ama sizinle sorunlarımız çok benziyor biz de onun ailesi yüzünden boşanıyoruz ama o bunu kabul etmiyor ve suçlu olarak annemi gösteriyor. Barışma gibi bir durumda yok 3 ay oldu uzaklaştırma kararı aldıralı 1 kere bile aramadı hiç pişman değil yaptıklarından. Ailesi gazlıyor işte. Gitsin onlarla yaşasın pazar günleri görsün çocuklarını pazar babası olsun

Olaylarımız çok benziyor ama biz barışmadık :) bizde ailesi yüzünden boşanıyoruz. Herşeyi alttan ala ala en sonunda tepeme çıktı. Çocuklara annem bakıyor anneme ne saygısızlıklar yaptı bende en son patladım polis çağırdım ve uzaklaştırma kararı aldırdım 2 ay. 2 ay boyunca adam sadece eşyaları için beni polise ve kapıcıya arattı ama istisnasız haftada 2 kere arıyorlardı. Çocukları asla sormuyor, maddi manevi bütün yük bende 5 kuruş para vermiyor ki evde yatılı bakıcı var 3000 TL ödüyorum, ev kira, aidat ısınma dersen 800 dem az gelmiyor yani aylık 10000 TL giderimiz var ama adamın umrunda değil. Adam eşya dersinde en son tüm eşyasını topladım verdim ona da ayrı sinir oldu. Hala aratıyor yok şu kalmış yok bu kalmış. Polise dedim bir daha beni ararsanız sizin aracılığınızla koruma kararını ihlal ettiği gerekçesi ile suç duyurusunda bulunacağım diye ondan sonra kesti aramayı. Bu arada boşanma davası açtım 3 ay daha uzaklaştırma karşı aldım. Bi de utanmadan gitmiş çocukları görmek için dava açmış. Dedim babaları görsün, sorun çıkarmadım ama benim istediğim gibi karar düzenlendi çok şükür onun istediği gibi olmadı. Boşanma davası açmadan önce ona anlamalı boşanan protokolü gönderdim ve sadece çocuklar için 2500 TL nafaka istedim. Altın istemedim, kendime birşey istemedim ama adam onu bile kabul etmedi. Bende bunun üstüne gittim çekişmeli boşanma davası açtım şimdi kuzu kuzuz maddi manevi tazminat be altın parasını ödesin bakalım. Birkaç kez avukatımı aramış anlaşalım diye asla dedim. Madem anası babası Ablası abisi daha değerli onlar için daha 1,5 yaşına gelmemiş çocuklarından vazgeçiyor, 1,5 senedir çocuklarına bakan anneme hakaretler ediyor, benim hiçbir ağır şart bulunmayan anlaşmalı boşanma talebimi kabul etmiyor sürünsün bakalım anlaşmalı boşanmıyorum dedim. Ailesi bir kere bile aramadı. Ne oldu da sen polis çağırdın eve demediler. Çocuklar ne yapıyor demediler. Birşeye ihtiyacın var mı demediler. Oğullarının kulağını çekmek yerine daha biz senin yanındayız diye gazladılar. Göreceğiz bakalım daha ne kadar yanında olacaklar. En fazla 6 ay veriyorum. Sonra çok pişman olacaklar ama iş işten geçmiş olacak. Benim hikayemde böyle işte paylaşmak istedim.
Sizin eşiniz doğru yolu bulmuş gelmiş barışmış benimki burnundan kıl aldırmıyor. Sanki düzeni bozulan benim. Kendi çocuksuz karısız kaldı hala bi havalarda. Kafasını taşlara vuracağı günler yakın ama geçmiş olsun bu saatten sonra

Güven bir kere kırıldıktan sonra toparlamak zor. Boyle ailesi için kendi yuvasını dağıtıyor bu adamlar neyin kafasindalar anlamıyorum.
Altın parası ne. Bir de çocukları görme davasında hakim sizin istediğiniz gibi nasıl düzenledi. Ben Hic bisey bilmiyorum şu an. Sudan çıkmış balık gibiyim. Keske boyle tecrübeye sahip anneler hic olmasaydı ama işte görüyorum ki ne kadar çok kvde görümce yüzünden boşanma aşamasına gelen var. Gerçekten vicdanları rahat mi merak ediyorum. Aslında suç onlarda da değil. Onların her yaptığına hak veren, eşini evini ikinci plana atan kocalarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…